Itiraz etme hakkınız yok mu?Elinizde tüm delilleriniz varmış.Darp raporum var üstelik....çok doluyum
Türkiye'ye hoşgeldin. Neden şaşırmadım acaba... Aksi olsaydı şaşırırdım. Geçmiş olsun arkadaşım, denecek söz yok. Aslında çok var da, boşver...Bugun kizginim üzgünüm umutsuzum bir kere daha bu ülkeden ve olmayan adalet sisteminden nefret ettim.3 yildir devam eden mahkemem bugun sonuçlandi. Ben katilmadim avukatim beni temsil etti. Cinsel taciz darp alikonulma hepsi var. Ve beraat etti .hakim benim iftira artiğimi düşünmüş ve bin kere olay esnasinda alkolsüzdüm dememe ragmen alkollu oldugumu soyleyen bu şahisa da hakim alkollü kadindan uzak duracaksin demiş. Oyle sinirliyim ki suçlu duruma ben düştüm nerdeyse orda olmadiğima da dua ettim ayni zamanda hiçbirşey beni sakin tutamazdi.duyardim boyle magdureyi suçlu çıkaran kakarlari ama abartildiğini düşünürdüm hangi kadin tanimadiği birine iftira atar ki...hukukçu yada daha once yaşayan insanlardan yardim istiyorum ne yapilabilir temyiz e gitmeyi düşünüyorum
Bu ülke şartlarında adalet bu kadarcık işliyorBugun kizginim üzgünüm umutsuzum bir kere daha bu ülkeden ve olmayan adalet sisteminden nefret ettim.3 yildir devam eden mahkemem bugun sonuçlandi. Ben katilmadim avukatim beni temsil etti. Cinsel taciz darp alikonulma hepsi var. Ve beraat etti .hakim benim iftira artiğimi düşünmüş ve bin kere olay esnasinda alkolsüzdüm dememe ragmen alkollu oldugumu soyleyen bu şahisa da hakim alkollü kadindan uzak duracaksin demiş. Oyle sinirliyim ki suçlu duruma ben düştüm nerdeyse orda olmadiğima da dua ettim ayni zamanda hiçbirşey beni sakin tutamazdi.duyardim boyle magdureyi suçlu çıkaran kakarlari ama abartildiğini düşünürdüm hangi kadin tanimadiği birine iftira atar ki...hukukçu yada daha once yaşayan insanlardan yardim istiyorum ne yapilabilir temyiz e gitmeyi düşünüyorum