Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlık zarin esnekse bozulmamistir esnek zarlar doğum anında yırtılır sadece yengem 6. Yıl sonunda kızlık zarı dogumla yırtıldı diktirmeye gerek yokArkadaşlar Adanada gerçekten bu işi iyi yapan bir doktor arıyorum. Parasal boyutundada değilim artık kızlık zarım esnek ve ilk ilişkimde bile kanamam olmadı. Şimdi dikim yaptırmak istiyorum. Öneriniz varmı yaptıranlar lütfen cevap verin
Hafif yırtılma var dendi ama muaynedeKızlık zarin esnekse bozulmamistir esnek zarlar doğum anında yırtılır sadece yengem 6. Yıl sonunda kızlık zarı dogumla yırtıldı diktirmeye gerek yok
3 ve 9 saat yönündeHafif yırtılma var dendi ama muaynede
3 ve 9 yönünde yırtık var dendi kanamaması normal dendi bendeKızlık zarin esnekse bozulmamistir esnek zarlar doğum anında yırtılır sadece yengem 6. Yıl sonunda kızlık zarı dogumla yırtıldı diktirmeye gerek yok
Doğru söylüyorsun ama herkes bir değil şuan ki erkek arkadaşım sırf ondan önce biriyle beraber olduğumu düşünmesin diye muayneye onu da götürdüm ama ileride şuan ki erkek arkadaşım olmasa cahile laf anlatamazsın burası Türkiye esnekmiş falan anlamıyorlar illahi kan görmek istiyorlarbence sen kendini o şekilde kabul edecek birini bul ,diktirmeyi düşünme erkekler kkim ki? hangi hakla bu psikolojiye giriyorsun .s... et herkes kendine baksın rahat ol,ve kendine güven
Bu kandırmaya girmiyor mu? Ondan önce kimseyle beraber olduğumu düşünmesin demişsin ama, ilk mesajında "ilk ilişkide bile kanama olmadı" demissin. Tuhaf.Doğru söylüyorsun ama herkes bir değil şuan ki erkek arkadaşım sırf ondan önce biriyle beraber olduğumu düşünmesin diye muayneye onu da götürdüm ama ileride şuan ki erkek arkadaşım olmasa cahile laf anlatamazsın burası Türkiye esnekmiş falan anlamıyorlar illahi kan görmek istiyorlar
Benim bir arkadaşım bakire idi evlendi kızlık zarı esnekti kanaması olmadı hiçDoğru söylüyorsun ama herkes bir değil şuan ki erkek arkadaşım sırf ondan önce biriyle beraber olduğumu düşünmesin diye muayneye onu da götürdüm ama ileride şuan ki erkek arkadaşım olmasa cahile laf anlatamazsın burası Türkiye esnekmiş falan anlamıyorlar illahi kan görmek istiyorlar
Anladığım kadarıyla ilk ilişkisini de zaten erkek arkadaşı ile yaşamışBu kandırmaya girmiyor mu? Ondan önce kimseyle beraber olduğumu düşünmesin demişsin ama, ilk mesajında "ilk ilişkide bile kanama olmadı" demissin. Tuhaf.
Peki bu erkek arkadaşınla evlenecekmisin niye ona ispat etmeye çalıştınDoğru söylüyorsun ama herkes bir değil şuan ki erkek arkadaşım sırf ondan önce biriyle beraber olduğumu düşünmesin diye muayneye onu da götürdüm ama ileride şuan ki erkek arkadaşım olmasa cahile laf anlatamazsın burası Türkiye esnekmiş falan anlamıyorlar illahi kan görmek istiyorlar
Onu aklım almıyor ayrıca zaten daha önce ilişkisi olmamışsa neden adamı ikna etmeye çalışıyor aklım almıyor kafamda deli sorularPeki bu erkek arkadaşınla evlenecekmisin niye ona ispat etmeye çalıştın
Ayrıca madem erkek arkadaşına ispat ettin muayaneye götürerek neden diktirmeyi düşünüyorsun.
Yani. Benden kan gelmeseydi de eşim ilkim olduğunu anlardı çok usta rol yapabilseydimde. Ama adam anlardı. Tabi adam bakir değilse anlamayabilir.Onu aklım almıyor ayrıca zaten daha önce ilişkisi olmamışsa neden adamı ikna etmeye çalışıyor aklım almıyor kafamda deli sorular
İlerde baskasi ile evlenirsem sahil birisi olursa diyor pişmanlık seziyorumOnu aklım almıyor ayrıca zaten daha önce ilişkisi olmamışsa neden adamı ikna etmeye çalışıyor aklım almıyor kafamda deli sorular
Evet evlilik düşünüyorum ama ne olur ne olmaz ayrılırsak diye içim rahat etmiyor Erkek arkadaşımda senin için nasıl rahat edecekse öyle yaptır yanındayım diyoePeki bu erkek arkadaşınla evlenecekmisin niye ona ispat etmeye çalıştın
Ayrıca madem erkek arkadaşına ispat ettin muayaneye götürerek neden diktirmeyi düşünüyorsun.
Evet muaynede doktor dedi daha yeni olmuş belli dediBu kandırmaya girmiyor mu? Ondan önce kimseyle beraber olduğumu düşünmesin demişsin ama, ilk mesajında "ilk ilişkide bile kanama olmadı" demissin. Tuhaf.
İkna etmeye çalışmıyorum ben neden kan gelmedi diye gittim erkek arkadaşım da yanımda oldu bende onunda duymasını istedim ilkim olduğunu doktorda dedi zaten daha yeni olmuş diye şüphe duysun istemedim daha önce doktorla falan görüşmedim zaten beraber gittikOnu aklım almıyor ayrıca zaten daha önce ilişkisi olmamışsa neden adamı ikna etmeye çalışıyor aklım almıyor kafamda deli sorular
Doğru söylüyorsun benim şimdiki erkek arkadaşım asla şüphe duymadı çok şükürBenim bir arkadaşım bakire idi evlendi kızlık zarı esnekti kanaması olmadı hiç
Başka bir arkadaşım daha aynısını yaşadı
Ama birisinin eşi neden kan gelmiyor derken
Diğeri de normaldir esnek olabilir demis.
Yani pardon da eşine kimse ile birlikte olmadım diyeceksin ve sana inanmayacak bi kan yüzünden. Akıl alır gibi değil. Güven çok önemli.. Ama dediğim gibi karşılıklı güven...