Canimmm bende 2 kere dusuk yaptim biri 5 haftalikti digeri 8+6 gunluktu 8 haftalikken yam hasataneye kntrole gittim hic hi sorunla karsilasmadik 6 gun snra kanamayla hastaneye gittigimde bebegimin oldugunu ogrendimm devlet hastanesinde anestezi vermeden yapacagini soyledi ve ben boyle bisy kabul etmedim 1 gun snra ozel hastaneye gittik muayne anestezi herseyi icinde 550 tl kadar bi miktar odedik fakat bnim esim askeri personel oldugu icin 700 liradan indirim olmustu cevre hastanelerde de en fazla 1000 kusurdurMerhabalar. Yaklaşık 5 yıldır beklediğim gebelik bu yaz nasib oldu. Fakat gebeliğin en başından beri süreç sıkıntılı ilerledi. Once haftasına göre kese görülmekte
güçlük yaşandı. Sonra kese görüldü bebeği görmedik dendi. Bebek görüldü kalp atışı görülmedi. Maalesef süreç hep sıkıntılı devam etti. Bu arada bebeğin gelişimi de 2 hafta geriydi. Neyse en son doktora gittiğimizde 8,5 haftalık olmasına rağmen bebek 6.5 hafta görünüyor ve doktorum kalp atışını göremedi. Doplere yönlendirdi, ordada sonuç kalp atışı görülemedi . Doktorum kürtaj önerdi. Ortadoğu hastanesi fiyat olarak 1200 lira fiyat verdi. Sorum hem devlet hastanelerinde kürtaj yaptıran ve sorun yaşamadan atlatan varmı? Bir de özel hastanelerde kürtaj fiyatları ve güvenilirlikleriyle ilgili bilgisi ola. Arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkürler, çok geçmiş olsunBen yaklaşık 1,5 ay önce kürtaj oldum .. İstanbul'da yaşıyorum sizin oralarda fiyatlar ne derece bilmiyorum tabi ama kürtajı yapan doktor parayı aldığı için doktorun belirlediği fiyatlar çerçevesinde yapılıyor ama 1200tl bana çok geldi açıkcası. Benim 2 tane idi ikiside karnım da öldü 900tl ödedik biz..
Doktorunu iyi seç. Ben de kürtaj oldum hem de 1 gebelikte 2 defa. Sagol sun doktor bey ilk seferde alamamış da.. Maalesef 2 kez kürtaj oldum. O sebepten doktorunuzu iyi seçin derimMerhabalar. Yaklaşık 5 yıldır beklediğim gebelik bu yaz nasib oldu. Fakat gebeliğin en başından beri süreç sıkıntılı ilerledi. Once haftasına göre kese görülmekte
güçlük yaşandı. Sonra kese görüldü bebeği görmedik dendi. Bebek görüldü kalp atışı görülmedi. Maalesef süreç hep sıkıntılı devam etti. Bu arada bebeğin gelişimi de 2 hafta geriydi. Neyse en son doktora gittiğimizde 8,5 haftalık olmasına rağmen bebek 6.5 hafta görünüyor ve doktorum kalp atışını göremedi. Doplere yönlendirdi, ordada sonuç kalp atışı görülemedi . Doktorum kürtaj önerdi. Ortadoğu hastanesi fiyat olarak 1200 lira fiyat verdi. Sorum hem devlet hastanelerinde kürtaj yaptıran ve sorun yaşamadan atlatan varmı? Bir de özel hastanelerde kürtaj fiyatları ve güvenilirlikleriyle ilgili bilgisi ola. Arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler
Zaten o yüzden endişeliyim. 2. gebeliğim palsiyel mol gebelikti devlet hastanesinde kürtaj oldum. İyi temizlenemediği için rahimde gebelik parçası kalmış. 5 yıldır gebe kalamıyordum. Birçok şey denememize rağmen. Bu sene mart sonunda histeroskopi ameliyatıyla rahim içi temizlendi ve doktorum pataloji sonucunun önceki gebelik parçası olduğunu belirtti. Onun üzerine ameliyattan 3 ay sonra gebe kaldım. Fakat maalesef bebek gelişmedi. O yüzden ben de doğru yere gitmeliyim diye düşünüyorum.Doktorunu iyi seç. Ben de kürtaj oldum hem de 1 gebelikte 2 defa. Sagol sun doktor bey ilk seferde alamamış da.. Maalesef 2 kez kürtaj oldum. O sebepten doktorunuzu iyi seçin derim
Çok teşekkürlerÖzel Adana hastanesinde Muzaffer Şengül var 15 yıllık doktorum çok yoğun biri çok hastası oluyor ama çok güvenilir biri birde orayı deneyin yada instagram adresinden sorun çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. İnşaallah kucağınıza sağlıklı bebişler alırsınız.İki defa fakültede, bir kez devlette oldum. 2 defa da özelde. Özelde hep parça bıraktılar ilgilenmediler. Zaten durumum riskliydi son kayıplarda. Kanamam çoktu ve kan sulandırıcı kullanmıştım . Bir defasında sancılarım başlamış Bebek ölmüş benim kanamam var en iyisi dediler diye Memorial’a gittik biz ölecek hastayı kabul etmiyoruz dediler. Geri gönderdiler
Ben özel hastanelere hayatta güvenmiyorum.
Bakın son 3 gebelik kaybımda coraspin kullandım kan sulandırıcı kullandım . Sezeryan ameliyatım da yeni beni özeller kabul etmedi. devlette ve üniversite hastanesinde inanılmaz ilgilendiler , hem kırmızo hem beyaz kan verdiler 10 dakika da bir hemşireler geldi gitti. Allah bir daha yaşatsın asla istemem ama devlet ve üniversite hastanesine güvenin derim. Hem tahlilleri araştırmaları vs yaptırırsınız . Hem tamamen ücretsiz ve bence fazlasıyla ilgililer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?