Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana Çukurova bölgesinde bebek bakıcısı-yardımcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

GizemAkyuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
271
1
66
İstanbul
Yakın zamanda Adana Çukurova bölgesine taşınacağım.
10 aylık bebeğim var ve ona tek başıma bakıyorum.
Ayın ortalama 15 günü eşim de yanımda olmayacak. Gece-gündüz 24 saat ben bakacağım bebeğe.
Haliyle insanı hem bebek yoruyor hem de bebeğe bakmaktan başka şeylere vakit kalmıyor...
Bu yüzden Adana Çukurova bölgesinde bana yardımcı olacak birini arıyorum.
Duruma göre; eşimin evde olmayacağı 15 gün yatılı kalmasını da isteyebilirim.
Yardımcıdan beklentim elbette hem bebeğe bakması hem de ev işlerine makul düzeyde yardımcı olması.
İlgilenen arkadaşlar özelden yazarlarsa sevinirim, irtibata geçeriz.

Edit: Yardımcımın gece yatıya kalması isteyebileceğimi söylemiştim. Bu duruma artık lüzum kalmadı. Sadece gündüzlü çalışabilecek arkadaşlar da benle irtibata geçebilir. Teşekkürler.

Son düzenleme:
umarım gönlüne göre bulursun cnm
tayin durumunuz mu var,memurmusun? yani memur,özelliklede öğretmen bayanların bu konuda tavsiyeleri olacaktır.
onlar sürekli bulurlar,haberleri olur ws..

teşekkür ederim canım, amin...
ben değil ama eşim memur ve tayini çıktı...
tanıdığım hiçbir öğretmen yok ki bayan ya da erkek
bilemiyorum gene yalnız kaldım sanırım ((
tavsiyen aklımda ama :)))

yani acil durumun yoksa,geldiğin zaman daha rahat ulaşırsın bu bilgilere..
bende çukurovadayım bu arada.eşin memursa o da iyi(çalıştığı kurumda arkadaşlarından muhakkak öneri alacaktır)..yani çalışan (özellikle memurlarda)
insanlar; evlerinde bakıcı varken bile yine etraftan arıyorlar soruyorlar(yedekte akıllarında bulunsun diye)
keşke bilgim olsaydı da bi faydam olsaydı canım.. tayininiz içinde hayırlı olsun diyelim,Allah kolaylık versin..

teşekkür ederim canım :)
sen de adanadaymışsın ya ay nasıl sevindim :))
nasıl bi yer adana, çukurova falan? havası, suyu... :))
hiç gitmedim hiç bilmiyorum ama çok merak ediyorum!
ayın 1inde orda olacağız, aslında çok hevesliyim gelmeye, istekliyim ve meraklıyım...
ama hiç bilmediğim bir yer olduğu için de kafamda bin tane soru var..
vaktin oldukça bana biraz anlatır mısın oraları?
heyecanlandım bak şimdi :))

gelince evet eşimin falan çevresinden sorup soruşturmayı düşünüyoruz artık bakıcıyı :/

İyi günler Gizem hanım ben Adana İncirlik te oturuyorum henüz bakıcı bulamadıysanız görüşelim.fakat ben gündüz bakabilirim daha önce çocuk bakıcılığı yaptı ayrıca yiğenlerimede baktım.tel no 05422336964

Merhabalar;
Evet halen bakıcı/yardımcı bulamadım maalesef. Size en kısa zamanda ulaşacağım.

Bu arada konuyla ilgili genel bir düzeltme;
bakıcı/yardımcımın gece yatıya kalmasına artık lüzum yok. Sadece gündüzlü birini arıyorum artık.

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…