Adana acıbadem hastanesinde tüp bebek yaptranlar

Acıbadem de iki kez denedim çok şükür hamileyim yeni öğrendim siz orda mi yaptırmayı düşünüyorsunuz sorun nedir
Adana acıbadem mi yaptnz wala yaptıran bi tane bulamadm burda insanlar yazmaya mı eriniyo bilmyrm benm tutsa umut olsun diye sormadan yazarm buraya sizin yazdgnzi görünce sasrdm. Teşekkür ederm cvp verdiğiniz için. Evet adana acıbademde volkan noyan var gittik görüştük benm eşimin sperm hız ve morfolojisnde biraz problem var sayısı yüksek . Doktor microchip tüp bebek yapalm en sağlıklı spermi seçer dedi. Daha önce başka bi yerde tüp bebek başarszlgmz var. Siz neden iki kere yaptnz. Sorun neydi dondurulmuş mu yaptnz

Merhaba bende sizin gibi çok arardım tecrübesini paylaşacak kişileri ve dedim bi gün pozitif olursa neler yaşadığımı yazacağım öncelikle zor uzun bi yoldasın sabır ve inanmak en baştan çok önemli ben 38 yaşındayım 35 de evlendim eşimin sperm sayı düşüktü adana başkent hastenesine gittik ben gitmeden önce eşime keçiboynuzu kürü çakşır tozu kürü uygulamıştım sayı 60 milyona çıktı biz şok doktor hamile kalırsın dedi yolladı bizi kafamız rahatlamıştı bi ay sonra hamile kaldım ama 13 haftalık bebeği aldılar 69 kromozomluymuş döllenme hatası tekrarlamaz vs ama çok kötü günlerdi bi ay sonrasında da miyom ameliyatı oldum 9 ay sonra falanda bi kimyasal gebelik yine başkente gittim oradaki dr özel istekle tüp bebek yapamam falan bizi bi üzdü eşim test verdi sayı 4 milyon morfoloji 0 ki hep 4 çıkardı Ozaman dedi ilaç takviyesi 3 ay ama ben telaşlıyım yaş geçiyor çok şükür rezervim iyiydi daha sonra Volkan hocadan randevu aldık başlayalım dedi duymak istediğim buydu demek ki aynen mikrochip kullanıldı taze transfer yalnız 4.gün embriyosu transfer oldum ve tutmadı 8 yumurta toplanmıştı 2 tane 4.güne kaldı bence sağlıklı olmadıkları için tutmadı ...(ilaçlarla yaklaşık 12.000 TL)eşime emodex-evicap bana da astalife önerdi doktor
3.adetle tekrar Acıbadem’de başladım önce adetin 21.günü lucrin iğne daha sonra adetle beraber başladık bu sefer 13 yumurta 11 döllendi ve ben ngs yapılmasını istedim senin yaşını bilmiyorum ama yumurta kalitesi sperm kalitesi düşük olabilir diye düşündüm 11 de 6 embriyo 5.güne geldi ve biyopsi yapılarak genetik taramaya gönderildi donduruldu ve sadece 2 normal embriyom kaldı Allah’ıma bin şükür o ikisini de transfer etti doktor şuan tek mi ikiz mi bilmiyoruz 10 gün sonra çağırdı doktor çok zor uzun bi yol düşüp tekrar ayağa kalmak zorunda kalıyoruz çünkü anne baba olmak istiyoruz sana tavsiyem önyargılardan uzak dur kendi içsesinle karar ver nasipten ötesi yok arkadaşım allah büyük inşallah emeğinin karşılığını alırsın bide belki biliyorsundur İstanbul’da bi dernek var çider acıbedemlerde indirim oluyor yaklaşık 500 tl gibi yapman gereken Çideri arayıp onlara randevu aldırmak ben herzaman buralardayım aklına takılan bişey olursa mutlaka sor ,ne zaman başlamayı düşünüyorsun( bu tedavide 24.000 TL’yi buldu )

