• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana, Mersin veya Gaziantep' teki başarılı estetik cerrahileri kimler?

suomere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
8
1
16
26
Henüz 17 yaşındayım burnumda kemer yok fakat şeklini beğenmiyorum ve uç tarafta kıkırdak fazlalığı da var bu beni çok rahatsız ediyor. Artık psikolojimi bozmaya başladı. Hatay' da yaşadığım için Adana, Mersin veya Antep' teki estetik cerrahilerini araştırıyorum. Burnumun doğal olmasını istiyorum. Doktorlar hakkında yardım ederseniz çok çok sevinirim

Henüz 17 yaşındayım burnumda kemer yok fakat şeklini beğenmiyorum ve uç tarafta kıkırdak fazlalığı da var bu beni çok rahatsız ediyor. Artık psikolojimi bozmaya başladı. Hatay' da yaşadığım için Adana, Mersin veya Antep' teki estetik cerrahilerini araştırıyorum. Burnumun doğal olmasını istiyorum. Doktorlar hakkında yardım ederseniz çok çok sevinirim
Canım ben adanada yaşiyorum aşkım Tüfekçi hastanesinde Niyazi şimdivar işini bilen bir doktor bende 14 temmuz da Niyazi beye burun estetiği olacağım tavsiye ederim

Mersinde Fatih Irmak a burun ameliyatı oldum çok memnun kalmadım çok şükür çökme yamulma düşme olmadı da kemerim hafif kaldı

E elena01 niyazi beye amelıyat olacagını yazmıssın,oldun mu acaba? ve en onemlisi memnun musun yeni görüntüden? bende düşünüyorum ve uzun zamandır arastırıyorum cokta korkuyorumm kötü sonucla karsılasmaktan:(

Ben adanada Serkan sayılıkan a ameliyat oldum 2 hafta oluyor çok şükür ağrım olmadi morluk şişlik ilk gunler dışında olmadı.çok memnun kaldım henüz bi şikayetim yok :) görüşme ücretsiz ztn gidip fikir edinebilirsiniz

H Htcdrkn serkan sayılıkan hakkında cok fazla olumsuz yorum okudum o yuzden onu hıc dusnmedım bılee..nasıl bır anda mı karar verdınız yoksa uzun bır arastırma sonunda mı ıkna olup gıttınız acaba? ben hem cok ıstıyorm hem de ınanılmaz korkuyorum kotu bır sonucla karsılasaagım ıcın:( 2 aydır sureklı takıpteyım tatılıp bıtıyor ve ben hala bu ıstegımı gereklestıremedıgım ıcın ınanılmaz kotu hıssedıyorm kendımı,hanıı bırseyı cok ısteyıpte yapmak ıstersın ama yapamazsın ve o senın tum enerjını alır yaa ıste o sekıldeyımm:(

H Htcdrkn serkan sayılıkan hakkında cok fazla olumsuz yorum okudum o yuzden onu hıc dusnmedım bılee..nasıl bır anda mı karar verdınız yoksa uzun bır arastırma sonunda mı ıkna olup gıttınız acaba? ben hem cok ıstıyorm hem de ınanılmaz korkuyorum kotu bır sonucla karsılasaagım ıcın:KK43: 2 aydır sureklı takıpteyım tatılıp bıtıyor ve ben hala bu ıstegımı gereklestıremedıgım ıcın ınanılmaz kotu hıssedıyorm kendımı,hanıı bırseyı cok ısteyıpte yapmak ıstersın ama yapamazsın ve o senın tum enerjını alır yaa ıste o sekıldeyımm:KK43:
Ben Adanada olmayı düşünmüyordum ama bu yaz burda oldugum için burdan bi doktor bulup en kısa zmnda ameliyat olmam lzmdi malum okullar açılyr :) Serkan Beyi önerenler oldu.ben direkt görüşmeye gittim ve gittiğimde ztn orda ameliyat olanlar vardı.onları da görmüş oldum.ben çok rahat atlattım ameliyati çok şükür :) doktor Bey ztb her hafta kontrole çağırıyor ve ameliyati kbb doktoru ile beraber yapmıştı.24 gün olmuş ameliyat olalı çok rahatım yani.siz en iyisi gidip görüşün her konuda yardımcı oluyor Serkan Bey.

H Htcdrkn serkan sayılıkan hakkında cok fazla olumsuz yorum okudum o yuzden onu hıc dusnmedım bılee..nasıl bır anda mı karar verdınız yoksa uzun bır arastırma sonunda mı ıkna olup gıttınız acaba? ben hem cok ıstıyorm hem de ınanılmaz korkuyorum kotu bır sonucla karsılasaagım ıcın:KK43: 2 aydır sureklı takıpteyım tatılıp bıtıyor ve ben hala bu ıstegımı gereklestıremedıgım ıcın ınanılmaz kotu hıssedıyorm kendımı,hanıı bırseyı cok ısteyıpte yapmak ıstersın ama yapamazsın ve o senın tum enerjını alır yaa ıste o sekıldeyımm:KK43:
Bu arada Serkan Bey isteğine göre Ortadoğu hastanesi ya da Acıbadem de yapıyor ameliyati ..

Serkan sayılıkan adana.
Bugün 7.nci günüm.
Yarın tampon & alçı çıkacak.

Back