adanada dış mekan çekim yapan fotocular

mrb benimde düğünüm adanada olucak bende merak ettim iyiyki bu konuyu açmışsın

bir zamnlar bakınıyordum bende ama kartını attım barajyolunda vardı bitane baktım cekimler güzeldi bana o zman 800 tl dedi gecen sene erdemmiydi ki yanlış olmasın tam hatırlayamadım

adana belli başlı bikaç fotoğrafçı var zaten bizimde ağustosta düğün araştırdıklarım içinde en iyileri
muhammed ali fotoğrafçılık
foto erdem
foto eser
liza fotoğrafçılık
gönül foto

bunların dışında pek beğendiğim yok gidip bi bakın derim kolay gelsin :)

arkadaşımın abisi var internetten bakın isterseniz adı mehmet ilbaysözü.... fytlrı blmiyorum ama..

Arkadaşlar bakın biz uygun fiyata çekiyoruz. yol paramız karşılandığı takdirde gelebiliiriz. boşuna fotoğrafçılara 700-800 lira para vermeyin. yol paramız karşılandığı takdirde bile daha ucuza gelir eminimki bizim vereceğimiz fiyat.

adanada nişan için dış mekan güzel çekimler yapan stüdyo değil de hikaye fotoğrafçısı gibi profosyonel birini tanıyan war mı arkadaşlar

Dilek Eşiyok muhteşem biri.Biz onunla çekim yaptık gerçekten işin ustası diyebilirim.google de yazarsanız iletişim bilgilerine ulaşırsınız

teşekkür ederim bop bakıyorum hemen bend değişik bi şeyler olsun istioum böyle hikaye fotoğrafçısı tarzında birini arıodum işl bend memnun kalırım:))

teşekkür ederim bop bakıyorum hemen bend değişik bi şeyler olsun istioum böyle hikaye fotoğrafçısı tarzında birini arıodum işl bend memnun kalırım:))

İnan ki benim düğünümle ilgili en içime sinen ve sonucu güzel olan işti bu fotoğraf işi.İnşallah memnun kalırsınız.

İnan ki benim düğünümle ilgili en içime sinen ve sonucu güzel olan işti bu fotoğraf işi.İnşallah memnun kalırsınız.

umarımm senin gibi bend memnun kalırım sitesine baktım doğum fotoları falan da war çok güzel olmus :))

Ben Mehmet İlbaysözü nü öneririm gerçekten işinin ehlidir. Atatürk caddesinde stüdyosu var gidip görüşebilirsiniz daha önceki düğün çekimleri de orda albümler halinde var onları da inceleyebilirsiniz

Merhaba ben doğum fotoğrafçısıyım Mersin'de yaşıyorum ve Mersin'de Serkan Öztaş Photography diye bir yer var gerçekten muhteşem, tarifsiz güzel fotoğrafları var ve en önemlisi modelleriyle doğal çalışması ve hepsine aynı pozu verdirtmemesi zaten kendisi de 9 Eylül Güzel Sanatlar Fotoğrafçılık mezunu, gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum!

Merhaba kızlar, bende .... yapıyorum abimle birlikte dilerseniz sayfamızı inceleyebilirsiniz, fiyatlar konusunda yardımcı olabiliriz. Adana'nın en gözde yerlerinde dış çekim yapmaktayız. Bilginiz olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Back