- 17 Temmuz 2024
- 421
- 199
- Konu Sahibi Sessizbalon
Kızlar adana da olup rahim filmi çektiren var mı şehir hastanesinde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çektirmiştim 26 AğustustaKızlar adana da olup rahim filmi çektiren var mı şehir hastanesinde ?
Devlette mi özelde mi çektirdiniz acabaBen çektirmiştim 26 Ağustusta
Şehir hastanesin de çekindim cihazları yeni ağrı sızı pek olmuyor fakat onlar için tüp önemli tüpler açıkça tamamdır yoksa rahimde şekil bozukluğu vs varsa rapora yazmıyorlar benim rahim t şeklindeydi hafif t üstten basıktı ama onlar bunu rapor etmemişti kendim didikledim de buldumDevlette mi özelde mi çektirdiniz acaba
Makinaları C tipi miydi şehir hastanesininŞehir hastanesin de çekindim cihazları yeni ağrı sızı pek olmuyor fakat onlar için tüp önemli tüpler açıkça tamamdır yoksa rahimde şekil bozukluğu vs varsa rapora yazmıyorlar benim rahim t şeklindeydi hafif t üstten basıktı ama onlar bunu rapor etmemişti kendim didikledim de buldum
Sizmi talep ettiniz acaba, bende çektirmek istiyorum fakat nasıl sürecin ilerlediğini bilmiyorum randevu almak zor mu adetlimi gitmem gerek kadın doğuma kusura bakmayın sizi de oyalıyorum fakat hem adana da yeniyim hemde pek bilgim yok bu konularla ilgili rahiö filmi süreciyle ilgiliŞehir hastanesin de çekindim cihazları yeni ağrı sızı pek olmuyor fakat onlar için tüp önemli tüpler açıkça tamamdır yoksa rahimde şekil bozukluğu vs varsa rapora yazmıyorlar benim rahim t şeklindeydi hafif t üstten basıktı ama onlar bunu rapor etmemişti kendim didikledim de buldum
Evet zaten infertilite bölümü yeni olduğu için cihazları yeni C kolluMakinaları C tipi miydi şehir hastanesinin
Randevuya gerek yok randevusuz gidiyorsunuz adetin 2. Ya da 3. Günü infertilite bölümüne kan alıyorlar hsg günü veriyorlar bana şansa çok çabuk vermişlerdi ben film sonrası adet görmeden hamile kaldım ama dış gebelik oldu filme gelince herkesin ağrı eşiği farklı benim ağrım olmadı sadece saniyelik ilaçı verirken bir adet ağrısı karında baskı hissettim o kadar zaten hemen bitti tercih sizin tabiSizmi talep ettiniz acaba, bende çektirmek istiyorum fakat nasıl sürecin ilerlediğini bilmiyorum randevu almak zor mu adetlimi gitmem gerek kadın doğuma kusura bakmayın sizi de oyalıyorum fakat hem adana da yeniyim hemde pek bilgim yok bu konularla ilgili rahiö filmi süreciyle ilgili
Bence acı kişiden kişiye değişen birşey ben korkarak gittim ama ne olup bittiğini anlamadan masadan kalktım yaniRahim filmi cekilecekseniz ozelde cekilin. Ben bagirarak cekildim herseyim normaldi tikaniklik olmadigi halde cok canim yandi. Kendinize iskence etmeyin anestezili cektirin bana da acimiyo etmiyo dediler ben Adana da cekilmedim ana sehir hastaneleri anestezisiz cekiyor ve can yakan islem.