Teşekkür ederm çok saol paylastgn için. Benm yaşım 25 eşim 27 ben 23 yaşında evlendm. Biraz fsh yüksek bende 10 değerim. Ama bende ılk tüp bebekte 14 tane yumurta toplandı 6si döllendi A kalite iki embryo transfer edildi sonuç negatif tabi arastrma hastanesinde yaptk bunu. Ben genetik taramaya göndermek isterim embriyoları hatta dondurulmuş tranfer isterim ama dün volkan hocayla görüşmeye gittik duruma göre ben karar verrm dondurulmaya bakcaz dedi. Ama genetik tarama felan Bişi demedi. Sizin bu transfer edilenler taramadan sonra dondurulup mu yapıldı. Yani bu iki embryonun genetigine bakp sonra mı transfer yaptnz

Volkan hoca temkinli ve sakin biri gidişata göre sen talebini mutlaka söyle yani çıkan embriyo sayısı onlar için önemli 5.güne gelen embriyolardan biyopsi yapıp donduruldu sonuç 15 gün sonraya falan geliyo ona göre 2.adetle dondurulmş ngsli embriyo transferi oldum ama doktora sen mutlaka hatırlat dondurulmuşt rahim dinlenmiş oluyor hem

Mrb biz daha baslamdk tatile geldim aileme. Gelecek ay başlıcaz. Ngsli embryo nasl oluyo zaten biopsi genetik detaylı taramam demek siz ngs ile tüm kromozonlra baktrnz sanrm çok iyi yapmsnz
İYi yapmışsınız tedavi öncesi moral olsun ,genel adı Pgt oluyor tüm kromozlara bakılması Ngs

İYi yapmışsınız tedavi öncesi moral olsun ,genel adı Pgt oluyor tüm kromozlara bakılması Ngs
Anladm teşekürler aynen tedavi öncesi kafayı temizlemek lazm en önemlisi tevekkül lazm artık gerisi Allah'a kalms çokta takmamak lazm şu an o moddaym olursa olur olmazsa vardr Allahn bi bildiği

Aselhannn Aselhannn merhaba diğer topic te Kayseri Acıbadem’e karar verdiğini gördüm. Adana Acıbadem dem vazgeçme sebebin ne oldu? Ben de ilk kez deneyeceğim. Eşimde sayı ve morfoloji sorunu var. En yakın Adana var orada yaptırmak istiyoruz ama nereye yaptıracağımıza karar veremedik bi türlü. Adana Acıbadem ve başkent arasında gidip geliyoruz🙄

Aselhannn Aselhannn merhaba diğer topic te Kayseri Acıbadem’e karar verdiğini gördüm. Adana Acıbadem dem vazgeçme sebebin ne oldu? Ben de ilk kez deneyeceğim. Eşimde sayı ve morfoloji sorunu var. En yakın Adana var orada yaptırmak istiyoruz ama nereye yaptıracağımıza karar veremedik bi türlü. Adana Acıbadem ve başkent arasında gidip geliyoruz🙄
Meraba evet iyi takip etmişsnz😊 önce adana acıbademde volkan hoca ile görüştüm ama sonra zahire yetişin sayfasnda gökalp hocayı görünce içime doğdu ondan başkasıyla olmaz dedi içimden bi ses. Ve c.tesi arefe günü gittim. Gökalp hoca o kadar tatlı o kadar güler yüzlü o kadar bilgili ki karşısında resmen kitlendm. Beni muayene etti yumurtalklarn harika calsyo büyümekte olan yumurtan var dedi ki zaten bende problem yoktu eşimde morfoloji sorunumuz var halledicez olcak dedi. Dışarda eşi azosperm hastası 3 hamile hastam var dedi sizin sorununuz hiç bişey dedi. Ilk ay ön tedavi eşime klomen felan biseyler verdi bana da yumurta kalitesi için ilaç verdi. Seninle 5. Gün embryosu ile gebelik elde edecez dedi. Ki başarı oranı yüzde doksan gökalp hocanın o mükkemel bir insan hayamda böyle içten iyi bilgili çözüm odaklı bi doktor görmedim. Bide kişiye özel tedavi uyguluyo çok farklı teknikeri var gidince görürsünüz. Bence tek adres gökalp hoca

