Adamdan soğudum...

tabi de spor yaptığını, kendine baktığını söylemişti zaten bu yeterliydi.. gülerek "25'lik delikanlıdan hiçbir farkım yok" deyince itici geldi o an.

Gülerek söylemiş bir de belki de o an ortamı yumuşatmak sizi güldürmek için söylemişte olabilir
Hemen kötüye yormamak gerek,ilerleyen günlerde zaten anlarsınız nasıl biri olduğunu ilk günden önyargılı olmamak gerek :)

vuuu adam çok ayıplı konuşmuş

konu sahibi iyi misin?sen genç gösteriyorsunuz demişsin o da sana destek vermiş.o laftan cinsel çıkarım yapmak için baya bi beyin jimnastiği gerekli

Ne var ki şimdi bunda.İltifat etmişsin ,o da ,bana yazdı bu varsa niyeti kaçmasın diye bunu söylemiş.Kaldı ki bunun neresi dert ki konu açacak kadar.Hoşuna gitmiş belli.

Ne var ki bunda biz bayanlarda deriz "30 ama 20 gösteriyorum" falan. Cümle gayet doğal ama adamın size yaklaşım tarzı pek arkadaşça gelmedi sinema falan

Cinsellik mi kasdetti bilemem lakin, 40 yasinda bir adam 27 yasinda bir kadinla birliktelik istiyorsa bunun icinde %99 cinsellik de olacaktir.

bu cümleden böyle bir anlam çıkarılamaz ki. aradaki yaş farkından dolayı konu yaştan da açılınca böyle cümleyi birçok kişi söyler bayanlar da söyleyebilir. ama genel olarak davranışlarında bakışlarında konuşmalarında amacının başka olduğunu seziyorsanız uzak durmak faydalıdır.

Cinsellik mi kasdetti bilemem lakin, 40 yasinda bir adam 27 yasinda bir kadinla birliktelik istiyorsa bunun icinde %99 cinsellik de olacaktir.

evet aslında bu yaş durumu da böyle düşündürüyor. kendisi 40 yaşında, etrafta 35-40 yaşında bekar veya boşanmış kadın çok var yani aslında yaşıtlarıyla ilgilenmesi gerekir. kendinden 13 yaş küçük birine yazması işkillendirdi beni.

Son düzenleme:
evet aslında bu yaş durumu da böyle düşündürüyor. kendisi 40 yaşında, etrafta 35-40 yaşında bekar veya boşanmış kadın çok var yani aslında yaşıtlarıyla ilgilenmesi gerekir.

iyi de adamla görüşmeyi konuşmayı kabul eden sensin sonuçta ortada bi zorlama yok.

en az onun kadar senin de yaşıtlarınla ilgilenmen gerekir bence.yoksa yanlış insanlarla karşılaşabilirsin.

evet aslında bu yaş durumu da böyle düşündürüyor. kendisi 40 yaşında, etrafta 35-40 yaşında bekar veya boşanmış kadın çok var yani aslında yaşıtlarıyla ilgilenmesi gerekir.
O zaman bi dahakine sen de "ben de 27 yim ama 17lik gibi masumum saf fikirliyim "de.
Cinsellik istemedigini anlasin

Hastayım diye anlamadım kanımca, adam ne ima etmiş? 27lik gibiyim derken aktif, hareketli, eğlenceli olduğunu anlatmaya çalışmış gibi geldi.. gideyim de bir ıhlamur içeyim

iyi de adamla görüşmeyi konuşmayı kabul eden sensin sonuçta ortada bi zorlama yok.

en az onun kadar senin de yaşıtlarınla ilgilenmen gerekir bence.yoksa yanlış insanlarla karşılaşabilirsin.

doğru da işte duygusal boşluktayım ve benle ilgilenen biri olunca şans veriyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…