Adalet bu mu?

Tv kanallarına haber verin mutlaka ilgilenirler böyle bir haberle. Sonra da temyiz e gidin

Çok merak ediyorum böyle adaletsiz böyle saçma sapan kararlar veren hakimlerin karıları, kızları, bacıları yok mu??? Bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir insanlık? Bu yönde bir karar veren hakim gece nasıl uyuyor? En az size bunu yapan pislik kadar suçlu bir hakim

ah bu ülke kadın düşmanı. adaletide öyle. hakimlerin erkek olması sorun. çünkü hepsi aynı iğrenç zihniyete sahipler. kadın davasında kadın hakim istiyorum. bunun için imza kampanyasımı yapılmalı ne yapılmalı bilemedim ama belki bu bu haksızlıklara son verir

Bugün size yarın bize durumu bu resmen ,bu kişiliksizi sokaga ceza vermeden salıp işlediği suç için mükafatlandırmaktan başka bişey değil.
Adalet artık haksızdan taraf olmuş ,temyize gidip işi basın yoluyla açık edebilirsiniz diye düşünüyorum başka insanların canı yanmasın artık.

Bu ülkede kadın hakları sadece lafta var..... Hakimler de dahil olmak üzere bu ülkenin insanının zihniyeti bu... Lafa gelince şöyleyiz böyleyiz diye övünürler ama kadınlara yaşama hakkı vermezler her anlamda.

elinizden herşeyi yapın bence..ama bence sonuç değişmeyecek..nezaman o kişi birini öldürür haberlere falan çıkarsa ozaman hapise girer.....

Ülkemizde kadın hakları diye bir şey sadece lafta var. Gerçekte olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Yurdum ülkemde kadın ölmediği sürece karşısındaki kişi ceza almıyor o noktaya geldik yani.

Bir ust mahkemeye itiraz edin... bolgesel mahkemeler genellikle tutucu kararlar veriyorlar...

Twitter da yetkililere yada kamuoyu olusturabilecek kisilere yazabilirsiniz.

Ama kimliginizi acik etmeniz gerekir bu durumda,

bu sizi rahatsiz edermi bilmiyorum .

genelde kadinlar boyle konularda acik kimlikle ortaya cikmak istemiyorlar.

Avukatiniz ne diyor bu konuda?

Dosyayi bilmeden yorum yapamayiz,

Hukuki ve teknik konular bunlar, sadece yorumla cozum olmuyo malesef.

Olay sirasinda saçının renginden bile karar degirtiri hakim.

işte bu yüzden kendi ülkemden utanır oldum..kim bilir daha niceleri berat ediyor yazıklar olsun o hakime.

hukuk zenginler için var.. fakire fukaraya yok öyle hak hukuk adalet yok(hukukun çıkış noktasıdır zenginlerin malını fakir yağmalamasın için ) umarım siz hakkınızı alırsınız

Elimden geleni yaptim karakol sikayet sureçleri oyle yipraticiydi ki .ben bile kendimden şüphe ediyorum artik şizofren miydim neyim

Ohhhh, erkeklerin cırıt attığı dünya. Yapanda, kararı verende erkek. Nokta

Derhal temyize gidin avukatiniz sizi yonlendirir en iyi sekilde ! kadinlarin guvenligi yokki ulkemizde mesela benim koruma kararimi hakim kaldirmis ama bosanma davami kazandim bende anlayamiyorum bazen avukatimda itiraz etti lakin korumam yok ! korkuyorum yahu

öyle bir türkiye de yaşıyoruz ki.. 1 sene kadar önce yakın bi arkadaşım eski sevgilisi tarafından tacize uğradı kaçırılmaya çalışıldı ve bu durumda mahkemede bulunan okumuş görmüş geçirmiş çok sevgili hakim tarafından beraat edildi para cezası dahi almadı. Sebebi ise eski sevgilisi olmasıydı :)

İşte hakim diyor ki sevgili olduysan ayrıldıysan gelecek her türlü olaya katlanıcaksın! Nekadar utanç verici birşeyy.
Umarım daha ileri mevkilere yeterli delillerle ulaşabilir ve mutlu bir sonla bitirirsin olayını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…