Merhaba kızlar. Ben geçen hafta iş icabı bir konferansa katıldım, katılımcıların yaşı yüksekti ve yüksek mevkili insanlardı. Konferans sonrasında düzenlenen kokteylde de 40 yaşında bir beyle tanıştım. Bu arada ben de 27 yaşındayım. Aynı üniversiteden mezunmuşuz tabi o benden çok önce bitirmiş, ondan konuştuk. Adam ABD'de benim hayalim olan okulda master yapmış bundan sohbet ettik. Adam benle baya ilgiliydi ve telefon numaramı aldı.
Neyse geçen perşembe günü iş çıkışı daveti üzerine adamla bir kahve içtim. İşte işlerden güçlerden filan bahsettik klasik sohbetler.. Bu arada adam 40 yaşında ama yaşına göre dinç duruyor, mesela o yaştaki adamlarda saç kalmaz ama bu adamın güpgür kıvır kıvır saçları var simsiyah. Ki itiraf edeyim saçları da hoşuma gitmişti. Neyse yaş konusundan laf açıldı ben de hoşluk olsun diye göstermiyosunuz minvalinde bir laf ettim. Adam da spor yaptığını, kendine dikkat ettiğini anlattı sonra da aynen şu cümleyi kurdu:
"25 yaşında bir delikanlıdan hiçbir farkım yok."
Ben içimden oha dedim şok oldum resmen, yani kızlar sizce ben mi fesat düşünüyorum ? Yani bu lafının altından cinsel bir anlam çıkmıyor mu ? Ben bu lafından sonra soğudum adamdan, ciddi bir ilişki peşinde değil cinsellik peşinde diye düşünmeye başladım. Ben mi abartıyorum yoksa, yeni tanıştığı bir kıza insan böyle laf eder mi ? Adam mesaj atmış sinemaya davet ediyor. Kızlar tavisyelerinize ihtiyacım var.