ADANA Balcalıda Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar ??

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
34
Balcalıda meme büyütme ameliyatı olanlar hangi doktora ve nekadara ameliyat oldunuz fikirlerinize ihtiyacım var lütfen 5-6 ay sonra bende olmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz a.s.

Balcalıda meme büyütme ameliyatı olanlar hangi doktora ve nekadara ameliyat oldunuz fikirlerinize ihtiyacım var lütfen 5-6 ay sonra bende olmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz a.s.

bende mrk ediyorum iyi oldu konu açtığın arkadaşım....tabi böyle birileri varsa ve cvp yazarsa aydınlanırız:KK1:

arkadaşlar yokmu kimse :1no2:ya lütfen bize yardımcı olursanız çok mutlu olucaz merakla bekliyorum

araştırdığım ve okudugum kadarıyla Erol Kesiktaş Balcalıda çok iyi bir doktor oldugu söyleniyor balcalıda kuzenim hastane çalışanı onunla irtibata geçtim benim için bugün araştırcaktı. 2009 yılında Erol bey 1500 tl ye herşey dahil göğüs büyütme ameliyatı yapmış arkadaşlar şimdilerde olsa olsa 2500 olsun yani bunu okuyunca çok sevindim bakalım telefonlada bir görüşeyim buradan yazarım a.s.

Son düzenleme:
araştırdığım ve okudugum kadarıyla Erol Kesiktaş Balcalıda çok iyi bir doktor oldugu söyleniyor balcalıda kuzenim hastane çalışanı onunla irtibata geçtim benim için bugün araştırcaktı. 2009 yılında Erol bey 1500 tl ye herşey dahil göğüs büyütme ameliyatı yapmış arkadaşlar şimdilerde olsa olsa 2500 olsun yani bunu okuyunca çok sevindim bakalım telefonlada bir görüşeyim buradan yazarım a.s.

kendin sordun kendin cvp yazmışssın:1rolleyes:eek:da güzel.işallah fiyat dediğin gibi bişilerdir.özel de fiyatlar uçmuş gitmiş.bir meme büyütmeye 2.el bi araba alınır valla:sm_cool:

kendin sordun kendin cvp yazmışssın:1rolleyes:eek:da güzel.işallah fiyat dediğin gibi bişilerdir.özel de fiyatlar uçmuş gitmiş.bir meme büyütmeye 2.el bi araba alınır valla:sm_cool:

valla kendin söyle kendin işit gibi oldu kaydirigubbakcemile3 sordum ama kendimde araştırıyordum bu arada okadar kişi bakmış ama cevap veren yok tatlım napıyım kuzenimle görüştüm dün akşam balcalıda başka bir doktora sormuş en fazla 3000 tutar ama hasta tarihe karar versin yaparız bişeyler demiş kuzenimde dedi 2300 e 2500 e falan hallederiz dedi yani doktorla konuşmak önemli olan ben 2500 biriktririm derim hocam bukadar param var zaten devlet hastanesi oldugu için uçuk fiyatlarda ameliyat yapamazlarmış yasal olarak prosedürleri varmış onların ben anlamıyorum onlardan pek bakalım hayırlısı olsun canım 2011 haziranda falan olmayı planlıyorum Allah kısmet ederse inş.:Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalı benim memelerinde büyümeye ve dikleştirilmeye ihtiyacı var.seni takip edicem.gelişmeleri yazarsan sevinirimopuyorumnanaktan

daha yatırmama çok ama mutlaka burdan ilan ederim yani kesin kaç senedir yağlardı kremlerdi birsürü uğraştı derken en iyisimi paranı biriktirip 2 hafta acısına zorluguna dayanıp yıllar boyu güzel gezmek ne diyim inş. kısmet olurda yaptırabilirim çok istiyorum gerçekten :Saruboceq:

Kızlar geçen gün Dr.Erol Kesiltaş'a mail attım dedimki :
Merhaba
Erol bey ben göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Size ameliyat olmuş hastalarınızdan bir kaçıyla irtibata geçme fırsatım oldu ve çok memnunlar hem ameliyatınızdan hemde iyi bir doktor olmanızdan 2011 haziran ayında bende ameliyat olmak istiyorum kısmetse fakat bir kaç sorum olacak;
20 yaşında 1.70 boyunda 48 kg'yim kemikli bir yapım var göğüslerim 75 bedeni doldurmayacak kadar küçükler hangi yöntemle ne şekil protezler önerirsiniz. Ben kas altı yuvarlak hiğh profil protez istiyorum fakat siz daha iyi karar verirsiniz tabii , birde kaç cc uygun olur . Fiyat konusunda ortalama ne kadar ödeme yapmam gereklidir.
Teşekkürler...

