Bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. İki hafta önce falan bir hasta ameliyat olacak hasta kadın, eşini ameliyathanede bekletiyorsunuz diye tartışma çıkardı. Doktorlar adama iyice sinirlendi hasta ameliyata en son alınacak dedi. Kadına üzülmüştüm ameliyat yapacak doktorla konuşmuştum tartışma büyümeden ameliyata aldılar. Neyse uzatmayım adam eşini kontrole bir kaç kere getirmiş ben yokmuşum sekreter kıza hediye bırakmış bir de sekreterlikten numaramı aramış aradı şaşırdım sadece tşk etti. Bugün sabahtan hastaneye yine gelmiş cebim ameliyathanede çekmiyor. Sekreterlikten haber verdiler çıktım. Kadının kocası karşımda aradım size ulaşamadım dedi ben de kötü bir şey mi var nasıl yardımcı olabilirim dedim kontrolü varmış beni de ziyaret etmek istemiş ayak üstü konuşuyoruz burada nasıl çalışıyorsun çok yoğun çok kötü bir yer dedi ben de alıştım dedim daha iyi yerler var burası çalışılacak bir ortam değil dedi daha iyi yerlerde çalışanlar genellikle torpili dedim. Bu arada adam savcı bana sen daha iyi yerlerde çalışabilirsin bunu ben hallederim dedi bir yemeğe çıkıp ayrıntılı konuşalım dedi yanlış anlama karşılık bekliyorum düşünme dedi bu son cümlesinden sonra adamın niyetini anladım zaten tavırlarından hiç hoşlanmamıştım ama adamın elinde cep numaram var. Ben de yerimden memnunum dedim adam ısrarla kartını verip gitti. Adamın rahatlığına bakar mısınız bir daha arayacak gibi olursa çok kötü azarlayacağım kızı yaşındayım utanmadan bulunduğu tekife bakın böylesiyle de hayatımda ilk defa karşılaşıyorum hem babam yaşında hem evli rezillik resmen.