Adana Metin yavuz hakkında bilgisi olan veya ameliyat olan

diamondemma10

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
36
0
16
Adana
Kızlar Metin yavuz hakkında bilgisi olan var mı yaptığı burunlar nasıl ?? ameliyat olmayı düşünüyorum. Metin bey'e ameliyat olan varsa lütfen bilgisini paylaşsın çok memnun olurum .s

Balcalı da pröf sular da özel yeri var görüşme ücretlidir sanırsam...

Sana Doç.Dr.Erol Kesiktaş ı tavsiye ederim ben oldum çok memnunum eşiyle yapıyor bence görüş.....

Sana Doç.Dr.Erol Kesiktaş ı tavsiye ederim ben oldum çok memnunum eşiyle yapıyor bence görüş.....

canım peki sen ne kadara oldun yani memnuniyet çok önemli benim için doktorun bana güven vermesi lazım çok kararsızım

canım alt alta bir sürü yorum yazdım ama kusura bakma görüştüm ben gerçekten beni şuanlık memnun ettiler telefonda birde yüzyüze görüşmeyi düşünüyorum eğer daha iyi memnun olursam sanırım erol Beye olacağım :) çok teşekkür ederim sana canın benim :)

Ya ücret genel 4000 tanıdıklarana indirim uygular zaten 1300 civarı Acubadem e gider çok memnun kaldım hastaneden....
Olunca gelişmelerden haberdar et inş benim gibi memnun kalırsın...Onları hiç unutmayacağım çok da sevmiştim ikisini de....

Estetik olduğumu sakladığım için kimseye tavsiye edemiyorum onlara minnettarım ondan burda tavsiye edeyim dedim.
O kadar doğal yaptıki herkes güzelleştiğimi söyledi ama estetik olduğumu sormadı birkaç kişi dışında onlara da inkar ettim inanmasalarda.
Tasarım yapmıyorlar tek korkum oydu ama açınca o kadar sevindimki sürpriz gibi oldu iyiki göstermemişler dedim.
İstediğin burnu resimle gösterebilirsin ben bi artisti göstermiştim ama ilk önce neyi isteyip neyi istemedğini anlat.

çok sağol canım yüzyüze görşmek ücretsiz sanırsam en yakın zamanda randevu almayı düşünüyorum çok yardımcı oldun sağol tekrar :)

canım metin yavuz ne kadar bi ücret talep ediyor bir bilgin var mı ?

Merhaba ben Erol kesiktaş hakkında sizinle konuşmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…