• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı ADANA'da bayan çalışanlı iyi bi kuaför önerisi olan var mı Arkadaşlar,ACİİL!!!

sevgiemekleolur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
41
0
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar.
Kasım sonunda düğünüm var ve ben kuaför ve fotocu arayışındayım.
Özellikle kuaför konusunda sıkıntı yaşıyorum.Sinir nişanlım kuaförün ve kuafördeki tüm çalışanların bayan olması konusunda ısrarcı.Benim araştırmalarımdada önerilen iyi kuaförler hep erkek oluyo;ama maalesef tercih edemiyrum.
Sizlerin önerilerinize ihtiyacım var,randevu alacam çünkü.
Gelinbaşı için Seyhan taraflarında bildiğiniz,beğendiğiniz,önerebileceğiniz bayan çalışanlı kuaför var mı?
Cevaplarınızı merakla bekliyo olucam:)
SEBGİLER.a.s.

benim nişanlımda aynı şekilde.sonunda buldum öyle bir kuaför.gazipaşanın sonunda stadyumun karşı arasında melikşah kuaför var.tesettürlü bayanlar için ayrı bölümü var.ben tesettürlü değilim ama oraya yaptırcam saçımı.çünkü o bölümde sadece bayanlar çalışıyo.bol şanslar...

benim nişanlımda aynı şekilde.sonunda buldum öyle bir kuaför.gazipaşanın sonunda stadyumun karşı arasında melikşah kuaför var.tesettürlü bayanlar için ayrı bölümü var.ben tesettürlü değilim ama oraya yaptırcam saçımı.çünkü o bölümde sadece bayanlar çalışıyo.bol şanslar...

Ay çok ama çok sağol Canım önerin için.Bunu yazdım bi kenara.İnşllh önerisi çok olan çıkarda önerilen kuaförlerle konuşup tercih yapma şansım olur.Bende tesettürlü değilim;ama işte karşımdaki antika kıskanç olunca sorun oluyo.Şimdiden seninkide HAYIRLI UĞURLU olsun:)

rica ederim.seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü neredeyse 1 yıldır ben de bayan çalışanlı kuaför arıyodum hatta nişanımda çok aksilik yaşadım bu yüzden.ama sonunda buldum.bu kuaförde erkekler çalşıyo ama giriş katında çalışıyo diğer bölüm de sadece bayanlar var.sahibi erkek aslında ama tesettürlüler için bölümü olunca nişnalım sorun çıkarmadı.yoksa ben de sahibi ve çalışnaları bayan olan bikaç yer daha bulmuştum ama çok içime sinen yerler olmadı özellikle de gelinbaşı için güvenemem.ama burası güven verdi.saçımı yapacak olan bayanla da konuştum.istediğiniz modeli getirin yaparım dedi artık görecez bakalım inşallah yapabilir:)düğünüm üç hafta sonra.deneyimlerimi paylaşırım tekrar.

rica ederim.seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü neredeyse 1 yıldır ben de bayan çalışanlı kuaför arıyodum hatta nişanımda çok aksilik yaşadım bu yüzden.ama sonunda buldum.bu kuaförde erkekler çalşıyo ama giriş katında çalışıyo diğer bölüm de sadece bayanlar var.sahibi erkek aslında ama tesettürlüler için bölümü olunca nişnalım sorun çıkarmadı.yoksa ben de sahibi ve çalışnaları bayan olan bikaç yer daha bulmuştum ama çok içime sinen yerler olmadı özellikle de gelinbaşı için güvenemem.ama burası güven verdi.saçımı yapacak olan bayanla da konuştum.istediğiniz modeli getirin yaparım dedi artık görecez bakalım inşallah yapabilir:)düğünüm üç hafta sonra.deneyimlerimi paylaşırım tekrar.

Ayy Canım ya keşke senin düğünle benim arasında en az 3haftalık bi zaman farkı olsaydı,deneyimlerini aktarman işe yarardı.Ama şimdi 1haftalık bi zaman farkı var snaırım,e buda çok az bi zaman ve ben bu zaman zarfında kuaförümü bulmuş,randevumu almış olurum;çünkü kuaför işini bu 15gün içinde netleştirmem gerekiyo.Ama Senin dediğin yeride araştırıp gidip bakacam.
Nişanlıma çok araştırıyorum ama hep erkek çalışanlı,sadece bayan çalışanlılarda yalnızca tesettür gelinbaşı yapıyormuş dedim,müsade etsin diye;ama ne gezeeeeeeeeeeeer,kolları sıvadı beyefendibenneyaptımki Taaaa İstanbullardan araştırıyo Adanadaki sadece bayan çalışanlı kuaförleri internetten.Bi kaç bulmuş telefonla bile görüşşmüş,emin olmuş erkek çalışan olmadığından.Bana bu sabah aramış veriyo o görüştüğü yerierin numarasını.Git bak bakalım nasıl yapıyorlar,hatta gitmeden önce ara,gelinbaşı yaptıkları gün git,aklın yatarsa görüşür anlaşırız diyooo.Sonradan başına kalkmayayım diye,ha bak saçım kötü oldu bilmediğimiz yere gittim yaptırdık Senin yüzünden diye:) işini sağlama alıyo beyefendi.Off ne fena yaaaa sinir şey:)

Son düzenleme:
Back