Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıbadem de iki kez denedim çok şükür hamileyim yeni öğrendim siz orda mi yaptırmayı düşünüyorsunuz sorun nedirMrb yok mu yaptıran adana acıbademde
Adana acıbadem mi yaptnz wala yaptıran bi tane bulamadm burda insanlar yazmaya mı eriniyo bilmyrm benm tutsa umut olsun diye sormadan yazarm buraya sizin yazdgnzi görünce sasrdm. Teşekkür ederm cvp verdiğiniz için. Evet adana acıbademde volkan noyan var gittik görüştük benm eşimin sperm hız ve morfolojisnde biraz problem var sayısı yüksek . Doktor microchip tüp bebek yapalm en sağlıklı spermi seçer dedi. Daha önce başka bi yerde tüp bebek başarszlgmz var. Siz neden iki kere yaptnz. Sorun neydi dondurulmuş mu yaptnzAcıbadem de iki kez denedim çok şükür hamileyim yeni öğrendim siz orda mi yaptırmayı düşünüyorsunuz sorun nedir
Mrb biz daha baslamdk tatile geldim aileme. Gelecek ay başlıcaz. Ngsli embryo nasl oluyo zaten biopsi genetik detaylı taramam demek siz ngs ile tüm kromozonlra baktrnz sanrm çok iyi yapmsnzAselhannn selam n’aptınız tedaviye başladınız mı
İYi yapmışsınız tedavi öncesi moral olsun ,genel adı Pgt oluyor tüm kromozlara bakılması NgsMrb biz daha baslamdk tatile geldim aileme. Gelecek ay başlıcaz. Ngsli embryo nasl oluyo zaten biopsi genetik detaylı taramam demek siz ngs ile tüm kromozonlra baktrnz sanrm çok iyi yapmsnz
Anladm teşekürler aynen tedavi öncesi kafayı temizlemek lazm en önemlisi tevekkül lazm artık gerisi Allah'a kalms çokta takmamak lazm şu an o moddaym olursa olur olmazsa vardr Allahn bi bildiğiİYi yapmışsınız tedavi öncesi moral olsun ,genel adı Pgt oluyor tüm kromozlara bakılması Ngs
Meraba evet iyi takip etmişsnz önce adana acıbademde volkan hoca ile görüştüm ama sonra zahire yetişin sayfasnda gökalp hocayı görünce içime doğdu ondan başkasıyla olmaz dedi içimden bi ses. Ve c.tesi arefe günü gittim. Gökalp hoca o kadar tatlı o kadar güler yüzlü o kadar bilgili ki karşısında resmen kitlendm. Beni muayene etti yumurtalklarn harika calsyo büyümekte olan yumurtan var dedi ki zaten bende problem yoktu eşimde morfoloji sorunumuz var halledicez olcak dedi. Dışarda eşi azosperm hastası 3 hamile hastam var dedi sizin sorununuz hiç bişey dedi. Ilk ay ön tedavi eşime klomen felan biseyler verdi bana da yumurta kalitesi için ilaç verdi. Seninle 5. Gün embryosu ile gebelik elde edecez dedi. Ki başarı oranı yüzde doksan gökalp hocanın o mükkemel bir insan hayamda böyle içten iyi bilgili çözüm odaklı bi doktor görmedim. Bide kişiye özel tedavi uyguluyo çok farklı teknikeri var gidince görürsünüz. Bence tek adres gökalp hocaAselhannn merhaba diğer topic te Kayseri Acıbadem’e karar verdiğini gördüm. Adana Acıbadem dem vazgeçme sebebin ne oldu? Ben de ilk kez deneyeceğim. Eşimde sayı ve morfoloji sorunu var. En yakın Adana var orada yaptırmak istiyoruz ama nereye yaptıracağımıza karar veremedik bi türlü. Adana Acıbadem ve başkent arasında gidip geliyoruz
Hayırlı sonuçlar olsun müjdeyi bizimlede paylaş inşallahMeraba evet iyi takip etmişsnz önce adana acıbademde volkan hoca ile görüştüm ama sonra zahire yetişin sayfasnda gökalp hocayı görünce içime doğdu ondan başkasıyla olmaz dedi içimden bi ses. Ve c.tesi arefe günü gittim. Gökalp hoca o kadar tatlı o kadar güler yüzlü o kadar bilgili ki karşısında resmen kitlendm. Beni muayene etti yumurtalklarn harika calsyo büyümekte olan yumurtan var dedi ki zaten bende problem yoktu eşimde morfoloji sorunumuz var halledicez olcak dedi. Dışarda eşi azosperm hastası 3 hamile hastam var dedi sizin sorununuz hiç bişey dedi. Ilk ay ön tedavi eşime klomen felan biseyler verdi bana da yumurta kalitesi için ilaç verdi. Seninle 5. Gün embryosu ile gebelik elde edecez dedi. Ki başarı oranı yüzde doksan gökalp hocanın o mükkemel bir insan hayamda böyle içten iyi bilgili çözüm odaklı bi doktor görmedim. Bide kişiye özel tedavi uyguluyo çok farklı teknikeri var gidince görürsünüz. Bence tek adres gökalp hoca
