Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar tüp bebeğinizi Adana'da mı yaptirdinizDaha önceki gebelikte bebek kaybımız var. Tüp bebekle yeniden hamilelik sürecinde perinatolog takibinde olmam gerekiyor. Adana da bu konuda önerebileceğiniz doktor varsa yazabilir misiniz ? Hastane ve doktor adı olarak.
Ebru tarım. KlinikDaha önceki gebelikte bebek kaybımız var. Tüp bebekle yeniden hamilelik sürecinde perinatolog takibinde olmam gerekiyor. Adana da bu konuda önerebileceğiniz doktor varsa yazabilir misiniz ? Hastane ve doktor adı olarak.
Hayır istanbulMerhabalar tüp bebeğinizi Adana'da mı yaptirdiniz
Klinik dışında hastane doktor var mı onerinizEbru tarım. Klinik
Yok malasefKlinik dışında hastane doktor var mı oneriniz
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağıniza almayı nasip etsin inşallahHayır istanbul
Aminn inşallahRabbim sağlıkla sıhhatle kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
aa biz de ondan randevu aldik bakalim ona gideceğim. Baskent sanırım en iyisi hastane olarakta üniversite olduğu içinde daha kapsamlı geliyor bana. TeşekkürlerMerhabalar daha önce üye olmadan okuyordum mesajları ama size yazabilmek için üye oldum. Daha önce kesede bebek oluşmadığı için gebeliği sonlandiracagimiz zaman Seyhan Baskent Hastanesinde Murat İşıkalan doktora gitmiştim memnun kaldım. Gebeliği sonlandırma işlemini de kendisi yaptı. Riskli gebelik uzmanı kendisi.
Rica ederim , umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız Kışla Başkentte devam edeceğim ben de , dediğiniz gibi Baskent güven veriyor bana da her ne kadar olumsuz yorumlar da okusam ben henüz bir olumsuzlukla karşılaşmadım.aa biz de ondan randevu aldik bakalim ona gideceğim. Baskent sanırım en iyisi hastane olarakta üniversite olduğu içinde daha kapsamlı geliyor bana. Teşekkürler
Merhaba siz kışla baskentte tüp bebek sürecine girdiniz mi acaba?Rica ederim , umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız Kışla Başkentte devam edeceğim ben de , dediğiniz gibi Baskent güven veriyor bana da her ne kadar olumsuz yorumlar da okusam ben henüz bir olumsuzlukla karşılaşmadım.
Merhaba siz kışla baskentte tüp bebek sürecine girdiniz mi acaba
Kusura bakmayın çok geç gördüm. Evet Temmuz ayından beri Kışla başkentte tedavi görüyorumMerhaba siz kışla baskentte tüp bebek sürecine girdiniz mi acaba?