- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- 83
- Konu Sahibi istanbullugelinnn
-
Plastik cerrah dr. mahmut yıldız ve dr. Sadık karakaya yapıyo yerleri arı sinamasının orda gen iş merkezi sanırımAdana da bildiginiz güvenilir kızlık zarı dikimi yapan doktor var mı kalıcı kesin sonuç veren yakınım için soruyorum eleştirmeden yardımcı olur musunuz lütfen
Parmakla bozulacak iş değil ve söylese birşey var bende öyle olmuştu ikinci ilişkilerde kanamam gelmişti ama ilk gece kadar değildi tek seferlikse üstünden bayanda zaman geçtiyse orası yine daralmıştır şimdi yine açılma olacağı için çok değil ama 2 damla kan yine gelir tek seferlik iliskiyse amaSağolun farklı bir akla ihtiyaç vardı zararın neresinden dönülse kardır
Ne münasebet öldürülmekten bahsediyosunuz, tutamadım kendimi kusura bakmayın. O gece o çarşafa kan değmeyecek diye kimin haddine birini öldürmek. Kanım dondu ya siz öyle deyince, çok güvenmiyorlarsa boşar en kötü bu olabilir başka türlüsü tüylerimi diken diken yapıyor.Neye kizip da höh dediniz? Töre cinayetlerinden habersiz misiniz? Bu ulkede yasamiyor musunuz? Boyle bir evliliği yapıp bu kötülüğe ugramasin diye engel olun evlenmesinler diyorum. Siz ne anliyorsunuz acaba?
Herhangi sebeple bir kadini öldürmek kimsenin haddi degil. Kendi yataginda baska adamla yakalasa bile öldürmeye hakki yok. Bana boyle saldiracaginiza gözünüzü açin bu ülkede neler oldugunu görün. Anitsayac.com sitesine bir bakin. Bir kadin daha olmesin diye bu evlilige engel olun diyorum. Carsafta kan yoksa oldurmeye hakki mi var diyorum. Işiniz gücünüz saldirmak muhalefet olmak. Sesinizi biraz da patriyarkaya cikarin. Ataerkil sisteme saldirin. Ben degilim kapida kanli carsaf bekleyen.Ne münasebet öldürülmekten bahsediyosunuz, tutamadım kendimi kusura bakmayın. O gece o çarşafa kan değmeyecek diye kimin haddine birini öldürmek. Kanım dondu ya siz öyle deyince, çok güvenmiyorlarsa boşar en kötü bu olabilir başka türlüsü tüylerimi diken diken yapıyor.
Evet tek sefer olmuş Bakınca bile darParmakla bozulacak iş değil ve söylese birşey var bende öyle olmuştu ikinci ilişkilerde kanamam gelmişti ama ilk gece kadar değildi tek seferlikse üstünden bayanda zaman geçtiyse orası yine daralmıştır şimdi yine açılma olacağı için çok değil ama 2 damla kan yine gelir tek seferlik iliskiyse ama
Herhangi sebeple bir kadini öldürmek kimsenin haddi degil. Kendi yataginda baska adamla yakalasa bile öldürmeye hakki yok. Bana boyle saldiracaginiza gözünüzü açin bu ülkede neler oldugunu görün. Anitsayac.com sitesine bir bakin. Bir kadin daha olmesin diye bu evlilige engel olun diyorum. Carsafta kan yoksa oldurmeye hakki mi var diyorum. Işiniz gücünüz saldirmak muhalefet olmak. Sesinizi biraz da patriyarkaya cikarin. Ataerkil sisteme saldirin. Ben degilim kapida kanli carsaf bekleyen.
Bence sıkıntı olmaz ama insan tehlikeyede atmak istemezArkadaşlar yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim ben aile ve kızla konuşup yardımcı olmaya çalışacam böyle birşeye cesaret edemeye
Evet tek sefer olmuş Bakınca bile dar
Ben de sizinle aynı düşüncedeyim merak etmeyin ben çözüm aradım sadece kimse kimseyi zorla evlendiremezHerhangi sebeple bir kadini öldürmek kimsenin haddi degil. Kendi yataginda baska adamla yakalasa bile öldürmeye hakki yok. Bana boyle saldiracaginiza gözünüzü açin bu ülkede neler oldugunu görün. Anitsayac.com sitesine bir bakin. Bir kadin daha olmesin diye bu evlilige engel olun diyorum. Carsafta kan yoksa oldurmeye hakki mi var diyorum. Işiniz gücünüz saldirmak muhalefet olmak. Sesinizi biraz da patriyarkaya cikarin. Ataerkil sisteme saldirin. Ben degilim kapida kanli carsaf bekleyen.