Anladım canım doktorun içine sinmiş olması çok önemli tabi ki. Teşekkür ederim beni de bilgilendirdiğin için Ben hala karar vermiş değilim aslında bi an önce bi yere karar verip başlamam lazım öyle ya da böyle güzel haberlerini bekliyoruz inşallahMeraba evet iyi takip etmişsnz önce adana acıbademde volkan hoca ile görüştüm ama sonra zahire yetişin sayfasnda gökalp hocayı görünce içime doğdu ondan başkasıyla olmaz dedi içimden bi ses. Ve c.tesi arefe günü gittim. Gökalp hoca o kadar tatlı o kadar güler yüzlü o kadar bilgili ki karşısında resmen kitlendm. Beni muayene etti yumurtalklarn harika calsyo büyümekte olan yumurtan var dedi ki zaten bende problem yoktu eşimde morfoloji sorunumuz var halledicez olcak dedi. Dışarda eşi azosperm hastası 3 hamile hastam var dedi sizin sorununuz hiç bişey dedi. Ilk ay ön tedavi eşime klomen felan biseyler verdi bana da yumurta kalitesi için ilaç verdi. Seninle 5. Gün embryosu ile gebelik elde edecez dedi. Ki başarı oranı yüzde doksan gökalp hocanın o mükkemel bir insan hayamda böyle içten iyi bilgili çözüm odaklı bi doktor görmedim. Bide kişiye özel tedavi uyguluyo çok farklı teknikeri var gidince görürsünüz. Bence tek adres gökalp hoca
Meraba evet iyi takip etmişsnz önce adana acıbademde volkan hoca ile görüştüm ama sonra zahire yetişin sayfasnda gökalp hocayı görünce içime doğdu ondan başkasıyla olmaz dedi içimden bi ses. Ve c.tesi arefe günü gittim. Gökalp hoca o kadar tatlı o kadar güler yüzlü o kadar bilgili ki karşısında resmen kitlendm. Beni muayene etti yumurtalklarn harika calsyo büyümekte olan yumurtan var dedi ki zaten bende problem yoktu eşimde morfoloji sorunumuz var halledicez olcak dedi. Dışarda eşi azosperm hastası 3 hamile hastam var dedi sizin sorununuz hiç bişey dedi. Ilk ay ön tedavi eşime klomen felan biseyler verdi bana da yumurta kalitesi için ilaç verdi. Seninle 5. Gün embryosu ile gebelik elde edecez dedi. Ki başarı oranı yüzde doksan gökalp hocanın o mükkemel bir insan hayamda böyle içten iyi bilgili çözüm odaklı bi doktor görmedim. Bide kişiye özel tedavi uyguluyo çok farklı teknikeri var gidince görürsünüz. Bence tek adres gökalp hoca
Teşekkürler inşallah. Kayseriye gitme şansın varsa orayı önerrimAnladım canım doktorun içine sinmiş olması çok önemli tabi ki. Teşekkür ederim beni de bilgilendirdiğin için☺ Ben hala karar vermiş değilim aslında bi an önce bi yere karar verip başlamam lazım öyle ya da böyle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Benim bahsettiğim doktor kayseri acıbademde gökalp öner. Muayene ücreti 185 tl. Tüp bebek ücreti 7.800 eşli tedavi uygular muhtemelen sizedeSizin bahsettiğiniz doktor hangi hastanede ve muayene ücretleri nedir acaba... benim eşimde sperm sayısı düşük hızı az ve şekil bozukluklarıda var dediler
Kayseri ye gidemeyiz sanırım Adana’da bi doktor arayışına giricem teşekkür ederimBenim bahsettiğim doktor kayseri acıbademde gökalp öner. Muayene ücreti 185 tl. Tüp bebek ücreti 7.800 eşli tedavi uygular muhtemelen sizede
Adanada acıbademde volkan noyan var o da iyi bi doktor ama gökhan ciragil var bide özel yazıhanesi var ama tüm işlemlerini acıbadem hastanesinde yapiyo. Baya deneyimli biri o da duyduğum kadarıylaKayseri ye gidemeyiz sanırım Adana’da bi doktor arayışına giricem teşekkür ederim