• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adalet Bakanı Kenan İpek, Ankara katliamı gülüşü için ilk kez konuştu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
"Asla Kılıçdaroğlu'yla polemiğe girmem"
page_adalet-bakani-kenan-ipek-ankara-katliami-gulusu-icin-ilk-kez-konustu_966303013.jpg

inPaylaşın
Adalet Bakanı Kenan İpek, Ankara katliamı sonrası düzenlenen basın toplantısında "İstifa edecek misiniz" sorusu üzerine gülümseyerek tepki vermesine ilişkin ilk kez açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstifa etmeli, gülüyordu" çağrısına "Benim söz söylememem lafım olmadığı anlamına gelmez. Asla ana muhalefet lideriyle polemiğe girmem" diye yanıt verdi.

Bakan İpek, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İpek'in açıklamaları şöyle:

"Orada oturan İçişleri Bakanımız 1 ay önce İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden atandı. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Atanmış bakan gece gündüz çalışıyor. Asla emeğini esirgemiyor. Ana muhalefet genel başkanı hâlâ toplantıdaki istifa soru üzerine verdiğim mimik hareketini gündeme getiriyor. Ben anayasal görevle görevlendirildim. Asla ana muhalefet lideriyle polemiğe girmem. Benim söz söylememem lafım olmadığı anlamına gelmez. Ben görev anlayışım gereği bugüne kadar yanıt vermedim."

Ayrıntılar geliyor...
http://t24.com.tr/haber/adalet-bakani-kenan-ipek-ankara-katliami-gulusu-icin-ilk-kez-konustu,313579

bi açıklama yapmamış ki, neyse ayrıntılar geliyormuş:KK53:

haberde ayrıntı geliyor geliyor yazdı, gelen ayrıntı bu kadar :KK53::KK53:

Bakan İpek'e, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin "PKK terör örgütü değildir" açıklaması nedeniyle gözaltına alınmasına ilişkin olarak aynı görüşü dile getiren AKP Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun sözleri de hatırlatıldı. Adalet Bakanı Kenan İpek, "açıklamadan haberdar olmadığını" ifade ederek, "Sözü söyleyenin şahsı önemli değil, suç unsurunun oluşup oluşmadığı önemli burada" dedi.

Back