Adana çukurova ünüversitesi balcalı tüp bebek merkezi tedavime başladım...

Teşekkür ederim canım.Allah şifa versin.ben ordaki hiç bir doktoru bilmiyorum.dediğim gibi arkadaş var o kime yönlendirirse artık.umarım hepsi işinde çok iyidir.bizde raporlu yapıcaz. Telefonla sordum raporlu 3000 raporsuz 4000 dedi bana sekreter. Ilaç raporlu 1000 lira filan tutar dedi. Sen 1500-2000 diyosun. Indirim mi yaptırdınız.iletişimimizi koparmayalım hayırlı olur inşallah İkimiz için de.

Son düzenleme:
amin canım hayırlısı olsun inşallah.. yok hayır indirim yapmadılar... sorun sadece bende olduğu için bukadar fiyat olabilir..buarada yanlış hatırlamıyorsam ilaçlar 1500 tutar dediler 500 filanda hastaneye yatırılacak dediler ama bunu netleştirecem bugün yarın...

Günaydın canım, bugün tam olarak netleştirip banada yazarsın.garip ilaçlar fazla raporsuz 1500 - 2000 tutuyo zaten hem hastaneye neden ilaç için 500 yatırıyorsun ki? Geçen yıl 2 kez Acıbadem'de yaptırdık biz. 3400 tüp 100o lirada ilaç tuttu. Acıbadem rapor yok.Allah
Kolaylık versin sen Ayrıntılı yazarsan bana kafamda soru işaretleri kalmaz sanırsam

Günaydın canım, bugün tam olarak netleştirip banada yazarsın. Allah
Kolaylık versin
canım bugün aslında eşimin örnek vermesi gerekiyordu rapor için ama eşim işinin yoğunluğundan yarın verim dedi ama kabul ederlermi bilmiyorum ... aynı zamanda ben kosgebe gidiyorum zamanım kalırsa hastaneye gidip yarın için rica edecem ...

buarada günaydın canım :)

valla bilemiyoum canım tam netleştirmem gerekli 1500 ila 2000 arası dediler ama ilaçsızsa eğer gider özelde yaptırrım yani değilmi ? buarada daha önce tüp bebekte neden olmamış canım ?

valla bilemiyoum canım tam netleştirmem gerekli 1500 ila 2000 arası dediler ama ilaçsızsa eğer gider özelde yaptırrım yani değilmi ? buarada daha önce tüp bebekte neden olmamış canım ?
herhangi bir sorun bulamadılar.Yani Allahtan bence. acıbadem 2 kez negatif oldu,ankadaya gittik içime sinmedi.turan çetin para sömürüsü. burda tanıdık var diye düşünüyorum açıkçası özel ya da raporlu farketmiyor bizim için.

embriyo kaçıncı gündü ? yani nereye kadar olmadı onu anlamadım..

merhabalar...çukurova üniversitesinde aşılama yaptırmak istiyorum fakat randevu mu daha önceden almalıyım adetliyken mi gitmeliyim bu konuda bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? mardinde yaşıyoruz ve aşılama için gelmek istiyorum da

Gecen seneki bu yazınızı gördümde ne yaptınız gelip aşılama yaptınız mı acaba

Ben bu ay ilk aşılamani balcalıda yaptirdim fakat tutmadı canım. 2. İnşallah tutar.sizde mi orda tedavi oluyorsunuz.
Merhaba bende pazartesi gunu ilk asilamami yaptiricam balcalida. Bisey sormak istiyorjm size ilk asilama tutmazsa ikinciyi hemenmi yapiyorlar yoksa ara veriliyormu bilgibiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…