Yine de riske atmaya gerek yok ben oyle canim yandi diyen biri degilim ama travma oldu o derece. Yine de dediğiniz gibi kisiden kisiye degisir tabi ama bana simdi olcaksin deseler direkt ozele giderimBence acı kişiden kişiye değişen birşey ben korkarak gittim ama ne olup bittiğini anlamadan masadan kalktım yani
E tabi tercih meselesi rahim filmi çekiyorlar ama doğru dürüst raporlamıyorlar bileYine de riske atmaya gerek yok ben oyle canim yandi diyen biri degilim ama travma oldu o derece. Yine de dediğiniz gibi kisiden kisiye degisir tabi ama bana simdi olcaksin deseler direkt ozele giderim
Evet bende rapor yoktu mesela sadece goruntu var gidip gosterebilirsiniz diyolarE tabi tercih meselesi rahim filmi çekiyorlar ama doğru dürüst raporlamıyorlar bile
Evet 15 gün sonra rapor çıkıyor orda onu da gidip asistan doktorlara gösteriyorsun pek bilgileri yok geveleyip duruyorlarEvet bende rapor yoktu mesela sadece goruntu var gidip gosterebilirsiniz diyolar
Ben mhrs den kaç defa baktım infertilite bölümü bulamadım olmadı başka birşey için gidecektik gidip dediğiniz yerle bir konuşayım, Allah razı olsun çokkk teşekkür ederim dayanabilirim Allah izniyle uzun da değilmiş zatenRandevuya gerek yok randevusuz gidiyorsunuz adetin 2. Ya da 3. Günü infertilite bölümüne kan alıyorlar hsg günü veriyorlar bana şansa çok çabuk vermişlerdi ben film sonrası adet görmeden hamile kaldım ama dış gebelik oldu filme gelince herkesin ağrı eşiği farklı benim ağrım olmadı sadece saniyelik ilaçı verirken bir adet ağrısı karında baskı hissettim o kadar zaten hemen bitti tercih sizin tabi
Ya şuan özel için maddi imkanımız yok açıkcasıYine de riske atmaya gerek yok ben oyle canim yandi diyen biri degilim ama travma oldu o derece. Yine de dediğiniz gibi kisiden kisiye degisir tabi ama bana simdi olcaksin deseler direkt ozele giderim
Memlektte bir doktora gitmiştim 15 gün sonra e nabıza düşüyorsa direk önce ona atarım yada raporları göstermeye özele giderim artık yada şehirde kadın doğumdan randevu alırım kadın doğuma gösterebilirim :)Evet 15 gün sonra rapor çıkıyor orda onu da gidip asistan doktorlara gösteriyorsun pek bilgileri yok geveleyip duruyorlar
Zaten randevuya gerek yok hemen kadın doğum polikliniğinin başında yani önce infertilite odası sonra poliklinikler var içeri giriyorsun kaç yıllık evlisin yaşın kaç vs çocuk için gidiyorsan tabi rahim filmi için gün veriyor artık ne zaman olursa ama çok kalabalık değil ben 2 kez gittim 5,6 kişi vardı hep hadi olsun 10 kişi içerde belirli bir doktor yok hepsi asistan artık kim denk gelirse her gittiğinde o bakıyor ona anlatıyorsun herşeyi baştan filmden sonra genelde tedavi başlıyor ben hamile kaldım filmden sonra ama dış gebelik oldu ne yazık ki .Allah sizden de razı olsun ne demek başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz bu arada 8 de orda olun erken olmak iyidir çünkü çabuk bakılırsınızBen mhrs den kaç defa baktım infertilite bölümü bulamadım olmadı başka birşey için gidecektik gidip dediğiniz yerle bir konuşayım, Allah razı olsun çokkk teşekkür ederim dayanabilirim Allah izniyle uzun da değilmiş zaten
Görüntü anında düşüyor zaten ama rapora 15 gün sonra gel diyorlar 15 güne çıkıyor gidip yorumlatıyorsunuz bu kadarMemlektte bir doktora gitmiştim 15 gün sonra e nabıza düşüyorsa direk önce ona atarım yada raporları göstermeye özele giderim artık yada şehirde kadın doğumdan randevu alırım kadın doğuma gösterebilirim :)