Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana
- Konu Sahibi dlnms
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2020
- 285
- 389
- 53
Adana nın Tılan köyünü bilen var mı
Tılan şey değil mi yaa belirli rahatsizliklarin tedavisi icin gidilen sifa bulunan yer. Bundan mi bahsediyorsunuz.
- 3 Ağustos 2019
- 2.169
- 5.156
- 158
- 39
Bende öyle biliyorumTılan şey değil mi yaa belirli rahatsizliklarin tedavisi icin gidilen sifa bulunan yer. Bundan mi bahsediyorsunuz.
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Hayrolsunn inşallah, duydum orayıAdana nın Tılan köyünü bilen var mı
A
adres biliyor musunuzTılan şey değil mi yaa belirli rahatsizliklarin tedavisi icin gidilen sifa bulunan yer. Bundan mi bahsediyorsunuz.
adres biliyor musunuzHayrolsunn inşallah, duydum orayı
adres biliyor musunuzBende öyle biliyorum
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Yok maalesef, bahsederlerken duyardım tılana da götürdük falan diyeadres biliyor musunuz
- 10 Şubat 2020
- 285
- 389
- 53
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Ben biliyorum cnm annelerin köyüne çok yakınAdana nın Tılan köyünü bilen var mı
Son düzenleme:
- 13 Kasım 2018
- 67
- 99
- 38
Bu ocaktaki külü suyu karıştırıp içenlerin gebe kalacağına inanılırmış,,,yürümesi geciken bebekler bu külde yürütülürmüş..ayrıca çeşitli rahatsızlıkları bulunanlar ocaktaki yatırı ziyaret ederler,kısmeti kapalı olanlar açılması için çare ararlarmış..
Son düzenleme:
- 6 Mayıs 2024
- 1
- 1
- 1
- 38
- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
Merhaba bende gittim iki adet muskam var biri belimde bağlı diğeri boynumda asılı birde kül verdi iç diye faydası olur inşallahTılan köyü Ziya Bey'in ocağı, benim de dede tarafından akrabalarımız çocuk sahibi olamayanlarin ve bir çok konuda şifa arayanların fayda gördüğü yer
- 8 Ağustos 2024
- 12
- 1
- 1
- 27
bir gelişme var mı acaba bana da bele bağlamam için muska ve kül verdi geçen haftaMerhaba bende gittim iki adet muskam var biri belimde bağlı diğeri boynumda asılı birde kül verdi iç diye faydası olur inşallah