Adalet bakanlığında çalışanlar

asya16

kuzucuğun anneciği
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
794
26
118
37
Bursa
Hanımlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim kpss ye girdi ama ilk atamada birşey çıkmadı.Oda diğer devlet dairesindeki sınavlara bakıyordu ara ara.Adalet bakanlığında zabit katimliği alımı olacakmış ona başvuracak ama 3 dakikada 90 kelime yazması gerekiyor.Fakat açıklamalı bi anlatım yok sınav q klavyeyle mi yapılıyor, f klavyeyle mi.Çünkü biz q klavyeye alışık olduğumuz için 90 kelime yazılır lakin f klavyeyle ise biraz zor
Hanımlar bileniniz varsa sizden yardım istiyorum.Hangi kalvyeyle 90 kelime yazmasını isterler???

Son düzenleme:
Evet canım o sınava bende giricem ama F ya da Q olması tamamen isteğe bağlı ancak bu saatten sonra hangi klavyeyi biliyorsa onunla girsin onun için kolaylık olur.

öylemi canım çok teşekkür ederim.bizimde kafamızı kurcalıyordu başvursak acaba hangisiyle sınav olacak diye.
çok saol .sanada başarılar:)

hanımlar bişey daha soruca adalet bakanlığında sınava girenler 90 kelime yazarken metni onlar mı okuyor yoksa sınava giren kendisi mi hem okuyup hem yazıyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…