Adanada göğüs estetiği yaptıran varmı?

Hila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
5
0
Merhaba arkadaşlar,
aranızda Adanada göğüs estetiği ve karın germe olan varmı, tavsiye edebileceğiniz doktor varsa veya tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim....şimdiden herkese tşk ederim :)))

slm ben adanada olmadım ama yakın bi arkadasım oldu cok memnun kaldı balcalıdaki bir profa oldu 3ay önce

ne tesadüf ki bende adanadan yazıyorum ve bu konu hakkında bilgi edinmek istemiştim.dry01 arkadasın hangı hocaya yaptırdıgı ve ucretı hakında bilgin varmı asagı yukarı nekadar?

dr Ersal Kayanın ismini duyan var mı? Yardımınıza ihtiyacım var ....

Mersinde araştırdım dr Kemal Mustafa Aksoyu önerdiler ama bu işin uzmanları Adanadaymış, aylardır araştırıyorum....aklım çok karıştı :çok üzgünüm:

ben mustafa kemal aysoyla konustum..bana hiç güvenebilirmişim gibi gelmedi..sacma bi fiyat verdi.ilgisizdi.ve adanada oldum.suan hersey iyi gidiyo.ben gögüs büyültme ameliyatı oldum.

damlammmm çok tşk ederim...geçenlerde dr aksoyla bende görüştüm...ben dikleştirme ve büyütme istiyorum, dediğin gibi pek güven vermedi...sorularıma doğru düzgün yanıt alamadım...bana 3500 TL fiyat verdi....balcalıda ne kadara yaptırdın?

arkadaşlar ben bi ay önce ahmet cemil dalaya oldun göğüs buyutme amelıyatı.şiddetle tavsiye edıyorum:))biraz tuzlu ama deydi.damla modelının yenı cıkanıymıs ust kısımlarda dolu ve 10 yıl garantili:)))

ben de adanada iyi bir doktor arıyorum.ama korkmuyor değilim.çalışma hayatımı engeller mi ilk bir kaç hafta?

mrb ben pazartesi saat 7.30de acıbadem prof dr metin yavuza ameliyat oldum göğüs germe ve küçültme ve sol göğsüm daha büyüktü gece12de çıktım. hastaneye 2.500 metin yavuza 4.500 verdik. bugün taburcu oldum. sadece sabah ağrı kesici almıştım suan hala içmedim sadece sızlıyor dayanılmayacak kadar ağrım yok.

mrb ben pazartesi saat 7.30de acıbadem prof dr metin yavuza ameliyat oldum göğüs germe ve küçültme ve sol göğsüm daha büyüktü gece12de çıktım. hastaneye 2.500 metin yavuza 4.500 verdik. bugün taburcu oldum. sadece sabah ağrı kesici almıştım suan hala içmedim sadece sızlıyor dayanılmayacak kadar ağrım yok.

öncelikle mrb. benim de gğüslerim çok büyük bu yüzden küçültmeyi düşünüyorum amelyatı adanada olmam gerek, sanırım sizin çok iyi geçmiş, bana tecrübelerinizi ve doktornuzu biraz anlatrmısınız, malum araştrma yapyorum adanadaki en iyi doktoru bulmam gerek, yardmcı olursanız sevinirim.

öncelikle mrb. benim de gğüslerim çok büyük bu yüzden küçültmeyi düşünüyorum amelyatı adanada olmam gerek, sanırım sizin çok iyi geçmiş, bana tecrübelerinizi ve doktornuzu biraz anlatrmısınız, malum araştrma yapyorum adanadaki en iyi doktoru bulmam gerek, yardmcı olursanız sevinirim.

ben doktorumdan ve hastaneden çok memnun ayrıldım şuan hala memnunum bir sıkıntım yok. alanında çok iyi bir doktor

ben yaptırdım adana balcalıda erol kesiktaş.ck iyi bir doktor..öneririm
Merhaba damlammmm bende meme toparlama amaliyatı olmak istiyorum ama yurtdışındayım doktor Erol Bey'le tlf da konuştum Güvenilir ve tecrübeli geldi. Senin ameliyatına beş yıl olmuş ama benimle tecrübelerini ve şuanki durumunu paylaşırsan karar vermede kolaylık olur.

Kızlar yardım lütfen. Birbuçuk ay sonra Adana'da meme küçültme ve toparlama amaliyatı olmak istiyorum. Birkaç doktorla görüştüm fakat karar veremiyorum Dr. Erol kesiktaş, Dr. Burak yiğenağa ve bir iki doktorla daha görüştüm fakat kararsızım. Özellikle bu iki doktor Arasında çok kararsızım bilgilerinize ihtiyacım var

Kızlar yardım lütfen. Birbuçuk ay sonra Adana'da meme küçültme ve toparlama amaliyatı olmak istiyorum. Birkaç doktorla görüştüm fakat karar veremiyorum Dr. Erol kesiktaş, Dr. Burak yiğenağa ve bir iki doktorla daha görüştüm fakat kararsızım. Özellikle bu iki doktor Arasında çok kararsızım bilgilerinize ihtiyacım var
Merhaba canim ben 5ay önce burak yiğenogluna meme büyültme yaptirdim sonuctan cook memnunum burak bey cok ilgili ve güvenilebilir bi doktor tavsiye edebilirim

Merhaba canim ben 5ay önce burak yiğenogluna meme büyültme yaptirdim sonuctan cook memnunum burak bey cok ilgili ve güvenilebilir bi doktor tavsiye edebilirim
Canım cevap verdığın için çok teşekkürler sen bu sıkıntılı zamanı atlatmışsın memeler yaza hazır olmuş darısı bize inşallah. Yurtdışında Olduğum için doktorlarla ancak telefonla iletişim kurabildim dün senin tavsiyenle Burak Bey'le görüştüm. Diğer doktorlara göre çok uygun bir fiyat verdi. Canım rica etsem ameliyat Öncesinde neler yapıldı? Örneğin Mamografi falan istendimi? Bilgilendirirsen mutlu olurum.

Canım cevap verdığın için çok teşekkürler sen bu sıkıntılı zamanı atlatmışsın memeler yaza hazır olmuş darısı bize inşallah. Yurtdışında Olduğum için doktorlarla ancak telefonla iletişim kurabildim dün senin tavsiyenle Burak Bey'le görüştüm. Diğer doktorlara göre çok uygun bir fiyat verdi. Canım rica etsem ameliyat Öncesinde neler yapıldı? Örneğin Mamografi falan istendimi? Bilgilendirirsen mutlu olurum.
Canim ameliyat öncesi gidip muayene oluyosun meme ölçünü falan alıyo daha sonra nasıl büyüklük istedigini soruyo sohbet arasında tam olarak ne istedigini iyi anlat daha önce yaptigi ameliyatlardan öncesi sonrası resimleri gösteriyo meme ultrasyonu ve kan tahlili istiyo ve ameliyattan sonra kullanilacak olan balensiz sütyen istiyo bedenini burak bey söyluyo umarım hersey gönlünce olur burak beye güvenebilirsin aklına takılan bisiy olursa sorabilirsin bol şanslar

X