• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADANA HAMILELERI

Kizlar adana da lcv defacto haric sadece hamile giyim magazalari var mi? Bilgisi olan paylasabilir mi?

Kizlar adana da lcv defacto haric sadece hamile giyim magazalari var mi? Bilgisi olan paylasabilir mi?
ne alacaksın canım ben de alıyorum bir şeyler ama illa hamile reyonundan almıyorum mesela doğumda giyeceğim iki gecelik bogalardan aldım emzirme sutyeni de ordan alicam daha uygun diye

ne alacaksın canım ben de alıyorum bir şeyler ama illa hamile reyonundan almıyorum mesela doğumda giyeceğim iki gecelik bogalardan aldım emzirme sutyeni de ordan alicam daha uygun diye
. Boyle kot gomlekler istiyorum hamilelere gore, jile elbiseler istiyorum. Heves ediyorum ama bulamiyorum. Cetinkayada cok guzel kesimi olan kot gomlek buldum ama gogusleri dar geldi, malum buyuduler, elbise desen hic yok valla uzuluyorum ya. Kenanevren de gorkem giyime gittim hamilelikler vardi ama asiri pahali idi.Evet bende bogalari ic camasiri yonunden tercih ediyorum canim. Bikac ay sonra dugun var nerden alicam bilmiyom

Back