adana da toptan kozmetik alim satimi

tuqba01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
4
0
33
Merhaba arkadaslar
Adanada yaşıyorum ve toptan kozmetik alip satmak istiyorum max factor Maybelline kryolan mac loreal channel gibi markalari uygun hangi toptancidan bulabilirim internetten sipariş etmekten korkuyorum (( yardim lütfen

Son düzenleme:
merhaba bu tarz net olmayan seylerle ugrasacaginiza bitkisel kozmetik olan Türk sermayeli huncalife temsilcisi olmanizi oneririm belirli bi kademe sonra araba dahi veriyor sirket ayrıntılı bilgi verebilirim

arkadaşım bunlarla ugrasacaginiza daha guvenli firmalarin temsilcisi olun mesela bitkisel kozmetikte turk sermayeli huncalife gibi.bbelirli bi kademeye ulastiginizda araba bile temin ediyor sirket size arti primleriniz yatiyor duzenli ayrıntılı bilgi verebilriim

Merhabalar,konuyu acan arkadasim hala boyle bir is yapmak istiyorsan sana yardimda bulunabilirim istersen.bende internetten satis yapiyorum babamin aldigi urunleri satiyorum. Uygun fiyata sanada yollarim fiyatlari gorunce anlarsin zaten nasil uygun oldugunu.detaylari isteyen varsa ozel mesajla ulastirabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…