Adamdaki pişkinliğe bakar mısınız

O teklifi kabul eden nice kadınlar görmüştür muhtemelen ömründe..
Elbette bu durum onu temize çıkartmaz.
En kötüsü de bunu oradan birilerine falan anlatsan, hiç belli olmaz, adama kuyruk sallamış olmakla suçlanırsın. Öyle de tuhaftır kadınlar birbirlerine karşı bu tür durumlarda..
Umarım bir daha karşına çıkmaz bu azgın teke..

belki adam gercekten yardim etmek istemiste olabilir??? tabi siz tavirlarindan anlarsinizda belki gercekten yardimci olacakti günahini almayin bos yere

arasa açmazsınız
savcı olmuş umarım laftanda anlıyordur
terbiyesiz+edepsiz
haddini bildirmek gerek!

adamin o anki hal ve hareketlerini gormeden ahlaksiz seyler dusundugunu ya da iyi biri oldugunu ve size gercekten yardim etmek istedigini kestirmem mumkun degil bu sekilde...
belki de adami siz yanlis anlamis olabilirsiniz...biz kadinlar bu konularda biraz hassasiz cunku...
adam savciymis, cevresinin cok genis statusunun bir cok insan tarafindan bilindigi ve saygi goruldugunu dusunursek size gercekten is ayarlamak istemis olabilir...
aksi de olabilir tabi, belki azgin tekenin teki...

tancım bişey daha benim eşim de savcı biliyorsun ama savcıların kartvisiti falan olmaz.adam seni statüm var diye kandırmak istemiş de olabilir.böyle internetten bile savcıyım,komutanım diye nice kadını kandırıyorlar.gerçek hayatta bile savcıyım diye dolaşıp bunu kullanmaya çalışanlar var.ipeğin de dediği gibi birilerine haber ver.en azından çalıştığın bölümün sorumlusuna..

ver ağzının payını olsun bitsin.. zaten savcıysa statüsü vardır korkar ve rahatsız edemez..
işin kötü yanıda her bayanı aynı kefeye koymaları ..karşındakini tanımadan nasıl cesaret edebiliyorlar anlayamıyorum..

ben artık hiç şaşırmıyorum şunu da anlamıyorum nasıl utanmıyo boyle adamlar kızı yasındakı kısılere sulanmaya mıdem kalkıyo

Adamı hiç dert edecek halim kalmadı annem cuma günü anjio olacakmış çok kötüyüm bir dert geldi mi niye herşey üst üste gelir ki.

İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum,öyle olsaydı tşk etmiş,bu yeterli.Evli bir erkeğin tanımadığı bir genç kızı yemeğe davet etmesi,kesinlikle iyi niyetli olamaz.Bu arada geçmiş olsun canım,annene acil şifalar diliyorum.

Bence hiç şaşırma canım eminim daha beterleri pislikleri çıkacaktır karşımıza, o da senin zaafın olduğunu düşünerek mevki teklifiyle kandırmak istemiş belli ki.. yırt at aman boşver :) bu arada ne olarak çalışıyorsun orda?

Adamı hiç dert edecek halim kalmadı annem cuma günü anjio olacakmış çok kötüyüm bir dert geldi mi niye herşey üst üste gelir ki.

gecmis olsun...
anjiyo artik cok sik yapilan bir operasyon uzme kendini...
bazi insanlar anjiyoya defalarca giriyor...
Allah daha zor olanindan korusun...

canım senin numaranı sekreterden almasaydı gsm şirketlerinden bulurdu adam savcı bi ricasına bakar bence en güzeli hattını değiştir hiç uğraşma tekrar ziyaretine de gelirse azarlarsın olmadı uygun bir dille gereken cevabı verirsin

Kızlar tşk ederim anjiyo basit bir işlem umarım kötü bir şey çıkmaz çok iyi bir kardiyolog bulduk. Adama gelince bir daha aramadı numaranı değiştiremem şimdi erkek arkadaşım bin tane soru sorar daha önce buna benzemese de böyle bir durum olmuştu çok kötü kavga etmiştik olay çıkarmıştı resmen.
Pyeso adamın kartını attım ama kartında avukat yazıyordu ama savcıyım dedim anlamadım bir şey beni heralde kek falan zannetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…