adam akıllı süpürge tavsiyesi ....

canım kesinlikle sulu alma.bende rowentanın aldım sulusunu pişmanım.hem hantal, hem filtre değiştirme işi var. hemde çocuklu ailelerde yere dökülen ekmek bisküvi kırıntılarıda tuvalete gidiyor. günah ben eski süpürgeme döndüm. phılıps halı yıkama 7 yıldır kullanıyorum hem torbalı süpürüyorum hemde halı yıkıyor. bence de sen phılıpsın yeni çıkanlarına bak. özellikle emiş gücü 2000 watdan aşağı olmasın bide teleskopik borular var oda güzel olmuyor tam tutmuyor yerinden süpürürken bide bakmışsın katlanmış.

kızlaaar bilgi veren tavsiyede bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bilin nooldu bahsetmiştimya eski süpürgem accayip güzel çekiyodu diye ve çok üzülmüştüm yeniler böyle değil ne alcam ben şimdi diye üstüne bir de 500-600 lira para vermek de cabası...bayaa bi moralim bozulmuştu eşim sabah erkenden kalkmış hazır bebeler başında tepişmezken makineyi bi güzel sükmüş nasılssa gözden çıktıkya...:1::1:sen ne var ne yok aç içine bak bazı kablolar teller motor kısmında bi güzel kurcala tak geri ...
ne oldu dersiniz süpürgem artık çalışıyooor...:52::52::52:valla yeni süpürge alsam bu kadar sevinirdim hem de eskisi gibi hiç değişiklik yok meğerse içindeki teller yanmış motorun eşim de meraklıdır elektrik işlerini hep evde o yapar bozulan elektronik aletleri söker içlerindeki telleri falan alır saklar ben de kızardım hiç sevmem karsambayı bunlar ne elimin altında diye...gitmiş o eskilerden birinin telinden yeniden tel sarmış falan neyse ne düzeltmiş işte...tamirci direk motor yanmış değişecek dedi ve 80 lira para istemişti eee uğraşmaz tabi sök tak telleri yeniden sar at yeniyi tak daha kolay elbette...yani kızlar 1-2 sene daha beni idare etse yeter zaten 9.5 yıllık makine ama çekişi süper sonrası için sizlerden çok güzel fikirler edindim tekrar teşekkürler hepinize...:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Canım forumda sıklıkla yazıyorum bu yorumu 3 yıllık evliyim süpürgem DYSON çokkk memnunum toz torbasıymış,filitreymiş derdim yok içi dolunca boşaltıyorum o kadar üstelik türkiyede süpürgeye garantiyi bir tek dyson 5 yıl garanti veriyo üstelik her parçaya ve emiş gücü harika antialerjik astım hastalarına bu süpürgeyi tavsiye ediyorlar verdiğiniz paranın karşılığını hakkıyla geri alıyorsunuz

kızlaaar bilgi veren tavsiyede bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bilin nooldu bahsetmiştimya eski süpürgem accayip güzel çekiyodu diye ve çok üzülmüştüm yeniler böyle değil ne alcam ben şimdi diye üstüne bir de 500-600 lira para vermek de cabası...bayaa bi moralim bozulmuştu eşim sabah erkenden kalkmış hazır bebeler başında tepişmezken makineyi bi güzel sükmüş nasılssa gözden çıktıkya...:1::1:sen ne var ne yok aç içine bak bazı kablolar teller motor kısmında bi güzel kurcala tak geri ...
ne oldu dersiniz süpürgem artık çalışıyooor...:52::52::52:valla yeni süpürge alsam bu kadar sevinirdim hem de eskisi gibi hiç değişiklik yok meğerse içindeki teller yanmış motorun eşim de meraklıdır elektrik işlerini hep evde o yapar bozulan elektronik aletleri söker içlerindeki telleri falan alır saklar ben de kızardım hiç sevmem karsambayı bunlar ne elimin altında diye...gitmiş o eskilerden birinin telinden yeniden tel sarmış falan neyse ne düzeltmiş işte...tamirci direk motor yanmış değişecek dedi ve 80 lira para istemişti eee uğraşmaz tabi sök tak telleri yeniden sar at yeniyi tak daha kolay elbette...yani kızlar 1-2 sene daha beni idare etse yeter zaten 9.5 yıllık makine ama çekişi süper sonrası için sizlerden çok güzel fikirler edindim tekrar teşekkürler hepinize...:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

iyi walla esinin ellerine saglik adam iyi ugrasmis helal olsun :46::46::46::46:

sevindim canım..eşlerin elektronik gibi işlerden anlaması ne güzel dimi :) bende eşime kızar dururum her yer alet kablo ıvır zıvır diye..kocaman bi alet çantası var..geçen gidip yeni bi matkap almış.. bize göre gereksiz geliyor ama gün geliyo çok lazım oluyo :) kızmamak lazım aslında..elinden iş gelmeyen erkek de iyi değil..kör gibi kalıyo insan..

