• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamdaki pişkinliğe bakar mısınız

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. İki hafta önce falan bir hasta ameliyat olacak hasta kadın, eşini ameliyathanede bekletiyorsunuz diye tartışma çıkardı. Doktorlar adama iyice sinirlendi hasta ameliyata en son alınacak dedi. Kadına üzülmüştüm ameliyat yapacak doktorla konuşmuştum tartışma büyümeden ameliyata aldılar. Neyse uzatmayım adam eşini kontrole bir kaç kere getirmiş ben yokmuşum sekreter kıza hediye bırakmış bir de sekreterlikten numaramı aramış aradı şaşırdım sadece tşk etti. Bugün sabahtan hastaneye yine gelmiş cebim ameliyathanede çekmiyor. Sekreterlikten haber verdiler çıktım. Kadının kocası karşımda aradım size ulaşamadım dedi ben de kötü bir şey mi var nasıl yardımcı olabilirim dedim kontrolü varmış beni de ziyaret etmek istemiş ayak üstü konuşuyoruz burada nasıl çalışıyorsun çok yoğun çok kötü bir yer dedi ben de alıştım dedim daha iyi yerler var burası çalışılacak bir ortam değil dedi daha iyi yerlerde çalışanlar genellikle torpili dedim. Bu arada adam savcı bana sen daha iyi yerlerde çalışabilirsin bunu ben hallederim dedi bir yemeğe çıkıp ayrıntılı konuşalım dedi yanlış anlama karşılık bekliyorum düşünme dedi:53: bu son cümlesinden sonra adamın niyetini anladım zaten tavırlarından hiç hoşlanmamıştım ama adamın elinde cep numaram var. Ben de yerimden memnunum dedim adam ısrarla kartını verip gitti. Adamın rahatlığına bakar mısınız bir daha arayacak gibi olursa çok kötü azarlayacağım kızı yaşındayım utanmadan bulunduğu tekife bakın böylesiyle de hayatımda ilk defa karşılaşıyorum hem babam yaşında hem evli rezillik resmen.

edepsiz her yerde edepsiz :63:
karısı hasta adam hala neyin peşinde ya :68: Allah'ım sen uzak et böylelerinden :45:
bir daha ararsa gayet sert bir biçimde haddini bildirmelisin :55:

Hiç şaşırmıyorum böyle şeylere... Bence de iyice bir azarlayın... Savcıymış yesinler öyle savcıyı :63:

Adamı görmediğimiz için uzaktan yorum yapacağız mecburen...

Adam babacan biriyse ve bunu gayet yardımseverliği ile söylediyse
Sonuçta karısına yardımcı olmuşsun...
Art niyetle bakmadım ben olaya...

Ama adamı sen gördün...
Pişkinse ve art niyetlyse zaten anlarsın...
Ta en başta tavrını koymalısın böylelerine...

Sonradan uğraşmamak adına...
Cep telefonunu ne diye veriyorsun?
Ben onu anlamadım...
Her yardımcı olduğumuza cep numaramızı versek....
Başımızı kaldıramayız

Adamı görmediğimiz için uzaktan yorum yapacağız mecburen...

Adam babacan biriyse ve bunu gayet yardımseverliği ile söylediyse
Sonuçta karısına yardımcı olmuşsun...
Art niyetle bakmadım ben olaya...

Ama adamı sen gördün...
Pişkinse ve art niyetlyse zaten anlarsın...
Ta en başta tavrını koymalısın böylelerine...

Sonradan uğraşmamak adına...
Cep telefonunu ne diye veriyorsun?
Ben onu anlamadım...
Her yardımcı olduğumuza cep numaramızı versek....
Başımızı kaldıramayız

Canım ben niye numaramı veriyim deli miyim sekreter arkadaş vermiş yakınıyım diye istemiş kıza çok kızdım kimsenin özel numarası kimseye verilmez diye. Ayrıca hiç babacan biri değil tam tersi kendini beğenmişin tekiydi ama eşi çok tatlı bir kadında ben zaten ona değil eşine yardım ettim.

Bence adamdan önce cep numaranı veren kişiden hesap sormalısın..Senden izinsiz nasıl verebiliyorlar cep numaranı?

Canım ben niye numaramı veriyim deli miyim sekreter arkadaş vermiş yakınıyım diye istemiş kıza çok kızdım kimsenin özel numarası kimseye verilmez diye. Ayrıca hiç babacan biri değil tam tersi kendini beğenmişin tekiydi ama eşi çok tatlı bir kadında ben zaten ona değil eşine yardım ettim.

