• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Adana da melihşah ve trendy kuaför

shsnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
28
0
86
Gaziantep
merhaba arkadaşlar ağustosta düğüm var kuaför konusunda çok tereddütlerim var yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim salonun anlaşmalı olduğu kuaförler melihşah ve trendy ve ikisi içinde birkaç şey duydum sadece emin olmak istiyorum bi bilginiz var bunlar hakkında yada bildiğiniz başka kuaför varsada...makyajda porselen makyaj istiyorum ama yapanı bulabilirsem :s şimdiden teşekkürler:61:

bende adanada düğün yapıcam bizim düğün salonunu anlaştığı kuaförde melihşahmış.bende çok merak ediyorum nasıl acaba bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

benim yakın arkadaşımda düğün salonu kuaföründe yaptırdı biraz tereddütlü gitti acaba kötü olurmu diye ama sonuç mükkemel olmuştu. merak etmeyin bence eminim çok güzel olacaksınız..ama illada merak ediyorsanız kuaföre gidip herhangi bir gelinin gelebileceği cumartesi- pazar günü kuaföre gidip gelinin saçını nasıl yapıldıüını izleyin eminim çok yardımı olacaktır..:34:

iyi şeyler duydum melihşah için ama yinede insan şüphe duyuyor gidip görmek lazım en iyisi :)

benim adanada melikşah da yapıldı gelinbaşım.güzeldi memnun kaldım.benm de düğün salonu anlaşmalıydı.teredütlü gittim ama güzel olmuştu.iki düğünüm oldu ikincisindeki saçım daha güzel olmuştu ama melikşah da güzeldi.birsürü para ödeyip başka bi kuaföre gitmeye değmez çünkü gerçekten iyi yapıyorlar.

Bayanlar Tercih Meselesi Yinede Ama Melikşah Kuaför Bence Adanada 1 Numaradır Gelin Başını Harika Yapıyorlar Çalışanları Bir Ayrı Hizmet Harika Benim Çok Hoşuma Gitti Tavsiye Ederim Pişman Olmazsınız Gönlünüz Rahat Olsun

melikşahta fiyatlar nasıl peki bilen var mı? ocak sonu düğünüm var ama bu konularda henüz hiç bişe yazmadım acil yardım edin lütfeen!

merhaba arkadaşlar,ocak sonunda düğünüm var,iyi güzel saç ve makyaj yapan bir kuaför arıyorum.düğün salonum pembe köşk,salonun kuaförü nasıl bilmiyorum.bu konuda biraz tereddütlüyüm.yardımcı olursanız sevinirim.

MRB. ben adanalıyım ama ankarada oturuyorum.
kardeşimin düğünü adanada yapıldı kuaförüde melikşahmış
ankaradan geldik hiç bilmeden gittik
gelinimizin saçını yapan melikşahtı gerçekten ve muhteşem yapıldı.
bizim gelin ankaradaki düğününde saçı çok uyduruktu ama melikşahta saç ve makyaj harika oldu gerçekten
biz 2 kız karrdeşin saçlarıda orda yapıldı. gerçekten harikalar.
ayrıca melikşah adanada çok eskiymiş halalarım biliyormuş.
nihayetinde memnun kaldık.
darısı size

peki mavi bulvarda emre&öznur kuaför ü duyup,bilip,öneren var mıııııııııııı?

slm kızlar benim düğün salonum melikşah trendy ve hüseyin tatlı ile anlaşmalı sizce hangisi daha iyi ve porselen makyaj yapıyor mu bu kuaförler bilen bana yardımcı olsun ltfn

Back