Selam canim bende balcalida yeni tedaviye basladim rahim filmi ve spermiogram istediler bizden siz hangi asamadasin?Arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum paylaşın lütfen.
Canım geçmiş olsun. Ben bir tüp bebek yaptırdım olmadı. Şimdi şubat ayında tekrar deneyeceğiz. Senin neyin var? Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Selam canim bende balcalida yeni tedaviye basladim rahim filmi ve spermiogram istediler bizden siz hangi asamadasin?
Saol canim sanada gecmis olsun bende polikistik over var esimde sorun yok diye biliyordum eski sperm testi sonucunun dusuk oldugunu soyledi balcalidaki doktor tekrar istedi.sen balcalida mi yaptirdin tup bebegi? Birde senin sorunun ne hakkinda hayirlisi olsun insallah kusira bakma cok soru sordum☺Canım geçmiş olsun. Ben bir tüp bebek yaptırdım olmadı. Şimdi şubat ayında tekrar deneyeceğiz. Senin neyin var? Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun. Ne kusuru canım olur mu paylaşmak için buradayız. Bende iki yumurtalığımda da çikolata kisti var. Evet tüp bebeği Balcalıda yaptırdık yine orada yaptıracağım. Sperm testini bazen düşük çıkabiliyor diye net olması için iki ya da üç kere istiyorlar zaten. Sen raporlu mu yoksa özel mi yaptıracaksın?Saol canim sanada gecmis olsun bende polikistik over var esimde sorun yok diye biliyordum eski sperm testi sonucunun dusuk oldugunu soyledi balcalidaki doktor tekrar istedi.sen balcalida mi yaptirdin tup bebegi? Birde senin sorunun ne hakkinda hayirlisi olsun insallah kusira bakma cok soru sordum☺
Valla hic konusmadik onu ilk defa gittim daha once asilama yada tup bebek yapmadim rapor olur mu ki yinede?Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun. Ne kusuru canım olur mu paylaşmak için buradayız. Bende iki yumurtalığımda da çikolata kisti var. Evet tüp bebeği Balcalıda yaptırdık yine orada yaptıracağım. Sperm testini bazen düşük çıkabiliyor diye net olması için iki ya da üç kere istiyorlar zaten. Sen raporlu mu yoksa özel mi yaptıracaksın?
Canım senin ya da eşinin sgk varsa(sgk 5 yıl çalışma süresi + 900 gün prim olması gerekiyor) hiç çocuğunuz yoksa birde yaş sınırı var ama onu tam olarak bilmiyorum. Zaten ilk etapta eğer farklı bir sorun yoksa aşılama yapıp sonra tüp bebeğe geçiyorlar. Gittiğin zaman detaylı olarak öğrenirsin canım eğer olursa rapor için gerekli evraklar var onları söylüyorlar hazırlayıp getiriyorsun. Doktorlar rapor için yazışma yapıyorlar. 20 gün kadar sürüyor yazışma sonra tedaviye başlıyorlar. İnşallah sana da rapor olur ücret indirimli oluyor. Hayırlısı olsunValla hic konusmadik onu ilk defa gittim daha once asilama yada tup bebek yapmadim rapor olur mu ki yinede?
Evet esimin sigortasi var ama 5 yil olmadi bide benim yasim daha 22 rapor olmaz ucretli ne kadara yapiyolar asilama ve tup bebegi biliyor musin canim?Canım senin ya da eşinin sgk varsa(sgk 5 yıl çalışma süresi + 900 gün prim olması gerekiyor) hiç çocuğunuz yoksa birde yaş sınırı var ama onu tam olarak bilmiyorum. Zaten ilk etapta eğer farklı bir sorun yoksa aşılama yapıp sonra tüp bebeğe geçiyorlar. Gittiğin zaman detaylı olarak öğrenirsin canım eğer olursa rapor için gerekli evraklar var onları söylüyorlar hazırlayıp getiriyorsun. Doktorlar rapor için yazışma yapıyorlar. 20 gün kadar sürüyor yazışma sonra tedaviye başlıyorlar. İnşallah sana da rapor olur ücret indirimli oluyor. Hayırlısı olsun
Canım fiyatları tam bilmiyorum tabii ki aşılama daha uygun tüp bebekte ilaçlar çok tutuyor. Hakkında hayırlısı olsun canım gittiğin zaman yinede raporu sor.Evet esimin sigortasi var ama 5 yil olmadi bide benim yasim daha 22 rapor olmaz ucretli ne kadara yapiyolar asilama ve tup bebegi biliyor musin canim?
