- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 34
Balcalıda meme büyütme ameliyatı olanlar hangi doktora ve nekadara ameliyat oldunuz fikirlerinize ihtiyacım var lütfen 5-6 ay sonra bende olmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balcalıda meme büyütme ameliyatı olanlar hangi doktora ve nekadara ameliyat oldunuz fikirlerinize ihtiyacım var lütfen 5-6 ay sonra bende olmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz a.s.
araştırdığım ve okudugum kadarıyla Erol Kesiktaş Balcalıda çok iyi bir doktor oldugu söyleniyor balcalıda kuzenim hastane çalışanı onunla irtibata geçtim benim için bugün araştırcaktı. 2009 yılında Erol bey 1500 tl ye herşey dahil göğüs büyütme ameliyatı yapmış arkadaşlar şimdilerde olsa olsa 2500 olsun yani bunu okuyunca çok sevindim bakalım telefonlada bir görüşeyim buradan yazarım a.s.
kendin sordun kendin cvp yazmışssın:1rolleyesda güzel.işallah fiyat dediğin gibi bişilerdir.özel de fiyatlar uçmuş gitmiş.bir meme büyütmeye 2.el bi araba alınır valla:sm_cool:
ya ben mersnde şu şakir ünal a bi ulaşıp görüşemedm. üniversiteyi arıyorum ulaşamıyorum. muayenehane aynı şekilde. görüşenler görüşmeyi nası başardı bana bi söylesnler lütfen...
bence erol beyin fiyatları iyiymiş.ama bıçak narkoz dendimi bana küçük ve tahribat olmuş memelerimle gezmeyi tercihediyorum bazenkaydirigubbakcemile3.korkuyorum yaa resmen...eyvahedigeldismile
10 yıl gecmıs aradan ama çok merak ettim kızlar amelıyat oldunuzmu adanada?bende olcam ve fıkırlerınıze ihtiyacım var insallah görürseniz bu yazdıklarım çok mutlu olurumkızlar hepiniz kaybolmuşsunuz ameliyat oldunuz mu bende olmak ıstıyorum ama kımseye ulaşamadım