- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
tabi de spor yaptığını, kendine baktığını söylemişti zaten bu yeterliydi.. gülerek "25'lik delikanlıdan hiçbir farkım yok" deyince itici geldi o an.
Tamamen katılıyorum.42 yaşında bayan arkadaşım 20likleri cebimden çıkararım diyince bana da çok zorlama ve saçma bir kıyas olarak gelmişti.kendine güven duyan biri bu tarz lakırdılar etmez.kompleksleri var bence..ilk görüşmemed bu tarz ilginç..altından ne çıkaçak acaba
Cinsellik mi kasdetti bilemem lakin, 40 yasinda bir adam 27 yasinda bir kadinla birliktelik istiyorsa bunun icinde %99 cinsellik de olacaktir.
evet aslında bu yaş durumu da böyle düşündürüyor. kendisi 40 yaşında, etrafta 35-40 yaşında bekar veya boşanmış kadın çok var yani aslında yaşıtlarıyla ilgilenmesi gerekir.
O zaman bi dahakine sen de "ben de 27 yim ama 17lik gibi masumum saf fikirliyim "de.evet aslında bu yaş durumu da böyle düşündürüyor. kendisi 40 yaşında, etrafta 35-40 yaşında bekar veya boşanmış kadın çok var yani aslında yaşıtlarıyla ilgilenmesi gerekir.
tabi de spor yaptığını, kendine baktığını söylemişti zaten bu yeterliydi.. gülerek "25'lik delikanlıdan hiçbir farkım yok" deyince itici geldi o an.
iyi de adamla görüşmeyi konuşmayı kabul eden sensin sonuçta ortada bi zorlama yok.
en az onun kadar senin de yaşıtlarınla ilgilenmen gerekir bence.yoksa yanlış insanlarla karşılaşabilirsin.