Adana Metro Hastanesi ve Doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?

hard_disc

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
1.546
6
Ben 6 haftalık hamileyim, ekimde doğum yapacağım kısmetse... Özel Adana Hastanesinde Dr. Muzaffer Şengül'e gittim, hakkında gayet iyi şeyler duymuştum, hali hazırda hamileliklerinin 5. ayıda olan iki arkadaşım da ona gidiyorlar. Benim doktordan yana değil de hastaneden yana biraz çekincelerim var; eşim de çok beğenmedi o hastaneyi. Bu arada çevreden de Özel Metro Hastanesi'ni de çok övüyorlar, bu hastaneyi ve doktorlarını bilen arkadaşlarım beni bilgilendirirse sevinirim...

(Metro Hastanesinin doktorları: Mecit UNCU, Ferat EROL, Selçuk ASLAN, Salih ÇAKICA, Abdulhakim ARISOY, Hakan ERDEM, Gül DEMİRTAŞ)

allah tamamına erdirsin inşallah. bende 38 haftalık hamileyim.metro hastanesinde ferhat erola gidiyorum.doktorumdan yana bi sorunum yok ama adanada henüz ii bir hastane görebilmiş değilim.doğumdan sonra daha detaylı bilgi verebilirim belki :))

allah tamamına erdirsin inşallah. bende 38 haftalık hamileyim.metro hastanesinde ferhat erola gidiyorum.doktorumdan yana bi sorunum yok ama adanada henüz ii bir hastane görebilmiş değilim.doğumdan sonra daha detaylı bilgi verebilirim belki :))

Mutlu sona az kalmış, haberlerinizi bekleyeceğim...

Ablam metro hastanesinde mecit uncuya gitti bugün 3 aylık hamile 15 gün önce gittiğimizde büyümüş riski yok pamuk ipliğine bağlı değil dedi. Bugün gittiğimizde bebek yok dedi direk ve ablam ağlamaya başlayınca ayıp değil mi ağlıyorsun çocuk musun yüzünü düzeltte çık dışarı dedi. Bu o kadar hayalin üstüne çok büyük bir şoktur. Herşeyin bir söyleniş şekli vardır. Kesinlikle gitmemenizi tavsiye etmiyorum kendi adıma.

Ablam metro hastanesinde mecit uncuya gitti bugün 3 aylık hamile 15 gün önce gittiğimizde büyümüş riski yok pamuk ipliğine bağlı değil dedi. Bugün gittiğimizde bebek yok dedi direk ve ablam ağlamaya başlayınca ayıp değil mi ağlıyorsun çocuk musun yüzünü düzeltte çık dışarı dedi. Bu o kadar hayalin üstüne çok büyük bir şoktur. Herşeyin bir söyleniş şekli vardır. Kesinlikle gitmemenizi tavsiye etmiyorum kendi adıma.

Ablanızın durumuna üzüldüm, doktorada çok kızdım doğrusu... Mecit Uncu'yla ilgili pozitif bir yorum duymadım zaten şimdiye kadar... Ben onun odasının yan tarafındaki odadaki doktora Ferat Erol'a gittim, doğumumu kendisi yaptırdı, kontrollorde ve doğumda (gece 2 buçukta geldi, normal doğum yaptım) son derece iyiydi, kendisini öneririm... Normal doğuma girmiyor bazı doktorlar, Mecit beyde girmiyormuş diye duydum, Ferat Bey geldi, doğum sonrası da ilgilendi...

İnşallah ablanız en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini kucağına alır, tekrar geçmiş olsun...

X