Adana da Fraksiyonel lazer nerlerde yapılıyor

D

dilber88

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi dilber88
Adanalı arkadaşlar fraksiyonel lazerle sivilce izi ve lekeleri tedavisi ve yüz gençleştirmeyi en güvenli nerede yaptırabiliriz. Yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşbilirler mi ?

• Konu Sahibi dilber88
bende yaptırmayı düşünüyorum ama yazın yapılmadığı için bekliyorum. arkadaşım yüzündeki leke için yaptırmıştı şuan cildi çok güzel. adanada daisy güzellik mekezinde yaptırmıştı. bende orda yaptırmayı düşünüyorum.

• Konu Sahibi dilber88
Peki arkadaşında herhangi bir yan etki oldu mu

• Konu Sahibi dilber88
MEZOSLıMde yapılıyo laserden tut form tutmaya kadar herşeyınden çok memnun kalmışımdır ;ama fraksiyonel için ben de kışı bekliyorum memleketimizde kasımdan önce olmaz ilk 3gün davul olup yüz şişiyor sapır sapır soyuluyo ilk 10gün güneş zinhar yasak deniyor hatta yagmurlu gün tercih edilmeli ama ne akne ne gözenek kalıyo yaptıranları biliyorum özellikle 35yaş üstü daha güzel sonuç veriyor tanıdıgım 2kişi de daha üst yaş grubuydu ve resmen 10yaş gençleştiler

• Konu Sahibi dilber88
Peki bunu tüm yüze mi yoksa yüzdeki sorunlu bölgelere mi uyguluyorlar

• Konu Sahibi dilber88
bende yaptırmayı düşünüyorum ama yazın yapılmadığı için bekliyorum. arkadaşım yüzündeki leke için yaptırmıştı şuan cildi çok güzel. adanada daisy güzellik mekezinde yaptırmıştı. bende orda yaptırmayı düşünüyorum.

daisy iğrenç bir yer hiç tavsiye etmyrm arkadaşlarr maf ettilr yüzümü bi kere gittim cilt baakımına

X