adana da meme estetigi olacagim acil bi akil verin

sedakara81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
216
58
43
arkadaslar aadana da meme estetii olacagim burdan erol kesiktas hoca ile gorustum baska bi dr ye gitmesim gorusmeye. benim memelerim tubuler meme dogustan gelen defirmaston var bana 400 cc dedi 3 islem olacak dikleştirme, protez ve kahverengi alanin kucultulmesi.

benim iki kucuk cocugum var biri 1.5 digeri 3 yasinsa ve kaldigim sehirde kimsemiz yok. aileme se soylemek istemiyorum isin acikcasi. ben ameliyata yalniz girmeyi düşünüyorum cikinca nasil olur neye ihtiyac duyulur hic bilmiyorum yani illaki birisine ihtiyac duyuluyir mu bir gecede ?

evde de bi hafta esimin destegine ihtiyac duyacagim. bi haftalık yemegimi dolaba istifleyerek istirahatli donemi o sekilde gecirnek istiyoum.

ameliyat geciren arkadaşlar ne yapmalıyım nasil geciyor o surec cok mu agrili? agir kaldirmamak mi gerekiyor? neye dikkat etmek gerekiyor?

Ameliyat iyi de gecse kötü de gecse ilk 3-4 gün zaten istirahat edilmesi gerekiyor.
5. Gün gece kulübüne gittim diyende var 3 hafta yattim diyende bu sizin vücudunuza bagli ve anca ameliyattan sonra belli olur… Üstünüzü degistirmede Dus almada esinizin yardimina ihtiyac duyabilirsiniz.
Esiniz hem size hem cocuklara bakabilir mi ayni anda coculariniz cok ´kücük? Cok zorlanirsiniz bence en azindan Cocuklar icin Annenizi cagirin :/

Ameliyat iyi de gecse kötü de gecse ilk 3-4 gün zaten istirahat edilmesi gerekiyor.
5. Gün gece kulübüne gittim diyende var 3 hafta yattim diyende bu sizin vücudunuza bagli ve anca ameliyattan sonra belli olur… Üstünüzü degistirmede Dus almada esinizin yardimina ihtiyac duyabilirsiniz.
Esiniz hem size hem cocuklara bakabilir mi ayni anda coculariniz cok ´kücük? Cok zorlanirsiniz bence en azindan Cocuklar icin Annenizi cagirin :/
tesekkur ederim dikkate alacagim söylediklerinizi

X