Adana yada akdeniz bölgesinde dublex evde oturan varmı?

ELLVAN

Bir şehzade birde mucizenin annesiyim
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
299
89
318
Kızlar allah nasip ederse engeç 2 ay içerisinde ev alacağız evlere bakıyoruz ben apartman içi dubleks evlere bayıldım ama ısıtıp ısıtamayacağımız konusunda fikrimiz yok etrafımızda oturanda yok kayın validemin var ama onlar sadce yazın kullanıyorlar biz yaz kış oturacağız sizdsen ricam bana fikir verirmisiniz oturanlar kışın doğalgaz faturanız nekadar geliyor ve ısınabiliyormusunuz genel olarak fikirleriniz neler şimdiden tşk.

Oturmadım o bölgelerde ama oturan arkadaşım vardı Mersin'de ve bize göre çok az ödüyorlardı yakıt doğalgaz yoktu onlarda ve sizin orasının kışının pek sert geçeceğini düşünmüyorum bence dubleks ev alın..

Oturmadım o bölgelerde ama oturan arkadaşım vardı Mersin'de ve bize göre çok az ödüyorlardı yakıt doğalgaz yoktu onlarda ve sizin orasının kışının pek sert geçeceğini düşünmüyorum bence dubleks ev alın..

bende hiç doğal gazlı evde oturmadım şuan doğudayız 1 aya tainimiz kesinleşecek şuan merkezi sistemle ısınıyoruz doğalgaz konusunda hiç bir fikrim yok faturalar nasıl evi kaç derecede ısıtabilirim nasıl olur bilmiyorum
:52:

kimse yokmu yaw hiç fikir yok etrafınızdadamı yok

Dublex evlerde oturan bir sürü tanıdıgım var kışın gayet güzel ısınıyorlar ama mersinde dogal gaz tam anlamıyla yok henüz yeni yeni döşenmeye başladı ve sadece varsa bir kaç lüks sitelerde vardır ama adanada dogal gaz var mı yokmu bilmiyorum eger mersine gelecekseniz henüz dogal gaz sorununuz olmaz diger yönlerden de bütün herşey ucuzdur büyük şehirlere bakış.Mersinin kışı pek sert geçmez bu konuda rahat edersiniz.

Dublex evlerde oturan bir sürü tanıdıgım var kışın gayet güzel ısınıyorlar ama mersinde dogal gaz tam anlamıyla yok henüz yeni yeni döşenmeye başladı ve sadece varsa bir kaç lüks sitelerde vardır ama adanada dogal gaz var mı yokmu bilmiyorum eger mersine gelecekseniz henüz dogal gaz sorununuz olmaz diger yönlerden de bütün herşey ucuzdur büyük şehirlere bakış.Mersinin kışı pek sert geçmez bu konuda rahat edersiniz.

bizde zaten Antalya mersin adana yada osmaniyeye gitmeyi düşünüyoruz bu 4 ildende fiyat araştırmaları yapıyoruz Osmaniye ve adanada doğal gaz var biliyorum normal evden fazla bi fiyat farkı yok ısınmada sıkıntı olmayacaksa geniş geniş ferah ferah otururuz diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım çok istiyorum

Back
X