Nişan adana adetleri nasıl

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Benim kuzenimide istemeye geldiler adanalı damadın ailesi. 8 adana burması 30gr. Bir hasır set ve 260 gr lık bir altın kemer takacaklar damadın ailesi öyle dediler. Evde verdiler kiradada oturmucaklar. Vede evin tüm eşyalarını alacaklarmış borçsuz evlenecek kuzenim. Çok şanslı çokk.

o zaman benimkinin ailesi yalan söylüyor, adanada nişanda istemede sözde hiç birşey takılmazmış bana dediklerine göre
gerçi şaşırmam, işlerine ne gelirse o doğru onlara göre

Benim istemeden sonra "söz kesildi" anlamında sadece tek taş yüzük takıldı, nişanımda da bir çift burma bilezik, küpe ve alyansım takıldı...
Geçen ekim ayında da abimin nişanında gelinimize yine bir çift burma bilezik, alyans ve kolye - küpe & yüzükten oluşan taşlı mini set taktık...

Tabii kızın kıyafeti, ayakkabısı, çantası, kuaför masrafı, tatlı & içecekler erkek tarafından karşılanır, erkeğin alyansını da kız tarafı alır... (Biz her iki nişanda da böyle yapmıştık)

o zaman benimkinin ailesi yalan söylüyor, adanada nişanda istemede sözde hiç birşey takılmazmış bana dediklerine göre
gerçi şaşırmam, işlerine ne gelirse o doğru onlara göre

Canım benim kuzenimede sözde bişey takmadılar, nişandada küpe-tektaş ve alyans taktılar söz
verdikleri takıları düğünde takacaklarmış. Onların yani adanalıların adetlerinde sözde nişanda
bilezik takılmazmış düğünde takılırmış. Düğün gelsin görcez bakalım ama yalan söyleyecek
insanlara benzemiyorlar yaparlar söz verdiklerini yüksek ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…