Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana minik serçe anaokulu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Irazmetin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
51
0
286
Adana
adana mahfesığmaz mh. sinde olan minik serçe anaokulunda 3 yaşındaki ikiz çocuklarım usta öğretici FATMA CAYMAZOĞLU tarafından şiddet görmüştür.konuyla ilgili video ya ulaşmak için ikizlere dayak zoruyla yemek şeklinde arama motoruna yazarsanız ulaşırsınız.ha bu videoyu izlemeye benim yüreğim el vermiyor çünkü bu şerefsizleri ben çocuğuma dayak atarken gördüm zaten.buranın sahipleri de olaydan mesuldur.çünkü gözümle gördüklerimi yanlış gördün diye inkar ettiler önce sonra kabullenip evime gelip özür dilemek yerine bizden ne istiyorsun dediler.olay mahkemeye intikal etmiş olup ilk duruşma 18 eylül 2013 dedir.tek isteğim bunu okuyan herkesin en azından bir kişiye anlatması ya da görüntüleri paylaşmasıdır.ayrıca görüntülerin yayınlanmasına dair hiç bir suç olmadığına dair elimde iki tane mahkeme kararı var. saygılar

Çok geçmiş olsun... Bebekleriniz inşallah gelecekte bu yaşadıkları kötü olayı hatırlamazlar :(((
Sizlere sabır diliyorum.

mahkeme süreceiniz nasıl gelişiyor? okul hala açık mı?

Back