• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana çukurova ünüversitesi balcalı tüp bebek merkezi tedavime başladım...

KelebekAfyon

ALLAH'IM BİR MUCİZE ....
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.413
8
641
HERKESE MRB EVLİLİĞİMİN 5 YILINDA ARTIK BENDE TÜP BEBEK TEDAVİME BAŞLADIM.DİLE KOLAY TAM 5 YILDIR HASRETİM EVLADIMA :ssz::ssz::(:( HOCAM İBRRAHİM FERHAT ÜRÜNSAK. UZUN PROTOKOL TÜP BEBEK İŞLEMİ UYGULANACAK ADETİMİN 21. GÜNÜNÜ BEKLİYORUM İĞNELERE BAŞLIYCAM.RABBİM BU YOLDA BENİM GİBİ UĞRAŞAN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.RABBİM EVLAT İSTEYEN YÜREĞİ EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN HERKESE SAĞLIKLI SİHATLİ ANNESİNE BABASINA VATANINA MİLLETİNE DİNİNE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN.AMİNNNN.KONUYU OKUYAN ARKADAŞLARIM DUALARINIZA MUHTACIM SUAN TEDAVİ SÜRECİNDE OLAN YADA TEDAVİYE BAŞLAYAN TEDAVİSİ BİTİPTE SONUÇ BEKLEYEN BÜTÜN HERKESE DUA EDİYORUM RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNSALLAH.ÇUKUROVA ÜNİDE ŞUAN BENİM M GİBİ TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADAŞLARIM VARSA TANIŞABİLİRİZ.İNANIN BİZİM DERDİMİZ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ ALLHIM SEN HEPİMİZİN YARDIMCISI OL.:49::49:AMİNNNNNNNNNNNNNN

canım dualarına binlerce kez aminnn diyorum.. bir de bebek bekleyenlerinde sağlıkla yavrularını kucaklarına almalarını nasip etsin Allahım inşallah.. ben de eylül ayında istanbulda kadıköy şifa da tedavi gördüm hamdolsun Allahıma binlerce şükür, yavrumuzu bekliyoruz.. her duam bu hasreti çekenler, bebeklerini bekleyenler için.. senin hastanen hakkında bilgim yok ama inşallah arkadaşlar yardımcı olur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah... ilk tedavinle yavruna kavuşursun inşallah..

nec86 güzell dileklerin için çok teşekkür ediyorum.yav
runu sağlıcakla al kucagına darısı isteyenlerin ve benim başıma olsun inşallh.

HERKESE MRB EVLİLİĞİMİN 5 YILINDA ARTIK BENDE TÜP BEBEK TEDAVİME BAŞLADIM.DİLE KOLAY TAM 5 YILDIR HASRETİM EVLADIMA :ssz::ssz::(:( HOCAM İBRRAHİM FERHAT ÜRÜNSAK. UZUN PROTOKOL TÜP BEBEK İŞLEMİ UYGULANACAK ADETİMİN 21. GÜNÜNÜ BEKLİYORUM İĞNELERE BAŞLIYCAM.RABBİM BU YOLDA BENİM GİBİ UĞRAŞAN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.RABBİM EVLAT İSTEYEN YÜREĞİ EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN HERKESE SAĞLIKLI SİHATLİ ANNESİNE BABASINA VATANINA MİLLETİNE DİNİNE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN.AMİNNNN.KONUYU OKUYAN ARKADAŞLARIM DUALARINIZA MUHTACIM SUAN TEDAVİ SÜRECİNDE OLAN YADA TEDAVİYE BAŞLAYAN TEDAVİSİ BİTİPTE SONUÇ BEKLEYEN BÜTÜN HERKESE DUA EDİYORUM RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNSALLAH.ÇUKUROVA ÜNİDE ŞUAN BENİM M GİBİ TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADAŞLARIM VARSA TANIŞABİLİRİZ.İNANIN BİZİM DERDİMİZ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ ALLHIM SEN HEPİMİZİN YARDIMCISI OL.:49::49:AMİNNNNNNNNNNNNNN

tedavin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin işallah hayırlı güzel haberler verirsin burdan bizlere ...bende işallah başkentte düşünüyorum ikinciyi ..allah emeklerimizin karşılığını tez zamanda versin..

tedavin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin işallah hayırlı güzel haberler verirsin burdan bizlere ...bende işallah başkentte düşünüyorum ikinciyi ..allah emeklerimizin karşılığını tez zamanda versin..

