Henüz 17 yaşındayım burnumda kemer yok fakat şeklini beğenmiyorum ve uç tarafta kıkırdak fazlalığı da var bu beni çok rahatsız ediyor. Artık psikolojimi bozmaya başladı. Hatay' da yaşadığım için Adana, Mersin veya Antep' teki estetik cerrahilerini araştırıyorum. Burnumun doğal olmasını istiyorum. Doktorlar hakkında yardım ederseniz çok çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana, Mersin veya Gaziantep' teki başarılı estetik cerrahileri kimler?
- Konu Sahibi suomere
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adana antep burun estetiği mersin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım ben adanada yaşiyorum aşkım Tüfekçi hastanesinde Niyazi şimdivar işini bilen bir doktor bende 14 temmuz da Niyazi beye burun estetiği olacağım tavsiye ederimHenüz 17 yaşındayım burnumda kemer yok fakat şeklini beğenmiyorum ve uç tarafta kıkırdak fazlalığı da var bu beni çok rahatsız ediyor. Artık psikolojimi bozmaya başladı. Hatay' da yaşadığım için Adana, Mersin veya Antep' teki estetik cerrahilerini araştırıyorum. Burnumun doğal olmasını istiyorum. Doktorlar hakkında yardım ederseniz çok çok sevinirim
- 16 Ağustos 2016
- 3
- 0
- 1
- 38
H Htcdrkn serkan sayılıkan hakkında cok fazla olumsuz yorum okudum o yuzden onu hıc dusnmedım bılee..nasıl bır anda mı karar verdınız yoksa uzun bır arastırma sonunda mı ıkna olup gıttınız acaba? ben hem cok ıstıyorm hem de ınanılmaz korkuyorum kotu bır sonucla karsılasaagım ıcın 2 aydır sureklı takıpteyım tatılıp bıtıyor ve ben hala bu ıstegımı gereklestıremedıgım ıcın ınanılmaz kotu hıssedıyorm kendımı,hanıı bırseyı cok ısteyıpte yapmak ıstersın ama yapamazsın ve o senın tum enerjını alır yaa ıste o sekıldeyımm
Ben Adanada olmayı düşünmüyordum ama bu yaz burda oldugum için burdan bi doktor bulup en kısa zmnda ameliyat olmam lzmdi malum okullar açılyr :) Serkan Beyi önerenler oldu.ben direkt görüşmeye gittim ve gittiğimde ztn orda ameliyat olanlar vardı.onları da görmüş oldum.ben çok rahat atlattım ameliyati çok şükür :) doktor Bey ztb her hafta kontrole çağırıyor ve ameliyati kbb doktoru ile beraber yapmıştı.24 gün olmuş ameliyat olalı çok rahatım yani.siz en iyisi gidip görüşün her konuda yardımcı oluyor Serkan Bey.H Htcdrkn serkan sayılıkan hakkında cok fazla olumsuz yorum okudum o yuzden onu hıc dusnmedım bılee..nasıl bır anda mı karar verdınız yoksa uzun bır arastırma sonunda mı ıkna olup gıttınız acaba? ben hem cok ıstıyorm hem de ınanılmaz korkuyorum kotu bır sonucla karsılasaagım ıcın 2 aydır sureklı takıpteyım tatılıp bıtıyor ve ben hala bu ıstegımı gereklestıremedıgım ıcın ınanılmaz kotu hıssedıyorm kendımı,hanıı bırseyı cok ısteyıpte yapmak ıstersın ama yapamazsın ve o senın tum enerjını alır yaa ıste o sekıldeyımm
Bu arada Serkan Bey isteğine göre Ortadoğu hastanesi ya da Acıbadem de yapıyor ameliyati ..H Htcdrkn serkan sayılıkan hakkında cok fazla olumsuz yorum okudum o yuzden onu hıc dusnmedım bılee..nasıl bır anda mı karar verdınız yoksa uzun bır arastırma sonunda mı ıkna olup gıttınız acaba? ben hem cok ıstıyorm hem de ınanılmaz korkuyorum kotu bır sonucla karsılasaagım ıcın 2 aydır sureklı takıpteyım tatılıp bıtıyor ve ben hala bu ıstegımı gereklestıremedıgım ıcın ınanılmaz kotu hıssedıyorm kendımı,hanıı bırseyı cok ısteyıpte yapmak ıstersın ama yapamazsın ve o senın tum enerjını alır yaa ıste o sekıldeyımm
Merhaba memnun kaldınız mıCanım ben adanada yaşiyorum aşkım Tüfekçi hastanesinde Niyazi şimdivar işini bilen bir doktor bende 14 temmuz da Niyazi beye burun estetiği olacağım tavsiye ederim