kızlar bu gün çok sevdiğim çekişi falan çok iyi olan 10 yıllık süpürgem bozuldu motoru yandi yenisi kadar para istiyorlar motoruna haliyle bizi de yeni süpürge alma yolu göründü...
şimdi benim eski süpürgem torbalıydı bunu sulu mu almalıyım okudum yorumları aman sulu almayın diyorlar aslında temizlik açısından tozu dışarı vermemesi çok güzel ama evi süpürünce kaldırıp kuyamıyormuşsun temizleniyormuş falan ..bu arnika boralar var dedi satıcı suluymuş temizliği kolay dedi kullanan var mı nasıl teizleniyo uzun sürüyormu zor mu temizleme işi...
toz torbalısı sulusu farketmez ben sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bi de torbasızlar varmış ama çok pahalı gereksiz gibi geldi bana hatta 1000 liraya bile süpürge var ne yani düğmesine basınca arabaya falan mı dönüşüyo bu zıkkım anlamadım ki..
velhasıl markası ve iyi kötü yönleriyle kullandığınız süpürgeleri paylaşırsanız çok memnun olurum acilen bi süpürge almam lazım malum süpürgesiz olmazzzz...:52:

ben süpürgeye aşırı birpara vrmeyin derim yani evdeki elektrikli ev aletleri içöersinde bozulma potansiyeli en yüksek süpürge. sulular evet güzel dğeil hem görntüleri çok kaba insanın beli ağrıyor çekiştirirken falan şahsen hiç hoşuma gitmiyor benim komşumuzda vardrı arnica bora hemencik bozuldu birde koku yapıyor evi temizliyor ama kendi temizliği evinkinden daha zor yok suyunu boşalt yok haznesini kurut yosun tutmasın koku yapmasın cart curt işlermi çk. BEN PHİLİPS İN VE ROWENTANIN ŞU SÜPÜRGELERİNİ BEĞENIYORUM.
Ayrıca artık torbalı morbalı o koca koca süpürgelerin devri bitti yani devir pratik temizlik devri. hem yer kaplamıyor hem kullanımı kolay hemde muhafaza etmesi katla kaldır bu kadar basit.

$ROWENTA.webp$DİKEY.webp

arkadaşlar fiyatı uygun toz torbalı ama kullanışlı bir elektrik süpürgesi önerir misiniz

arkadaşlar fiyatı uygun toz torbalı ama kullanışlı bir elektrik süpürgesi önerir misiniz

dikey düşünüyorsanız ki bence düşünün derim artık çk pratik hemde hafif kullanışlı fiyatı uygun olarak sinbonun ve bluehouse un var. bir de felix in . ama ille de torbalı derseniz sinbonun bir tane parlak siyah renkli torbalı süpürgesi vr onn da fiyatı da uygundu o da güzel.

dikey düşünüyorsanız ki bence düşünün derim artık çk pratik hemde hafif kullanışlı fiyatı uygun olarak sinbonun ve bluehouse un var. bir de felix in . ama ille de torbalı derseniz sinbonun bir tane parlak siyah renkli torbalı süpürgesi vr onn da fiyatı da uygundu o da güzel.

teşekkürler bir sitede fiyat karşılaştırması var orda en popüler ürün arnica olarak geçiyor ama sulu sence o nasıl olur bir fikrin var mı

rowenta silence diyorum :32:

Gerçekten sessiz ama ben hiç memnun değilim.Ucuz bir alette değil.Biz600l ödedik ,2000w güzel bir çekiş gücü diye 2 makine parası neredeyse.Alırken satıcıya sorduk," en iyi performans torbalılardır herzaman" dedi ama biz rowentayı beğendik aldık.İlk kullanımlarda süperdi.Haznesi dolunca boşaltım,aman Allahım toz duman üstümde.Mecburen balkonda yapıyorum sonra doğruca duşa.Temizlik sonrası çekiş gücü artar diye bekledim,yok aynı.Satıcının sözüne inandım yani.Önceki makinem 1000w lık toz torbalı minicik alet halıyı yerden kaldırıyordu.Bu fayanslara tahtaya yapışıyor ama halıyı aynı güçte çekmiyor.

