Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana'da burun estetiği için kimi önerirsiniz? Selman Doğantemur ve Osman Kürşat Arıkan' da estetik yaptırmış olanınız var mı?
Herkese merhaba burun estetiği ameliyatı İçin Adanada doktor arayışındayım, yaptırmış önerebileceğiniz kişiler var mı? Selman Doğantemur ve Osman Şimşek Arıkan araştırdım ama yaptıran birilerinden memnun olup olmadığını önerebilir miyim
Herkese merhaba burun estetiği ameliyatı İçin Adanada doktor arayışındayım, yaptırmış önerebileceğiniz kişiler var mı? Selman Doğantemur ve Osman Şimşek Arıkan araştırdım ama yaptıran birilerinden memnun olup olmadığını önerebilir miyim
Ben Poyraz Şahin 'e iki yıl önce ameliyat oldum çok pişmanım Burnumun şekli olmadığı gibi birde nefes sıkıntım oldu ameliyattan sonra burnumun sol tarafindada ufak bir çökme oldu. Sabret düzelicek dedi ilk aylarda, düzelmezse de telafi edicem dedi Sonrasında da bir doktora yakışmayan triplerle pişkin bir şekilde benlik birşey yok deyip yaptığı işin arkasında durmadı. Poyraz Şahin olumsuz bir durumda hastasını yarı yolda bırakan bir doktor, ondan dolayı kimseye tavsiye etmiyorum. Bende ikinci ameliyatımı yaptırmak için iyi bir doktor arıyorum .