Cnm bende adanalıyım.. geç gördüm başlığını fakat umarım yinede yardımcı olurum..
Evet park zirve çok pahalı..
Benim sana önereceklerim
Hayal Balo
İnci otel ( balo salonu var 2 tane çok güzel..)
Oscar düğün Salonu ( gittiğim düğünlerin 4 tanesinden 3ü orda evlendi..) Oscar çok güzel ben beğeniyorum canım internette her birinin web adresi var :)
arkadaşlar merhaba bende yazın adanada düğün yapıcam inşallah ama internetten birtürlü hayal balo salonunun sitesini bulamadım, bilen arkadaşlar eğer yazabilirse web sitesini. antepte çalışıorum o yüzden gitmeden önce bir arayıp görüşmek, internetten resimlerini görmek istiyorum.
teşekkürler şimdiden.
merhaba benimde düğünüm hayal balo salonunda olacak..bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz.. çok heycanlıyız ilgili görünüyorlar..tek sorun kalitede çok iddalı olduklarını söylüyorlar fakat sadece kendi belirledikleri fotocuyu içeri alıyorlar hatta sözleşmedede yazdırıyorlar..50 poz artı video 600 tl..birçok menü var..önerdikleri kuaföre gittim kuaför değil sadece güzellik salonu adı altında biryer kuaöfr dışardan geliyormuş..ben beğenmedim açıkcası....umarım istediğin yeri bulursun....mutlu olman dileğiyle....
merhaba benimde düğünüm hayal balo salonunda olacak..bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz.. çok heycanlıyız ilgili görünüyorlar..tek sorun kalitede çok iddalı olduklarını söylüyorlar fakat sadece kendi belirledikleri fotocuyu içeri alıyorlar hatta sözleşmedede yazdırıyorlar..50 poz artı video 600 tl..birçok menü var..önerdikleri kuaföre gittim kuaför değil sadece güzellik salonu adı altında biryer kuaöfr dışardan geliyormuş..ben beğenmedim açıkcası....umarım istediğin yeri bulursun....mutlu olman dileğiyle....