- Konu Sahibi diamondemma10
Kızlar Metin yavuz hakkında bilgisi olan var mı yaptığı burunlar nasıl ?? ameliyat olmayı düşünüyorum. Metin bey'e ameliyat olan varsa lütfen bilgisini paylaşsın çok memnun olurum .s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balcalı da pröf sular da özel yeri var görüşme ücretlidir sanırsam...
Sana Doç.Dr.Erol Kesiktaş ı tavsiye ederim ben oldum çok memnunum eşiyle yapıyor bence görüş.....
Balcalı da pröf sular da özel yeri var görüşme ücretlidir sanırsam...
Sana Doç.Dr.Erol Kesiktaş ı tavsiye ederim ben oldum çok memnunum eşiyle yapıyor bence görüş.....
Estetik olduğumu sakladığım için kimseye tavsiye edemiyorum onlara minnettarım ondan burda tavsiye edeyim dedim.
O kadar doğal yaptıki herkes güzelleştiğimi söyledi ama estetik olduğumu sormadı birkaç kişi dışında onlara da inkar ettim inanmasalarda.
Tasarım yapmıyorlar tek korkum oydu ama açınca o kadar sevindimki sürpriz gibi oldu iyiki göstermemişler dedim.
İstediğin burnu resimle gösterebilirsin ben bi artisti göstermiştim ama ilk önce neyi isteyip neyi istemedğini anlat.
Ya ücret genel 4000 tanıdıklarana indirim uygular zaten 1300 civarı Acubadem e gider çok memnun kaldım hastaneden....
Olunca gelişmelerden haberdar et inş benim gibi memnun kalırsın...Onları hiç unutmayacağım çok da sevmiştim ikisini de....
canım metin yavuz ne kadar bi ücret talep ediyor bir bilgin var mı ?
Yok ne yazıkki ama görüşme sanırsam ücretli...
evet 200 tl muayene ücreti var. acaba ameliyat için ne kadar ister. off. çok ister gibime geliyo bana
Prof diye çok ister...Erol Kesiktaş ve eşine gidin bence....
yaa ben öyle kolay beğenen biri değilim. operasyondan sonra bunalıma girmek istemiyorum
erol bey muayene ucreti alıyor mu?
Merhaba ben Erol kesiktaş hakkında sizinle konuşmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?Estetik olduğumu sakladığım için kimseye tavsiye edemiyorum onlara minnettarım ondan burda tavsiye edeyim dedim.
O kadar doğal yaptıki herkes güzelleştiğimi söyledi ama estetik olduğumu sormadı birkaç kişi dışında onlara da inkar ettim inanmasalarda.
Tasarım yapmıyorlar tek korkum oydu ama açınca o kadar sevindimki sürpriz gibi oldu iyiki göstermemişler dedim.
İstediğin burnu resimle gösterebilirsin ben bi artisti göstermiştim ama ilk önce neyi isteyip neyi istemedğini anlat.