Meraba evet iyi takip etmişsnz😊 önce adana acıbademde volkan hoca ile görüştüm ama sonra zahire yetişin sayfasnda gökalp hocayı görünce içime doğdu ondan başkasıyla olmaz dedi içimden bi ses. Ve c.tesi arefe günü gittim. Gökalp hoca o kadar tatlı o kadar güler yüzlü o kadar bilgili ki karşısında resmen kitlendm. Beni muayene etti yumurtalklarn harika calsyo büyümekte olan yumurtan var dedi ki zaten bende problem yoktu eşimde morfoloji sorunumuz var halledicez olcak dedi. Dışarda eşi azosperm hastası 3 hamile hastam var dedi sizin sorununuz hiç bişey dedi. Ilk ay ön tedavi eşime klomen felan biseyler verdi bana da yumurta kalitesi için ilaç verdi. Seninle 5. Gün embryosu ile gebelik elde edecez dedi. Ki başarı oranı yüzde doksan gökalp hocanın o mükkemel bir insan hayamda böyle içten iyi bilgili çözüm odaklı bi doktor görmedim. Bide kişiye özel tedavi uyguluyo çok farklı teknikeri var gidince görürsünüz. Bence tek adres gökalp hoca
Hayırlı sonuçlar olsun müjdeyi bizimlede paylaş inşallah

Anladım canım doktorun içine sinmiş olması çok önemli tabi ki. Teşekkür ederim beni de bilgilendirdiğin için☺️ Ben hala karar vermiş değilim aslında bi an önce bi yere karar verip başlamam lazım öyle ya da böyle🙄 güzel haberlerini bekliyoruz inşallah😇

Öncelikle herkese geçmiş olsun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin... ben Başkent’te yaptırdım Temmuz ayında memnun kalmadım zaten kimyasal gebelik oldu şimdi 2 donmuş embriyom var onların transferi için bekliyorum eğer tutmaZsa başka hastane düşünücem bir bayanla konuşmuştu kk. Acıbadem’i kesinlikle önermedi Başkent’te benim gitmediğim bir doktora başlamış çok memnun du

Sizin bahsettiğiniz doktor hangi hastanede ve muayene ücretleri nedir acaba... benim eşimde sperm sayısı düşük hızı az ve şekil bozukluklarıda var dediler

Anladım canım doktorun içine sinmiş olması çok önemli tabi ki. Teşekkür ederim beni de bilgilendirdiğin için☺ Ben hala karar vermiş değilim aslında bi an önce bi yere karar verip başlamam lazım öyle ya da böyle🙄 güzel haberlerini bekliyoruz inşallah😇
Teşekkürler inşallah. Kayseriye gitme şansın varsa orayı önerrim

Sizin bahsettiğiniz doktor hangi hastanede ve muayene ücretleri nedir acaba... benim eşimde sperm sayısı düşük hızı az ve şekil bozukluklarıda var dediler
Benim bahsettiğim doktor kayseri acıbademde gökalp öner. Muayene ücreti 185 tl. Tüp bebek ücreti 7.800 eşli tedavi uygular muhtemelen sizede

Kayseri ye gidemeyiz sanırım Adana’da bi doktor arayışına giricem teşekkür ederim 😊
Adanada acıbademde volkan noyan var o da iyi bi doktor ama gökhan ciragil var bide özel yazıhanesi var ama tüm işlemlerini acıbadem hastanesinde yapiyo. Baya deneyimli biri o da duyduğum kadarıyla

X