adam evliymiş.

aysel kar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
996
352
27
daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..

daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
Mutsuzmus diyip devam da edebilirdiniz yapan var sonuçta siz farkına varmissiniz sevindim sizin adınıza

Bir de para mı yedirdim? Adam bal kuyusuna düşmüş. Velevki bekar. Sana ne parası yok diye besliyorsun? Çok geçmiş olsun. Yüzüne tükür ve çek git.
iste safligimdan mi bilmiyorum soyle dusundum bende olsam beni severdim. ilgili alakalı masrafsız hatta üstüne bana harcama yapan.

En azından farkettiniz, yıllarca daha sömürebilirdi sizi. Bi de bu adamın kardeşi vardı sanırım.

sevgilim yoktu ama siz istediğiniz gibi anlamak istiyorsunuz. istediginiz gibi yorumlayabilirsiniz
Bu ay içinde açtığın, uzun ilişkin olduğunu iddia ettiğin bir sevgilin var. Şu açmıyor diye 40 kere aradığın.

Aynı kişiler mi bunlar? Şimdi kesin aynı olurlar, neyse.

Niyetin temiz olduğu için. Çıkar ondan o para kat be kat. Yalanı da çıkar. Üzülme sen.
orası öyle... gurur yapıp parasını yemedim en ufak bir su mu aldı ücreti neyse öderdim. hatta kendisine ısmarlardım. sıkışıklık durumu biter toparlar diye

X