Amin canim pazartesi gunu gidecegim zaten bana ilk asilama yaparlar diye tahmun ediyorum sen hangi doktora gidiyorsun peki?Canım fiyatları tam bilmiyorum tabii ki aşılama daha uygun tüp bebekte ilaçlar çok tutuyor. Hakkında hayırlısı olsun canım gittiğin zaman yinede raporu sor.
Canım ilk etapta başka doktorlar ilgileniyor ama tam tüp bebeğe geçince İbrahim hoca ve ekibi ilgileniyor. Zaten oranın tüp bebek doktoru o başka yok.Amin canim pazartesi gunu gidecegim zaten bana ilk asilama yaparlar diye tahmun ediyorum sen hangi doktora gidiyorsun peki?
Hmm evet suan stajyerler ilgileniyor galiba hic doktor gormedim cunku. Senin yasin kac kac yildir evlisin?Canım ilk etapta başka doktorlar ilgileniyor ama tam tüp bebeğe geçince İbrahim hoca ve ekibi ilgileniyor. Zaten oranın tüp bebek doktoru o başka yok.
Canım 30 yaşındayım 7 yıllık evliyim.Hmm evet suan stajyerler ilgileniyor galiba hic doktor gormedim cunku. Senin yasin kac kac yildir evlisin?
Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun bende 3. Yilima girdim yaşimi da soylemistim zaten 22 diye bu arada ben bu ay meryem ana otunu yaptim ve üstumde de tasiyorum 1 haftadir insallah olumlu sonuc alirim sende dene istersen onunla cok hamile kalan varCanım 30 yaşındayım 7 yıllık evliyim.
Hayırlısı olsun canım Allah emeğimizi de umutlarımızı da boşa çıkarmasın inşallah.Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun bende 3. Yilima girdim yaşimi da soylemistim zaten 22 diye bu arada ben bu ay meryem ana otunu yaptim ve üstumde de tasiyorum 1 haftadir insallah olumlu sonuc alirim sende dene istersen onunla cok hamile kalan var
Merhaba canım merye m ana otunu nasıl yaptın bende de var da yapacağım inş seninle hemen hemen aynı problemlerimiz var pcko var eşimde sorun yok sanıyorduk tekrar sperm testi istendi ve evliliğimizin 3 yılına girdikAnladim canim hakkimizda hayirlisi olsun bende 3. Yilima girdim yaşimi da soylemistim zaten 22 diye bu arada ben bu ay meryem ana otunu yaptim ve üstumde de tasiyorum 1 haftadir insallah olumlu sonuc alirim sende dene istersen onunla cok hamile kalan var
Merhaba canım merye m ana otunu nasıl yaptın bende de var da yapacağım inş seninle hemen hemen aynı problemlerimiz var pcko var eşimde sorun yok sanıyorduk tekrar sperm testi istendi ve evliliğimizin 3 yılına girdik
Canim merhaba ben meryem ana otuni suya katip ustune dua okuduk esimle geceden sabah suyunu ictik 1 parcasini da beze sarip sag gogsumde tasidim ama bi faydasi olmadi sen denedin miMerhaba canım merye m ana otunu nasıl yaptın bende de var da yapacağım inş seninle hemen hemen aynı problemlerimiz var pcko var eşimde sorun yok sanıyorduk tekrar sperm testi istendi ve evliliğimizin 3 yılına girdik
Faydası olmadı mı Meryem ana otunun bende uyguluyorum şuanCanim merhaba ben meryem ana otuni suya katip ustune dua okuduk esimle geceden sabah suyunu ictik 1 parcasini da beze sarip sag gogsumde tasidim ama bi faydasi olmadi sen denedin mi
Yok bende faydasi olmadi insallah sende olurFaydası olmadı mı Meryem ana otunun bende uyguluyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?