Adana Mersin Falcı Arıyorum

Geleceği kimse bilmez ha bilselerdi bu depremi bilirlerdi o kadar insan öldü. Kendinize gelin paranız çoksa ihtiyaç sahibi insanlar önerebilirim

Mesela 🤷🏼‍♀️

Mesela 🤷🏼‍♀️
Ban sebebi ne ola ki o zaman?İstanbul harici mi yasak😅

Valla bilemedim ben de neden banlandigini, sehir sinirlamasi diye bir sey yok hatta online falci konulari falan da var. Belki konuyu bdv’ye acmistir ilk, ona dikkat etmedim
Yanlış yere konu ben de açmıştım konum taşınınca farkettim de ban yemedim o zaman😮merak ettim.Sevgili Mune Mune merak ettim,açıklar mısın?:KK36:

Mesela 🤷🏼‍♀️
Şaşkınım.

Yanlış yere konu ben de açmıştım konum taşınınca farkettim de ban yemedim o zaman😮merak ettim.Sevgili Mune Mune merak ettim,açıklar mısın?:KK36:
Siz bdvye konu açmışsınız taşınmış ve uyarı da verilmiş ama kategori dışı konu uyarılarında ilk defa uyarı aldıysanız direkt banlanmazsınız, 2. defa yanlış yere açtığınızda banlanırsınız.
Fal konuları yasak değil bu konuların bdvye açılması yasak, direkt yasak olanlar ise büyücü, üfürükçü hoca, cinci hoca, cin, büyü içerikleri.
Falcılar da matah değil ama büyü vb üzerinden insanların dini duygularını sömürenler falcılardan da beter olduğundan hemen siteye üşüşüp insanları kandırmaya çalışıyorlar, falcı serbestse onlar niye yasak sorusunun cevabını da vermiş olayım, kimsenin dini duyguları istismar edilmesin diye, ayrıca cin, büyü gibi konulardan aşırı etkilenip korkan üyelerimiz olduğu için onlar yasaklı konular😌

X