Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasak aşkım.Mümkünse Adana ve Mersinde falcı arıyorum bildiğiniz var mı acaba yıldıznamede baktırmak istiyorum
Hatta birazdan konun kapanır bak bunu önceden bildim gitmiş bile garibimBizim sitede Mune var. Çok güzel yıldızname bakar
yine yanlış söylüyorsunuz banname oBizim sitede Mune var. Çok güzel yıldızname bakar
Falci konusu yasak degil, basliklari var sitedeAyrı falcı konusu da yasak.hala kocaman insanların bu zekasız nasipsiz falcilara inanması üzüyor
Aaa nerdeee :)Falci konusu yasak degil, basliklari var sitede
Aaaa ben de bilmiyordum.Falci konusu yasak degil, basliklari var sitede
Aaa nerdeee :)
Ban sebebi ne ola ki o zaman?İstanbul harici mi yasakİstanbul'da Fal - Falcılar
İstanbul'da gittiğimiz falcılar kimler ? Neredeler ? Tarot mu daha çok çıkar kahvemi ? Bilgilerimizi paylaşalım Falcı Adı Telefonu Çalıştığı Kafe Baktığı Fallar Ücret Aralığı Kazen 545 365 75 52 Freelance Pomelo, yulaf, taze bakla 50-500 TL İstanbul’un...www.kadinlarkulubu.com
Mesela
Valla bilemedim ben de neden banlandigini, sehir sinirlamasi diye bir sey yok hatta online falci konulari falan da var. Belki konuyu bdv’ye acmistir ilk, ona dikkat etmedimBan sebebi ne ola ki o zaman?İstanbul harici mi yasak
Yanlış yere konu ben de açmıştım konum taşınınca farkettim de ban yemedim o zamanmerak ettim.Sevgili Mune merak ettim,açıklar mısın?Valla bilemedim ben de neden banlandigini, sehir sinirlamasi diye bir sey yok hatta online falci konulari falan da var. Belki konuyu bdv’ye acmistir ilk, ona dikkat etmedim
Şaşkınım.İstanbul'da Fal - Falcılar
İstanbul'da gittiğimiz falcılar kimler ? Neredeler ? Tarot mu daha çok çıkar kahvemi ? Bilgilerimizi paylaşalım Falcı Adı Telefonu Çalıştığı Kafe Baktığı Fallar Ücret Aralığı Kazen 545 365 75 52 Freelance Pomelo, yulaf, taze bakla 50-500 TL İstanbul’un...www.kadinlarkulubu.com
Mesela
Yillardir varŞaşkınım.
Siz bdvye konu açmışsınız taşınmış ve uyarı da verilmiş ama kategori dışı konu uyarılarında ilk defa uyarı aldıysanız direkt banlanmazsınız, 2. defa yanlış yere açtığınızda banlanırsınız.Yanlış yere konu ben de açmıştım konum taşınınca farkettim de ban yemedim o zamanmerak ettim.Sevgili Mune merak ettim,açıklar mısın?