canım mrb neden başkenti tercih ettin yani en iyi hastane bu konuda başkent hastanessimi doktorun kim çok soru sordum biliyorum ama bende tedai olmak istiyorum ama bu konuda uzman olan birine gitmek istiyorum herkez bişe söylüyor tüp bebeğe geçmeden önce aşılama falanda denediinmi bu konuda bana bilgi verirsen çok sevinirim

canım mrb neden başkenti tercih ettin yani en iyi hastane bu konuda başkent hastanessimi doktorun kim çok soru sordum biliyorum ama bende tedai olmak istiyorum ama bu konuda uzman olan birine gitmek istiyorum herkez bişe söylüyor tüp bebeğe geçmeden önce aşılama falanda denediinmi bu konuda bana bilgi verirsen çok sevinirim

başarı oranları diğerlerime göre yüksek diye duydum canım doktorlar doç ama çok kalabalık daha çok hemşireler ilgileniyor gerçi diğer merkezlerdede hemşireler ilgileniyor ama tek şikayetim çok kalabalık olması büütün adana sanki başkentte :)ordaki doktorların hepsi iyi canım en çok bülent haydardedeoğlu ile esra bulganı tercih ediyorlar diğeride yatayfun çok oda iyi..bana aşılama yapmadılar yumurta rezerv az vakit kaybetmemek için direk tüp denedik 1 embriyo oldu oda tutmadı canım :(tekrar gidicem işallah kendimi hazırlamaya çalışıyorum malum psikoloji çok önemli hepimizin allah yardımcısı olsun.. eğerki başkenti düşünüyorsan önce seminere giriyorsun yada tüp bebek doktorlarından randevu al canımm hayırlı olsun seninde ..işallah bebişlerimize kavuşuruz allah yardımcımız olsun..tez zamanda versin işallah :49:

inşallh canım tez zamanda sende kavuşursun bebeğine sen neden başkenti tercih ettin ben sırf ibrahim ferhat ürünsak için balcalıda yaptırıyorum ibrahim hocamı çok seviyorum ayrıca başkent gibi balcalı kalabalık değil ilgi ve alakaları çok güzel. insallah hepimiz evlatlarımızı alırız kucagımıza

başarı oranları diğerlerime göre yüksek diye duydum canım doktorlar doç ama çok kalabalık daha çok hemşireler ilgileniyor gerçi diğer merkezlerdede hemşireler ilgileniyor ama tek şikayetim çok kalabalık olması büütün adana sanki başkentte :)ordaki doktorların hepsi iyi canım en çok bülent haydardedeoğlu ile esra bulganı tercih ediyorlar diğeride yatayfun çok oda iyi..bana aşılama yapmadılar yumurta rezerv az vakit kaybetmemek için direk tüp denedik 1 embriyo oldu oda tutmadı canım :(tekrar gidicem işallah kendimi hazırlamaya çalışıyorum malum psikoloji çok önemli hepimizin allah yardımcısı olsun.. eğerki başkenti düşünüyorsan önce seminere giriyorsun yada tüp bebek doktorlarından randevu al canımm hayırlı olsun seninde ..işallah bebişlerimize kavuşuruz allah yardımcımız olsun..tez zamanda versin işallah :49:

bugün hastalandım 14 gün sonra gidecem bende yumurta takibi yaptıracam önce hakkımızda hayırlısı olsun böle durumlarda maddi durumda önemli galiba işlemlerin fiyatları hakkındada hiç bilgim yok önce aşılama yaptırmak istiyorum ama nekadr hiç bişe bilmiyorum

bugün hastalandım 14 gün sonra gidecem bende yumurta takibi yaptıracam önce hakkımızda hayırlısı olsun böle durumlarda maddi durumda önemli galiba işlemlerin fiyatları hakkındada hiç bilgim yok önce aşılama yaptırmak istiyorum ama nekadr hiç bişe bilmiyorum

hayırlı olsun aşılama ne kadar tam bilmiyorum işallah aşılama ile gelir bebğin başkentte aşılama ile hamiş kalanlar var..seninde olur işallah

inşallh canım tez zamanda sende kavuşursun bebeğine sen neden başkenti tercih ettin ben sırf ibrahim ferhat ürünsak için balcalıda yaptırıyorum ibrahim hocamı çok seviyorum ayrıca başkent gibi balcalı kalabalık değil ilgi ve alakaları çok güzel. insallah hepimiz evlatlarımızı alırız kucagımıza

ya aslında çokda fazla sabit kalmamak lazım yani balcalıylada göüürşebilirim aslında orda hemen gün alabiliyormusun...harşeyi sil baştan isterlerse bide gerçi rahim filmim var elimde diğer testleride önemli değil yaptırılır allahım neresi hayırlı olcaksa vesile olcaksa oraya yönlendirsin..cüneyt evrüke yi duydum çok iyi diye o da orda sanırım