Ondan Gelen Cevap : Duygu hanım merhaba,
muayene etmeden kesin ve net konuşmam mümkün değil , sizi muayene edersem daha net ve doyurucu bilgi verebilirim.
ameliyat ortalama 2500-3000 tl civarı şu an için. ancak hazirana kadar ne olur bilemiyorum , çünkü 2011 şubat ayından sonra sağlık sistemi tamamen değişecek.
görüşmek üzere, selamlar.
dr. erol kesiktaş
a.s.

Son düzenleme:
iyimiymiş cnm erol bey??
mersndeyim beni mersinde b doktor buldum ona mail attım ama görmeden bişey söyleyemem demiş fyat için. ona bi gidiip bakıcam, konuşucam önce, ama sonra adana ihtimalini mi düşünsem ankara yerine aceba... ankara çok pahalı okuduğum kadarıyla forumdan :S

bence erol beyin fiyatları iyiymiş.ama bıçak narkoz dendimi bana küçük ve tahribat olmuş memelerimle gezmeyi tercihediyorum bazenkaydirigubbakcemile3.korkuyorum yaa resmen...eyvahedigeldismile

kızlar forumda erol beye ameliyat olan hatta bir kaç topikte yorum yapan arkadaşların yazılarını okudum zar zor bulup çokta iyi bir doktormuş fiyat olarakda uçuk değil yanii adam tam normalini söylüyor. Benim okudugum yorumlarından birinde hatta 1 gecede özel odada misafir etmiş çıkartmamış hemen gözetim altında tutmuş hastasını çok memnunlar :teytey:

ya ben mersnde şu şakir ünal a bi ulaşıp görüşemedm. üniversiteyi arıyorum ulaşamıyorum. muayenehane aynı şekilde. görüşenler görüşmeyi nası başardı bana bi söylesnler lütfen...

ya ben mersnde şu şakir ünal a bi ulaşıp görüşemedm. üniversiteyi arıyorum ulaşamıyorum. muayenehane aynı şekilde. görüşenler görüşmeyi nası başardı bana bi söylesnler lütfen...

ben internetten isimle arattırdım gg'da mail adresine ulaştım Erol Kesitaşın o Şekilde senin doktoruda bi araştıyım bakalım bi bilgiye ulaşabilrsem özelden mailini yazarım canım a.s.

bence erol beyin fiyatları iyiymiş.ama bıçak narkoz dendimi bana küçük ve tahribat olmuş memelerimle gezmeyi tercihediyorum bazenkaydirigubbakcemile3.korkuyorum yaa resmen...eyvahedigeldismile

canım ısını bılen bı doktor ve ekıbıne yaptırdın mı hıcte kucuk memelerle gezmene gerek yok..ben 3 kez amelıyat oldm farlı amelıyatlar tabı ve en kolayı buydu..narkozu dozunda ayarlamıs vee doktorumda cok basarılıydı..ole aman aman agrılarım olmadı sadece yatıp kalkarken 4 gun destek o kadar..korkmana hıc gerek yok onemlı oln ıı bı doktor secmek..

kızlar hepiniz kaybolmuşsunuz :KK53: ameliyat oldunuz mu :KK43: bende olmak ıstıyorum ama kımseye ulaşamadım :KK43:

kızlar hepiniz kaybolmuşsunuz :KK53: ameliyat oldunuz mu :KK43: bende olmak ıstıyorum ama kımseye ulaşamadım :KK43:
10 yıl gecmıs aradan ama çok merak ettim kızlar amelıyat oldunuzmu adanada?bende olcam ve fıkırlerınıze ihtiyacım var insallah görürseniz bu yazdıklarım çok mutlu olurum🙏

Nerede bu kızlar anlamıyorum ya yaptıran girmiyor bu siteye galıba balcalıda amelıyat olan arkadaşlar lütfen yazarmısınız deneyımınızı bizde faydalanalım rica etsem☺️

X