- 17 Şubat 2024
- 9
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi arslan3476
-
Kızlar mrb Adana'da bildiğiniz yada tedavi olduğunuz iyi bir tüp bebek doktoru var mi çikolata kisti olup da Adana'da tüp bebek tedavisi gören yada görmüş olan biri varsa bana onerebilir mi tüp bebek doktoru
Canım ebru hoca tüp yapmıyor diye biliyorum. O riskli gebeliklere falan bakıyor. Uzmanlık alanı zaten o. Perinatolog kendisi de.coconatt sen bilir misin bilmem ebru hoca bu konuda iyi mi
Anladım canımCanım ebru hoca tüp yapmıyor diye biliyorum. O riskli gebeliklere falan bakıyor. Uzmanlık alanı zaten o. Perinatolog kendisi de.
Kesinlikle bülent haydar dedeoğluKızlar mrb Adana'da bildiğiniz yada tedavi olduğunuz iyi bir tüp bebek doktoru var mi çikolata kisti olup da Adana'da tüp bebek tedavisi gören yada görmüş olan biri varsa bana onerebilir mi tüp bebek doktoru
Tedavi mi oldunuzK
Kesinlikle bülent haydar dedeoğlu
Hayır çevremde çok fazla ona gidip tedavi gören oldu eylül ekim gibi olmazsa eğer gebelik bende ona gideceğimTedavi mi oldunuz
Muayene ücreti çok fazla bende istiyorum amaHayır çevremde çok fazla ona gidip tedavi gören oldu eylül ekim gibi olmazsa eğer gebelik bende ona gideceğim
Evet biraz pahalı ama çözüm bulacağına inandığım bir doktor kendisiMuayene ücreti çok fazla bende istiyorum ama
Feza burak da övülüyor duydunuz muEvet biraz pahalı ama çözüm bulacağına inandığım bir doktor kendisi
Onu duymadım hiç maalesefFeza burak da övülüyor duydunuz mu
Bence var ben görüyorum çizgiyi kaç dk sonra belirdi?Üstteki lh alttaki gebelik testim ama işaretli yerde gölge gibi bişey var sanki yoksa kuruma çizgisi mi sizce
Ya şöyle ben akşam yaptım testi sonra bariz bi çizgi çıkmadığı için dikkat etmedim sabah gün ışığı ile bakayım dedim o zaman görür gibi oldumBence var ben görüyorum çizgiyi kaç dk sonra belirdi?
Kuruma çizgisi olma olasılığı var ozamanYa şöyle ben akşam yaptım testi sonra bariz bi çizgi çıkmadığı için dikkat etmedim sabah gün ışığı ile bakayım dedim o zaman görür gibi oldum
Yarın sabah ilk idrarinizla tekrarlayin bence. Ovulasyon testiniz aşırı koyu çıkmış. Gebelik olabilir.. pcos var mı?Ya şöyle ben akşam yaptım testi sonra bariz bi çizgi çıkmadığı için dikkat etmedim sabah gün ışığı ile bakayım dedim o zaman görür gibi oldum
Pkos var maalesef..Yarın sabah ilk idrarinizla tekrarlayin bence. Ovulasyon testiniz aşırı koyu çıkmış. Gebelik olabilir.. pcos var mı?
Evet bencede öyle zatenKuruma çizgisi olma olasılığı var ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?