kızlar bu gün çok sevdiğim çekişi falan çok iyi olan 10 yıllık süpürgem bozuldu motoru yandi yenisi kadar para istiyorlar motoruna haliyle bizi de yeni süpürge alma yolu göründü...
şimdi benim eski süpürgem torbalıydı bunu sulu mu almalıyım okudum yorumları aman sulu almayın diyorlar aslında temizlik açısından tozu dışarı vermemesi çok güzel ama evi süpürünce kaldırıp kuyamıyormuşsun temizleniyormuş falan ..bu arnika boralar var dedi satıcı suluymuş temizliği kolay dedi kullanan var mı nasıl teizleniyo uzun sürüyormu zor mu temizleme işi...
toz torbalısı sulusu farketmez ben sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bi de torbasızlar varmış ama çok pahalı gereksiz gibi geldi bana hatta 1000 liraya bile süpürge var ne yani düğmesine basınca arabaya falan mı dönüşüyo bu zıkkım anlamadım ki..
velhasıl markası ve iyi kötü yönleriyle kullandığınız süpürgeleri paylaşırsanız çok memnun olurum acilen bi süpürge almam lazım malum süpürgesiz olmazzzz...:52:

ben size libelleyi tavsiye ederim 5 yıl oldu etiler ofisinden alalı servis hizmetide verdikleri için hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim

canım bugün profilonun 2200watt kırmızı toz torbalı modelini aldım 169 lira henüz süpürmedim evi ama süper çekiyo orda denedim torbası bez ve eee en güzeli bir telefon ediyosun servis torbasını eve getiriyor .düşün istersen

benimde suluydu süürgem aynı zamanda toz torbalıda kullanabiliniyordu. her sefernde suyu temizlemekten gında geldiği için toz torbası taktım uzunca birzaman. daha sonra iyi bir temizlik yapacaktım onun için sulu yapayım dedim demez olaydım. suyla çalıtırdım motoru yaktım :) :27:

philips marka torbasız susuz süpürge aldım. sulu süpürgeler geridetoz bırakmadığından güzelama sonrasında onu temizlemek işkence.çünkü dökülecek o suda olan öbek öbek saçı tozu ben wcden dökmüyordum tıkanır diye içinden onları ayır filan baya zaman alıyordu...

şuan kullandığım süpürgeden memnunum çekişi iyi.. temizlemesi tabiki var ben şu ana kadar temizlemesinden şikayet etmedim. filtresine kadar herşeyi yıkayabiliyorsun her temizlikten sonra yıkmasanda olur doldukça çöe boşalltırken yıkayabilirsinde. ben raj-hat etmediğim içn her seferinde yıkıyorum ama inan sulu süpürgeyi temizlemekten çok çok daha kolay ve çabuk :)

canım bugün profilonun 2200watt kırmızı toz torbalı modelini aldım 169 lira henüz süpürmedim evi ama süper çekiyo orda denedim torbası bez ve eee en güzeli bir telefon ediyosun servis torbasını eve getiriyor .düşün istersen

çok iyiymiş ya teşekkür ederim bir bakayım ben gerçekten dert olmuştu:)

Benim de 14 yıllık süpürgem 1,5 ay önce bozuldu,çok da memnundum.3 aylık bebeğim olunca apar topar süpürge aldık.İnternetten araştırmıştım,Philipsin süpürgelerini çok övüyorlardı.Ben sulu süpürge düşünmedim açıkçası,filtreli olması daha önemli benim için.Philipsin torbalı torbasız süpürgelerini karşılaştırdım,torbalıların emiş gücü daha iyi.Teknosadan 380 tl ye aldık süpürgeyi,harika bir şey ama minimumda halıyı temizlesen bile tertemiz yapıyor.Sesi de çok az.Bir iki hafta önce teknosada kampanya başlatmışlardı,süpürge 290 na inmiş.şuan indirim devam ediyor mu bilimiyorum.Umarım alacağın süpürgeden çok memnun kalırsın... :34:

Şimdi okudum,eşin süpürgeyi tamir etmiş :) Benim eşim de çok beceriksiz yaa :9: Benim süpürgemin de motoru yanmış,servis 160 tl istedi.Süpürge hala duruyor,atmaya kıyamıyorum. Bu arada sulu süpürgelerle ilgili bir forumda okumuştum,süpürge devrilince motoruna su kaçabiliyormuş.Aklınızda bulunsun :34:

Benim de 14 yıllık süpürgem 1,5 ay önce bozuldu,çok da memnundum.3 aylık bebeğim olunca apar topar süpürge aldık.İnternetten araştırmıştım,Philipsin süpürgelerini çok övüyorlardı.Ben sulu süpürge düşünmedim açıkçası,filtreli olması daha önemli benim için.Philipsin torbalı torbasız süpürgelerini karşılaştırdım,torbalıların emiş gücü daha iyi.Teknosadan 380 tl ye aldık süpürgeyi,harika bir şey ama minimumda halıyı temizlesen bile tertemiz yapıyor.Sesi de çok az.Bir iki hafta önce teknosada kampanya başlatmışlardı,süpürge 290 na inmiş.şuan indirim devam ediyor mu bilimiyorum.Umarım alacağın süpürgeden çok memnun kalırsın... :34:

hımmm mesajını yeni gördüm bir bakayım ben de yetişirsem iyi olur tşk.ler

Back
X