Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetKan pıhtılaşmasi için mi
Direk alıyor mu genetik bolumu ,balcali da onu ogrenemedim bi türlü, hematolojiye kim yonlendirdi seni neler yapilcak ordaBen ilk kadın dogumcuya gittim beni onlraya o gönderdi ilk düşüğüm du pazartesi gitcem randevu aldım da hematoloji bölümüne ama bencw direk git yani 3 ncü düşüğün sonuçta
Adana da mi gidiceksin doktoraDirek alıyor mu genetik bolumu ,balcali da onu ogrenemedim bi türlü, hematolojiye kim yonlendirdi seni neler yapilcak orda
Genetik dedigin,trombofili panelide icinde demiBen de perşembe günü verdim genetik test için kan. Ankara şehir hastanesinde dahiliye gittim ordan verdim. Doğrudan dahiliye istedi. Hematolojiye sevke gerek olmadi.
Düşük mu olmustu sende,insallah temiz çıkar sonuclarin hayirlisiyla bende yaptirabilseydimEvet ben doktora trombofili paneli istediğimi söyledim. Sanırım onlar genetik test diyorlar. Ya da ayrı bir test var mi bilmiyorum. Özellikle trombofili testi istedim ben.
3 buçuk senedir bebek istiyoruz ama hiç gebelik oluşmadı. Tüm tetkikler, hsg, histeroskopi yumurta takibi, çatlama ve asilama hepsi yapıldı sonuç sıfır. Sebepsiz infertilite benim ve esimin sonuclari hep iyi cıktı. Tüp bebek öncesi bu testi de yapıp kafam rahat bir şekilde tup bebeğe başlamak istedim.Düşük mu olmustu sende,insallah temiz çıkar sonuclarin hayirlisiyla bende yaptirabilseydim
Himm anladım, bi sıkıntı olmayip ,olmamasida ayri bir dert ama rabbim bilir,insallah en hayirli şekilde rabbim verir sanada isteyen herkeze3 buçuk senedir bebek istiyoruz ama hiç gebelik oluşmadı. Tüm tetkikler, hsg, histeroskopi yumurta takibi, çatlama ve asilama hepsi yapıldı sonuç sıfır. Sebepsiz infertilite benim ve esimin sonuclari hep iyi cıktı. Tüp bebek öncesi bu testi de yapıp kafam rahat bir şekilde tup bebeğe başlamak istedim.