Bu sitemli cumlelerim size degil. Yazdıklarıma garip garip yanitlar veren sonra kahkaha ile gülen o kullaniciya. Siz olgun birisiniz. Ne yapin edin engel olun.Ben de sizinle aynı düşüncedeyim merak etmeyin ben çözüm aradım sadece kimse kimseyi zorla evlendiremez
Teşekkür ederim . Elimden gelenin fazlasını yapacağım.Bu sitemli cumlelerim size degil. Yazdıklarıma garip garip tanitlar veren sonra kahkaha ile gülen o kullaniciya. Siz olgun birisiniz. Ne yapin edin engel olun.
BU DÜŞÜNCENİZ ÇOK AMA ÇOK SAÇMA BU ANLATTIGINIZ SEY COK ESKİLERDEN KALMA ŞEYLER BU ZİHNİYETTEN ÇIKMANIZI ÖNERİRİMDoğulu ise bu cok zor. Adam sorun etmese kapida çarşaf bekleyenler olacak. O çarşafı yikayip seriyorlar bir de. Korkunç seyler. Keske evlenmese.
Bu zihniyet benim zihniyetim degil. Bu zihniyet siz inkar etseniz de turkiyede var olan bir zihniyet. Ben bunu kabul etmedigim icin Böyle bir adamla evlenmedim. Düğünümde belime kirmizi kurdele bile baglatmadim. Ben size olani söylüyorum. Sahit olduklarimi söylüyorum. Şahit olduklarim gozumle gördüklerim benim zihniyetim degildir. Linç kültürü burada cok gelişmiş biliyorum. Ancak butun mesajlarımı okuduktan sonra beni yargilayin.BU DÜŞÜNCENİZ ÇOK AMA ÇOK SAÇMA BU ANLATTIGINIZ SEY COK ESKİLERDEN KALMA ŞEYLER BU ZİHNİYETTEN ÇIKMANIZI ÖNERİRİM
BENİM EŞİM DOĞULU SİZİN KÜRT TABİR ETTİĞİNİZ KİŞİLER AİLESİ HEPSİ DOĞUDA NE BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞTIM HATTA EVLENMEDEN BERABER OLDUK BU KARŞILIKLI BİR DÜŞÜNCEDİR BEN SİZİN ZİHNİYETİNİZ DERKEN ARTIK BÖLE ŞEYLERİN OLMADIĞINI SÖLEMEK İSTEDİM AİLESİNDE AMCA DAYI HİÇ DUYMADIM GÖRMEDİMBu zihniyet benim zihniyetim degil. Bu zihniyet siz inkar etseniz de turkiyede var olan bir zihniyet. Ben bunu kabul etmedigim icin Böyle bir adamla evlenmedim. Düğünümde belime kirmizi kurdele bile baglatmadim. Ben size olani söylüyorum. Sahit olduklarimi söylüyorum. Şahit olduklarim gozumle gördüklerim benim zihniyetim degildir. Linç kültürü burada cok gelişmiş biliyorum. Ancak butun mesajlarımı okuduktan sonra beni yargilayin.
BENİM EŞİM DOĞULU SİZİN KÜRT TABİR ETTİĞİNİZ KİŞİLER AİLESİ HEPSİ DOĞUDA NE BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞTIM HATTA EVLENMEDEN BERABER OLDUK BU KARŞILIKLI BİR DÜŞÜNCEDİR BEN SİZİN ZİHNİYETİNİZ DERKEN ARTIK BÖLE ŞEYLERİN OLMADIĞINI SÖLEMEK İSTEDİM AİLESİNDE AMCA DAYI HİÇ DUYMADIM GÖRMEDİMBu zihniyet benim zihniyetim degil. Bu zihniyet siz inkar etseniz de turkiyede var olan bir zihniyet. Ben bunu kabul etmedigim icin Böyle bir adamla evlenmedim. Düğünümde belime kirmizi kurdele bile baglatmadim. Ben size olani söylüyorum. Sahit olduklarimi söylüyorum. Şahit olduklarim gozumle gördüklerim benim zihniyetim degildir. Linç kültürü burada cok gelişmiş biliyorum. Ancak butun mesajlarımı okuduktan sonra beni yargilayin.
Bence de kesinlikle başka sağlam bir bahaneyle ayrılmaları lazım ki şüphe oluşmasın.Aileler bir araya gelmediyse kiz açıkça soylesin. Ama aileler bir araya geldiyse baska bir sebeple ayrilsinlar.
Hayır yaptırmadılar kız evlenmek istemiyorum dedi vazgeçtilerEvlendi mi acaba, yaptırdınız mı zar dikimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?