Adamdan soğudum...

bence ne dediği değil de nasıl dediği önemli. yoksa bu cümleden yanlış anlaşılacak bir durum yok. belli ki söyleyiş tarzı sizi rahatsız etti.

Espiri mahiyetinde bir kelam etmiş adamcağız abartmaya ne hacet var 

bence direkt yazmış adam..gerisi de gelir.. evli mi? o durumlarını iyice arraştırmadan görüşmelerinize dikkat et, kendisi başka mecralara kaymak isteyebilir.. benzer bir durum başıma gelmişti, sonrasında asılmıştı

Bence kotu bise yok canım

Adamın yaşına bu kadar takıksan neden 35 yaşında insanlarla görüşmüyor diyorsan o zaman neden telefon numaranı verdin?
Konuyu o değil sen açmışsın o da eminim espri olsun diye benim onlardan ne farkım var demiştir.
Banada sen hiç 29 gibi gözükmüyorsun derlerdi 20-21 desen inanırdık derler bende 20lik kız gibiyim zaten derim ben şimdi cinsellik mi istiyorum?
O adam şimdi sana hiç 27 değilsin 21 gibi gösteriyorsun dese herhalde adam çıtır kadın merakısı sapık falanda derdi bu düşünce ile.

Senin yanına yakışırım demek istemiş olabilir ama cinselliği çağrıştıracak bir cümle yok ortada bence. o sırada aklından ne geçiyorsa artıkkk ona yormuşsun bence sen

işte o durum da beni şüpheye düşürdü. evli mi, bekar mı, boşanmış mı, çocuğu var mı bilmiyorum.. meraklı gibi görünmemek için sormadım da.

Senin yanına yakışırım demek istemiş olabilir ama cinselliği çağrıştıracak bir cümle yok ortada bence. o sırada aklından ne geçiyorsa artıkkk ona yormuşsun bence sen

rica ederim düzgün konuşun, konuşmanıza dikkat edin. ne demek aklından ne geçiyorsa ?

Adam sana sırnaşmamış ki...Uygun ortamda ortak yönlerinizi keşfedip yakınlaşmışsınız.Sonra tekrar buluşmuşsunuz.
Sırf yaş mevzundan hemen soğudum demen çok tuhaf.Yaşla ilgili iltifatları karşılamak zordur,insan ne diyeceğini bilemeyebiliyor.Genç gösteriyorsun denince "e gencim zaten" diyesin geliyor:)

rica ederim düzgün konuşun, konuşmanıza dikkat edin. ne demek aklından ne geçiyorsa ?
absürd bişey söylemedim gayette düzgün konuşuyorum. adama genç gösteriyorsun diye iltifat etmissin adam da evet mealinde cevap vermiş. Bunu adam sapık mı acaba diye yorumlarsan bende aklından geçen herneyse onun etkisinde kaldığını düşünürüm. Normal şartlarda yanlış anlaşılacak bişey yok çünkü

adam enerjik biriyim anlaminda demis olabilir ki bende orda burda kendimi 20 yasinda hissediyorum derim

Sesli güldüm konuyu okuyunca.Bence abartmışsın.Bende 26 yaşındayım,görenler göstermiyorsun der.Bende 18 lik lerden neyim eksik derim ama aklıma cinsellik gelmez :

Konuyu okuyunca senle adamı bu smile gibi canlandırdım nedense

Olabilir.
Ama kesin oyledir diyip kestiripte atmamalii birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…