• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adalet bakanlığında çalışan üniversite mezunu memur arkadaşlarım bakarmısınız

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
Ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğüne düz memur olarak atanan önlisans mezunu olan bir memur ne iş yapar arkadaşlar sizce mezun olduğum bölüm büro yönetimi ve sekreterlik birde bedensel engelliyim hiç yürüyemiyorum bu açıdanda merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlarım yardım edermisiniz:18:

katipler nete girerim tşk ederim arkadaşım ama katiplikle alakam yok okuduğum bölüm alakasız olurda atanırsam düz memur olarak atanırsam ne iş verirler diye merak ettim bakarım cnm tşkler

orada cezaevinde çalışan katip arkadaşlar da vardı denk gelirsin belki dedim , siz şimdi cezaevine memur olarak mı atandınız

bir grup da şöyle duymuştum kız oraya atanan bir arkadaşının orada mahkumlara gelen mektupları okuduğunu incelemeden geçirdiğini söylemişti.bu arada katiplernetten kastım facedeki adresi daha hareketli oraya da sorabilirsin.

İnşallah hakkında hayırlısı olsun memurluk olsun da :61:

bir grup da şöyle duymuştum kız oraya atanan bir arkadaşının orada mahkumlara gelen mektupları okuduğunu incelemeden geçirdiğini söylemişti.bu arada katiplernetten kastım facedeki adresi daha hareketli oraya da sorabilirsin.

İnşallah hakkında hayırlısı olsun memurluk olsun da :61:

sağol balım inş

Merhaba baynlar ben ankarada gündelk ev işine gidiyorum işimde titizimdir,güvenilir insanlarla çalışmak isterim tabi sisin gibi güvenilir baynlarla çalışmak isterim işimde temiz ve titizdir reveransada veririm7 yıla yakın buişi yapmaktayım evliyim güvenilir ve titiz bir yardımcı arayan varsa bana burda özel mesaj atarsa sevinirim teşekkürler

Back