- Konu Sahibi istanbullugelinnn
-
Boyle bir seyi adanada yaptırmamanizi oneririm. Yasadiginiz sehrin disinda uzakta sizi taniyan bilenlerin olmadığı bir yer yapilmasi daha güvenli olur.Adana da bildiginiz güvenilir kızlık zarı dikimi yapan doktor var mı kalıcı kesin sonuç veren yakınım için soruyorum eleştirmeden yardımcı olur musunuz lütfen
19 yaşında genç bir kız için araştırıyorum sevgilisi parmağıyla zarar vermiş nasıl izah edilir ki gelin gideceği yer Doğu tarafı kızın ailesi de ne yapar bilmiyorum ben yardımcı olmak istiyorum ilişki bile yaşamamış kızcağız teşekkür ederim cevabınız içinTutmama riski de var. Yani hem para verip hem o gece boyle bir seyler karşılaşabilirsiniz. Dürüstçe konuşmayı deneyin.
Parmagiyla zarar vermisse buna tecavüz denir. Ameliyatin tutmama riski var. Yol yakinken vazgeçsin evlilikten. Orada cok onemsiyorlar. Carsaf bekliyorlar. Aninda adini çıkartırlar namussuz ilan ederler. Adanaya geri gönderirler. Daha kotu seyler yasanir.19 yaşında genç bir kız için araştırıyorum sevgilisi parmağıyla zarar vermiş nasıl izah edilir ki gelin gideceği yer Doğu tarafı kızın ailesi de ne yapar bilmiyorum ben yardımcı olmak istiyorum ilişki bile yaşamamış kızcağız teşekkür ederim cevabınız için
Haklısınız hayırlısı olsun en iyisi düzgün bir dille anlatmak bana kalırsaParmagiyla zarar vermisse buna tecavüz denir. Ameliyatin tutmama riski var. Yol yakinken vazgeçsin evlilikten. Orada cok onemsiyorlar. Carsaf bekliyorlar. Aninda adini çıkartırlar namussuz ilan ederler. Adanaya geri gönderirler. Daha kotu seyler yasanir.
sevgilisi parmağıyla zarar vermiş diye okuyunca ben karşılıklı istekle yapılmış diye düşündüm.Parmagiyla zarar vermisse buna tecavüz denir. Ameliyatin tutmama riski var. Yol yakinken vazgeçsin evlilikten. Orada cok onemsiyorlar. Carsaf bekliyorlar. Aninda adini çıkartırlar namussuz ilan ederler. Adanaya geri gönderirler. Daha kotu seyler yasanir.
Parmakla.olacak.is değil o is19 yaşında genç bir kız için araştırıyorum sevgilisi parmağıyla zarar vermiş nasıl izah edilir ki gelin gideceği yer Doğu tarafı kızın ailesi de ne yapar bilmiyorum ben yardımcı olmak istiyorum ilişki bile yaşamamış kızcağız teşekkür ederim cevabınız için
Doğulu ise bu cok zor. Adam sorun etmese kapida çarşaf bekleyenler olacak. O çarşafı yikayip seriyorlar bir de. Korkunç seyler. Keske evlenmese.Haklısınız hayırlısı olsun en iyisi düzgün bir dille anlatmak bana kalırsa
Neyle olmussa olmus konumuz neyle olup olmayacagi mi?Parmakla.olacak.is değil o is
Kızın orasını açıp baktık dapdar oradaki et dağılmamış ama açıklık var belli yalan söylemediğine EminimParmakla.olacak.is değil o is
Canm et dagilmamis ise. Darsa ilk gecede kanarKızın orasını açıp baktık dapdar oradaki et dağılmamış ama açıklık var belli yalan söylemediğine Eminim
Sevişmek niyetiyle karsilikli riza ile baslanip birlesmeye izin vermedigi halde parmakla zorlamis olabilir. Hukuk bunu tecavüz sayiyor mu bilmiyorum. Bence tecavüz ama sevismeye riza gosterdigi icin sanirim tecavuz saymaz.sevgilisi parmağıyla zarar vermiş diye okuyunca ben karşılıklı istekle yapılmış diye düşündüm.
Ben size yazmadım. Hanım efendi dimi bu tarz konuşmaya cvp vermem ben tersler gibi yazmalarNeyle olmussa olmus konumuz neyle olup olmayacagi mi?
Böyle önemli bir konu varken evlenmemesi daha mantıklı ama hangi bir isteyeni reddedecekDoğulu ise bu cok zor. Adam sorun etmese kapida çarşaf bekleyenler olacak. O çarşafı yikayip seriyorlar bir de. Korkunç seyler. Keske evlenmese.
Neyi yargiliyorsunuz? Parmakla olacak is degil sevismistir demek istiyorsunuz. Size ne? Bunu mu soruyor konu sahibi?Ben size yazmadım. Hanım efendi dimi bu tarz konuşmaya cvp vermem ben tersler gibi yazmalar
Isteyeni reddetmek yerine kendisi birileriyle görüşsün tanissin. Egitimli, modern görüşlü bir erkek bunu onemsemeyecektir.Böyle önemli bir konu varken evlenmemesi daha mantıklı ama hangi bir isteyeni reddedecek
Reşit olduğu için birşey çıkmaz diye şikayetçi olmadılar konu kapandı gitti ebeye götürdüler olay olduğu zaman ebe sıkıntı yok dedi şimdi kontrol ettiler orası açık yani belli ve kız kanama oldu ben ebe birşey yok diyince size kanama olmadı diye yalan söyledim diyorSevişmek niyetiyle karsilikli riza ile baslanip birlesmeye izin vermedigi halde parmakla zorlamis olabilir. Hukuk bunu tecavüz sayiyor mu bilmiyorum. Bence tecavüz ama sevismeye riza gosterdigi icin sanirim tecavuz saymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?