Merhaba hayırlı akşamlar inşallah yorumum sizlere ulaşır ben tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyordum sanırım bu paylaşım daki üyeler de adana da ikamet ediyor bu paylaşım iki yıl önce yapılmış ama Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastahanesinde tedavi oldu iseniz sonucu paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Bende tüp bebek yaptırmayı planlıyorum arkadaslar eger tedavi görüyorsanız yada olumlu bi sonuc alırsanız bizede yardimci olurmusunuz :( :(

Canim tedavinin hayirli olsun Rabbim insallah bu defa nasip eder canim benimsorum raporlu mu yaptiriyorsun ne kadar uücret odediniz
başarı oranları diğerlerime göre yüksek diye duydum canım doktorlar doç ama çok kalabalık daha çok hemşireler ilgileniyor gerçi diğer merkezlerdede hemşireler ilgileniyor ama tek şikayetim çok kalabalık olması büütün adana sanki başkentte :)ordaki doktorların hepsi iyi canım en çok bülent haydardedeoğlu ile esra bulganı tercih ediyorlar diğeride yatayfun çok oda iyi..bana aşılama yapmadılar yumurta rezerv az vakit kaybetmemek için direk tüp denedik 1 embriyo oldu oda tutmadı canım :KK43:tekrar gidicem işallah kendimi hazırlamaya çalışıyorum malum psikoloji çok önemli hepimizin allah yardımcısı olsun.. eğerki başkenti düşünüyorsan önce seminere giriyorsun yada tüp bebek doktorlarından randevu al canımm hayırlı olsun seninde ..işallah bebişlerimize kavuşuruz allah yardımcımız olsun..tez zamanda versin işallah :KK49:

mrb arkadaşlar.bende mart ayında adana balcalıda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.bu merkezle alakalı olumlu ya da olumsuz yorum bulamıyorum. tedavi olan varsa yardımcı olabilir mi

mrb arkadaşlar.bende mart ayında adana balcalıda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.bu merkezle alakalı olumlu ya da olumsuz yorum bulamıyorum. tedavi olan varsa yardımcı olabilir mi
canım ben tedavi oluyorum adana balcalıda, bu ay tüp bebeğe başlicak doktorum allahın izniyle ...sizdeki problem nedir?

canım ben tedavi oluyorum adana balcalıda, bu ay tüp bebeğe başlicak doktorum allahın izniyle ...sizdeki problem nedir?
Mrb canım Balcalı da bizde tedaviye başlicaz. Ama hastane ile ilgili hiç bir yorum bulamıyorum nette. Bizim doktor arkadaş var. O önerdi bize. Kendi başka branşta.Ama tüp bebek merkezi ile ilgili olumlu yoruma ihtiyacım var. Sen hangi hekime gidiyorsun, kısa protokol mu uzun mu, en iyi hekim hangisi, Laboratuvarı nasıl,ne kadar Ücret vericeksiniz? Yardımcı olursan çok sevinirim

Mrb canım Balcalı da bizde tedaviye başlicaz. Ama hastane ile ilgili hiç bir yorum bulamıyorum nette. Bizim doktor arkadaş var. O önerdi bize. Kendi başka branşta.Ama tüp bebek merkezi ile ilgili olumlu yoruma ihtiyacım var. Sen hangi hekime gidiyorsun, kısa protokol mu uzun mu, en iyi hekim hangisi, Laboratuvarı nasıl,ne kadar Ücret vericeksiniz? Yardımcı olursan çok sevinirim
Bu arada bizdeki problem bende haşimato Tiroid eşimde sperm morfolojisi % 2 bunun dışında ben 32 eşim 34 yaş.. Siz neden tüp bebek yapıyorsunuz , sıkıntı. Ndir

anladım canım.. ben raporlu yaptıracağım için balcalıyı tercih ettik. benim kuzenim erkek kendinde sorun vardı yaptırdılar ilk tüp bebekte tuttu.. ortadoğudaki doktorumda tavsiye etti ,kendisinin kuzenide orda yaptırmış. tutmuş yani..ben adetimi bekliyorum şimdi canm benim yaşda seninle aynı.. benim fshım yüksek çıktığından olmuyor.. yani yumurtlama problemi var..dr. fsh düştüğü an yapcaz dedi..böle işte

Bu arada bizdeki problem bende haşimato Tiroid eşimde sperm morfolojisi % 2 bunun dışında ben 32 eşim 34 yaş.. Siz neden tüp bebek yapıyorsunuz , sıkıntı. Ndir

kısa yada uzun protokol gibi bişey sölemedi henüz canım bana,, adet olmama az kaldı cylo ilacını kullanıyorum 5 güne bitecek sonra adet olup hastaneye gidecem fshım düşmüşse hemen başlanacak .. dr.um İbrahim uysak ilgileniyor benimle , görmüşsündür mutlaka profösör kendisi...1500 ila 2000 arası dendi bana canım ama dediğim gibi raporluyum .. yarın daha detaylı anlatırım hayırlı akşamlar..

Back