Anladım canım...
Zaten yakının olsa numarası sizde olurdu deseydi kız...
Aslında ona kızmak lazım bu şartlarda...
Yine aradığında yapman gerekei biliyorsun o zaman...:34:

canım aradığında telefonunu açmayacaksın.. en kolay çözüm bu...ya da numarayı tanımayıp açarsan sert bir dille reddedeceksin..
ayrıyetten sinir bozucu bir durummm..

Son düzenleme:
ben bu konuşmanın devamı olsa bir art niyet aranması düşünceisndeyim
kişiyi tanımıyorum bu yüzden gerçekten bu karakterde mi
yoksa bir minnet ve teşekür için i bu konuşmayı yaptı bunu ayırt edemeyiz
ama siz kişi ile yüz yüze bu diyaloğa girmişsiniz
ayrımı daha net yapabilirsiniz
ama şu anlık çok tedirgin olunacak bir durum yok
arar ve tekrar bu tarz bir konuşma yaparsa o zaman tavrınızı belli eder ve uzaklaştırırsınız

merhaba ,adam babacan biri olsa zaten bir akşam yemeğine çıkıp konuşma teklifinde bulunmaz ,torpil yapması için çalışmak istediği yeri öğrenmesi yeterli ,onuda ayak üstü o sohbette gayet rahat sorabilirdi.kesinlikle temiz niyetli değil yapacak adam yapar yemekti çaydı uğraştırmaz bence .

ben bu konuşmanın devamı olsa bir art niyet aranması düşünceisndeyim
kişiyi tanımıyorum bu yüzden gerçekten bu karakterde mi
yoksa bir minnet ve teşekür için i bu konuşmayı yaptı bunu ayırt edemeyiz
ama siz kişi ile yüz yüze bu diyaloğa girmişsiniz
ayrımı daha net yapabilirsiniz
ama şu anlık çok tedirgin olunacak bir durum yok
arar ve tekrar bu tarz bir konuşma yaparsa o zaman tavrınızı belli eder ve uzaklaştırırsınız

Adamın karısı hasta hemde kanser adamın başkalarına iyilik yapmaya çalışması saçma bir de konuşmasında yanlış anlama karşılık beklediğimi düşünme demesi tuhaf geldi hem cidden bana iyilik yapmak istese yemeğe çıkalım demez zira karısı evde hasta...başka yere aldırmaya çalışacağım demesi gerekir.

aman aman canım uzak dur böyle tiplerden
akıllı bir kızsın zaten belli hemen anlamışsın adamın niyetinin bozuk olduğunu:23:
arayıp rahatsız ederse ağzının payını ver ki tekrar aramaya cesaret edemesin:19:

terbiyesize bak ya... hep diyorum valla, allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hep, ötesi boş.
tanımadığın numaları açmayıver canım bu aralar.

terbiyesize bak ya... hep diyorum valla, allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hep, ötesi boş.
tanımadığın numaları açmayıver canım bu aralar.

Telefonumu ararsa açmam olur biter umarım musallat olmaz daha öncede doğuda çalışmıştım rahatsız eden çok oluyordu ama genelde benim emsalim kişiler oluyordu. Evli babam yaşında bir adam bir genç kızdan ne bekleyebilir ki bir de savcı hukuk adamı...

Telefonumu ararsa açmam olur biter umarım musallat olmaz daha öncede doğuda çalışmıştım rahatsız eden çok oluyordu ama genelde benim emsalim kişiler oluyordu. Evli babam yaşında bir adam bir genç kızdan ne bekleyebilir ki bir de savcı hukuk adamı...

adam sana resmen asılmış işte...savcı da olsa,başka meslekte olsa nihayetinde erkektir.asılmanın meslekle bir ilgisi yoktur...hukuk adamı diye herkes hukuka riayet edecek diye bir kural mı var?bu doktorların çok sağlıklı bir hayat sürmesini beklemek giibi birşey...:34:ararsa açmazsın olur biter..

Adamın kanserli karısına rağmen sana yemek teklifinde bulunmasımı
yoksa
senin kariyer uğruna böyle saçma bir teklife göz yumacağını sanmasımı
hangisi daha iğrenç bilemedim
offfff ne oluyo bu insanlara

Back