- 24 Nisan 2015
- 6.883
- 7.076
-
- Konu Sahibi eftelya2015
bakalım daha neler olacak , müdür olması muhtemel 2 kişi var, 2 si de ayrı birimlerin sorumlusu onlar müdür olursa birimlere sorumlu olarak birinin görevlendirilmesi gerekecek, bu da iç yapıda değişiklik demek yani birimler arası kişilerin yeri değişebilir-benimde değişebilir offf patlıcam işi gücü bıraktım protesto modundayımgerçekten zor bir durum.insanı kişiliğinden taviz vermek zorunda bırakıyor bu tipler.normalde susmaman gereken bir duruma susmak zorunda kalmak gibi.susa susa insanın içi şişiyor.sinir küpü oluyor
her devlet kurumunda durum aynı ama çalışma koşulu olarak tayini saymazsak o da torpil varsa oluyor her şekilde, üniversitelerin ortamı rahat ama maaşlar düşük biraz aklınızda bulunsun.."eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir."
bunu sürekli aklında tut ve seni sinir ettiğinde bu sözü söyle size birşey yapamaz sonuçta kadrolusunuz anca kendini rezil eder. Ayrıca bende kpss de atanacak kurum olarak üniversiteleri istiyorum istemeyeyim mi acaba?????????
şu an iş yerinde kutuplaşma var , finolar ve diğerleri (bende bu diğerlerindenim), tebrikte etmedim-yüz göz olmamak için karşılaşmamaya gayret ettim tüm gün, bundan sonrada gider gelir işimi yaparım, mecbur kalmadıkça yanlarına yaklaşmak istemiyorum ama yeri gelecek yüzüne gülmek zorunda kalacağım bu benim sinirimi zıplatıyor!Size tavsiyem ne olursa olsun uzak durum bu tip insanlardan ve kimseye onlar hk. iyi kötü bir söz etmeyin... Çok tehlikeli oluyorlar.. Yok yere canınız sıkılmasın...
şu an iş yerinde kutuplaşma var , finolar ve diğerleri (bende bu diğerlerindenim), tebrikte etmedim-yüz göz olmamak için karşılaşmamaya gayret ettim tüm gün, bundan sonrada gider gelir işimi yaparım, mecbur kalmadıkça yanlarına yaklaşmak istemiyorum ama yeri gelecek yüzüne gülmek zorunda kalacağım bu benim sinirimi zıplatıyor!
ben tayin olmasın istiyorum zaten canım iyi bir ilde üniversite yazıp emekli olana kadar orda kalmak istiyorum nasip bakalımher devlet kurumunda durum aynı ama çalışma koşulu olarak tayini saymazsak o da torpil varsa oluyor her şekilde, üniversitelerin ortamı rahat ama maaşlar düşük biraz aklınızda bulunsun..
İnşallah istediğin gibi olurben tayin olmasın istiyorum zaten canım iyi bir ilde üniversite yazıp emekli olana kadar orda kalmak istiyorum nasip bakalım
Şu an çalışanların yarısı izinli zaten, ilerde toplu tebrik gibi birşey olursa mecbur gider yarım ağız tebrik ederim ama bireysel olarak hayatta gitmem , bana zararı dokunmaz ayrıca; kadromdan dolayı şu an bulundugum daire başkanlığından ayrı yere yollayamıyorlar beni çakılıyım bir nevi, iş desen işten korkmam ama üstüme ekstrası yığılmak istenirse sesimi çıkartırım daha öncede bana verilmek istenen bir işi yapmak istemedim geçerli sebeplerden ve birimim değişti sadece bu durumda benim lehime oldu...Sizi anlıyorum ama bazen rüzgara karşı dik durmak size zarar verir, kırıp geçer. Tebrik etmediğiniz için bile size kin duyabilir. Topluca tebriğe gidilirse o zaman gidip tebrik edersiniz.
inşallah canımİnşallah istediğin gibi olur
Nedense yazini hizli okudum sinirden hizli yazinca bende hizlimi okudumki acaba adalet en guzel adalet hz allahtir canim sen rabbime sigin o en guzel adaleti verirçok sinirliyim , sinirim adaletsizliklere..
x şehrinde x üniversitesinde memurum, rektörümüz değişti birkaç ay önce malum yetkili sendikanın yetkili partinin yandaşı ve tüm üst düzey yöneticiler, müdüründen tutunda daire başkanına hepsi malum sendika üyesi kişilerden oluşacak şekilde yeniden görev tanımı yapıldı, öncekiler farklı yerlere sürüldü.
kendi daire başkanımız da aynı şekilde sürüldü ama daire başkanlığı kadrosu kendisinde olduğundan yerine gelen şu an vekil olarak geldi.. (önceki daire başkanımız izinde iken oldu tüm bunlar, daha bugün bir anda herşey değişti)
yerine gelen kişi meslektaşım, iş bilmez-yan gel yat tayfasından-kişilik olarak emir vermeyi seven ve sert bir üslübü olan bir kişi- kısacası 5 para etmez bir kişi başımıza yetkili amir oldu...
haber geldi hemen odası değişti,emirler verilmeye başlandı sağa sola, yanında da fino köpekleri gibi yalakaları , bir görseniz hallerini tiksinirsiniz o acizliklerinden, şimdi müdürümüz de değişecekmiş yine finolardan birini müdür yapacaklar..
bey demeye lüzum görmediğim şahsiyetsiz insanların amir olduğunu görmek, onlara konumlarından ötürü saygı duymak zorunda olmak sinirimi zıplatıyor valla karnıma kramp girdi stresten..
içimi dökeyimde rahatlayım istedim..
Allaha havale ettim zaten...Nedense yazini hizli okudum sinirden hizli yazinca bende hizlimi okudumki acaba adalet en guzel adalet hz allahtir canim sen rabbime sigin o en guzel adaleti verir