Adamdan soğudum...

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
Merhaba kızlar. Ben geçen hafta iş icabı bir konferansa katıldım, katılımcıların yaşı yüksekti ve yüksek mevkili insanlardı. Konferans sonrasında düzenlenen kokteylde de 40 yaşında bir beyle tanıştım. Bu arada ben de 27 yaşındayım. Aynı üniversiteden mezunmuşuz tabi o benden çok önce bitirmiş, ondan konuştuk. Adam ABD'de benim hayalim olan okulda master yapmış bundan sohbet ettik. Adam benle baya ilgiliydi ve telefon numaramı aldı.

Neyse geçen perşembe günü iş çıkışı daveti üzerine adamla bir kahve içtim. İşte işlerden güçlerden filan bahsettik klasik sohbetler.. Bu arada adam 40 yaşında ama yaşına göre dinç duruyor, mesela o yaştaki adamlarda saç kalmaz ama bu adamın güpgür kıvır kıvır saçları var simsiyah. Ki itiraf edeyim saçları da hoşuma gitmişti. Neyse yaş konusundan laf açıldı ben de hoşluk olsun diye göstermiyosunuz minvalinde bir laf ettim. Adam da spor yaptığını, kendine dikkat ettiğini anlattı sonra da aynen şu cümleyi kurdu:

"25 yaşında bir delikanlıdan hiçbir farkım yok."

Ben içimden oha dedim şok oldum resmen, yani kızlar sizce ben mi fesat düşünüyorum ? Yani bu lafının altından cinsel bir anlam çıkmıyor mu ? Ben bu lafından sonra soğudum adamdan, ciddi bir ilişki peşinde değil cinsellik peşinde diye düşünmeye başladım. Ben mi abartıyorum yoksa, yeni tanıştığı bir kıza insan böyle laf eder mi ? Adam mesaj atmış sinemaya davet ediyor. Kızlar tavisyelerinize ihtiyacım var.

Ne alaka ya biz şimdi bir adama genç gösteriyorsunuz dersek cinsel manada mı demiş oluyoruz yani

Bende abes bir durum gormedim zaten 40 bir erkegin cinsel olarak gayet iyi bir yasi 60 olurda bu cumleyi kurar neyse

Bence kuşkulanmakta haklısın ama hemen kesip atmak için erken.birkaç defa daha görüşüp anlarsın derdi nedir diye.

Ne var ki bunda genç hissettiğini söylemeye çalışmış kendince

tabi de spor yaptığını, kendine baktığını söylemişti zaten bu yeterliydi.. gülerek "25'lik delikanlıdan hiçbir farkım yok" deyince itici geldi o an.

Anormal bir şey görmedim. Bir kaç buluşmada anlarsın niyetini eğer dediğin gibiyse.

valla bir iki ay sonra 40 olacağım
eşim 43
çevremizde 40 yaş civarı çoook arkadaşımız var
daha 1 tane kendisini yaşlı veya orta yaşlı görüp 25 lik delikanlı ile kıyaslayanını, o yaşlardakilere imrenenini görmedim
bana bu laf çok tuhaf geldi
hatta eski üye olmasanız %100 uydurduğunuzu düşünürdüm

ben de sizi fesat gördüm...sizi raharsız eden "delikanlı" sözcüğü olmuş sanırım ...karar vermek için tek başına bu cümle çok yetersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…