Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında benim aklımda iki doktor var metroda ferat erol ve metroparkta eray memeç.bunlar hakkında bi bilgin var mı? Ayrıca cevabın için teşekkürler..
peki ablanız normal doğum mu yaptı?ben normal doğum düşünüyorum benim için önemli olan doktorumun gece doğuma gelmesi ferat bey gece doğuma geliyor mu?? ve epidural normal ya da epidural sezaryan yapıyor mu?miyopi Merhabalar;
Ablamın geçen sene doğumunu Ferat Erol yaptırdı. Normalde farklı bir şehirde yaşıyordu, kuzenimin tavsiyesiyle gelince ona gitti, yani yaklaşık son ay kontrollerini o yaptı. Ablam çok memnun kaldı. Tavsiye ettiğini biliyorum. Bende hamileyim ama maalesef Adanada yaşamıyorum ama 2 yada 3 kere gelmeyi planlıyorum. Büyük ihtimalle de Ferat Erolu düşünüyorum
merhabalar;
ablamın geçen sene doğumunu ferat erol yaptırdı. Normalde farklı bir şehirde yaşıyordu, kuzenimin tavsiyesiyle gelince ona gitti, yani yaklaşık son ay kontrollerini o yaptı. Ablam çok memnun kaldı. Tavsiye ettiğini biliyorum. Bende hamileyim ama maalesef adanada yaşamıyorum ama 2 yada 3 kere gelmeyi planlıyorum. Büyük ihtimalle de ferat erolu düşünüyorum
peki ablanız normal doğum mu yaptı?ben normal doğum düşünüyorum benim için önemli olan doktorumun gece doğuma gelmesi ferat bey gece doğuma geliyor mu?? ve epidural normal ya da epidural sezaryan yapıyor mu?
mrb. Benim merek ettiğim ferat erol metro hastanesinde mi?bir de acilbi durumolunca acaba doktor hastaneye geliyor mu? Cevap verirseniz sevinirim.
merhba,
bende 33 haftalık hamileyim ve annemin yanına gelcem doğum için adanaya
ilk 3 aylık kontrollerimi başkent has de dr hakan kalaycı yapmıştı ve çok memnun kaldım
hatta ist da doğru düzgün dr bulamadım da diyebilirim
benim doğumum şubat sonu mart başı görünüyor ve normal epiduralsiz doğal doğum istiyorum
hastane doğum fiyatları uygun olursa başkent hakan bey eğer çok yüksek fiyat isterlerse de balcalı ünv. hastanesini istiyorum
Ama Hakan Beyi kesinlikle tavsiye ederim
merhaaba,Merhabalar;
Doğal doğum konusunda Adanada gittiğiniz doktorla görüştünüzmü peki? Bende doğal doğum yapmak istiyorum ama İstanbul dışında ne kadar imkan bulabilirim bilmiyorum. Maalesef Adana yada İstanbulda doğum yapmak gibi bir şansım yok ama her türlü ihtimali araştırmaya çalışıyorum. Kendi doktorumla haftaya olan randevuda konuşmayı düşünüyorum bakalım ne diyecek
merhaaba,
ilk üç aydan sonra doktorla görüşemedim açıkcası doğal doğumun önemini de sonradan okudukça anladım
gidince son kontollerim adanada olacak o zaman konuşmayı düşünüyorum
şimdilik DoÄal DoÄum KliniÄi - Gebelik Takibi, DoÄal DoÄum, Hipnozla AÄrısız DoÄum, Hamile EÄitimi, Cinsel SaÄlık, Vajinismus, Tüp Bebek, Endoskopik Cerrahi ve Hamile Okulu | Ebe Asude Oflaz sitelerini okuyor nasıl hazırlanmam gerektiğini öğreniyorum
sana da allah kolaylık versin,umarım istediimiz gibi sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
bol bol kitap okuyorum,az kaldı bide aırlaştım iyicePeki neler yapıyorsun hazırlık olarak? Ben pilatese gitmeyi düşünüyorum ama fiyat açısından uyarsa ve doktorum izin verirse tabi. Hamilelik pilatesi yaptıran bi yer buldum burda ama gidip görüşmedim daha. Tek başına yaptırıyorlarmış 45 dklık seanslar dedi. Fiyatı 80tl seans başı ama ayarlarız dedi. Bu fiyatla biraz zor ama en azından belki 8.ayda 5-6 seans gidip geri kalan kısmınıda evde devam ettirsem diyorum.
Doktor randevum haftaya, bende konuşmayı düşünüyorum, en azından doğal doğum hakkındaki bilgisine, normal doğuma bakışını az buçuk anlarım. Ben elimden geleni yapayım da Rabbim izin verirse inşallah doğal doğum yapabiliriz.
Yürüyüş falan yapıyormusun? Ben henüz başlamadım yürüyüşlere, birde çalışıyorum aslında bi an önce başlasam iyi olucak çünkü işyerinde bütün gün oturuyorum eve gidince kötü oluyor, oturmaktan her tarafım ağrıyor.
herşey normalse eğer neden o kadar paraa vriyorsun kiYa gerçekten normal doğum yaptırabilecek doğum anının her saatinde yanında olabilecek güvenilir bir Dr bulmak çok zor. Aslında benim Dr tam anlattığım gibi ama bu seferde gittiğim hastaneden kaynaklı abartılı doğum ücretlerinden dolayı tereddütlerim var bu arada doktorum Acıbadem hastanesinde Esra Yılmaz Saygılı
bol bol kitap okuyorum,az kaldı bide aırlaştım iyice
yürüyüş yapıyorum plates yapıyorum kursa grek yok ki bi top al ve intrntten videolara uyarak öğrenirsin
zaten aaslolan topun üzerinde oturaabilmek,denge
lavanta yağı alıp nefes egzersizlerine başlayacağım haftaya
aslında benim aklımda iki doktor var metroda ferat erol ve metroparkta eray memeç.bunlar hakkında bi bilgin var mı? Ayrıca cevabın için teşekkürler..
merhba,
bende 33 haftalık hamileyim ve annemin yanına gelcem doğum için adanaya
ilk 3 aylık kontrollerimi başkent has de dr hakan kalaycı yapmıştı ve çok memnun kaldım
hatta ist da doğru düzgün dr bulamadım da diyebilirim
benim doğumum şubat sonu mart başı görünüyor ve normal epiduralsiz doğal doğum istiyorum
hastane doğum fiyatları uygun olursa başkent hakan bey eğer çok yüksek fiyat isterlerse de balcalı ünv. hastanesini istiyorum
Ama Hakan Beyi kesinlikle tavsiye ederim