• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri adana baskente tup bebek yaptiranlar ??buyrun konusalim fikirlermizi soyleyelim sizce neresi iyi...?

Duru_ sude

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
272
268
323
37
merhaba kizlar...
adana baskentte tup bebek yaptiranlar ...oldumu hangi dr. gittiniz..benim dr erhan beydi iki kere tup bebek den. oldu ilk den tuttu ama 8haf kalbi durdu ikinci don embr. tutmadi... ben yorumlarinizi merak ediyorom nasil basketten memnunmusnz dr hakkinda ben sunu dusunuyorum ortam olark dr olarark iyi ama bana gore arastirma konusunda yeterli bi merkez mi diye celiskim var....siz hangi merkezde yaptirdiniz..mersinde yaptiran oldumu tup bebek..yorumlarinizi bekliyom ...sizcehangi merkezler iyi tekrar tup bebek deniyecegiz kararsizim baskente mi gidim tekrar yoksa baska ywrmi....

daha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.

Back