• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adalet Ağaoğlu'dan Erdoğan’a: Allah aşkına, ne tarafsızı ya herkes kötü bir tek o iyi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Adalet Ağaoğlu'dan Erdoğan’a: Allah aşkına, ne tarafsızı ya herkes kötü bir tek o iyi
-
23117.jpg

Edebiyatın çınarlarından Adalet Ağaoğlu, bütün darbe dönemlerini gördüğünü, ancak şu anda Cumhuriyet tarihinin en acıklı döneminin yaşandığını söyledi.

Aktifhaber.com’dan Tuğba Karagülle’ye konuşan Ağaoğlu, Fethullah Gülen Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen Koza İpek Holding’e yapılanlardan ötürü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.

Koza İpek Holding’in 22 şirketine kayyum atanması ve medya organlarının susturulmasını ‘faşizan bir eğilim‘ olarak değerlendiren Ağaoğlu, “Ben devamlı demokrasi peşinde oldum her zaman. Ve bunu reddediyorum. Böyle bir muamele ancak faşist ülkelerde görülür” dedi.

İpek Holding’in televizyonlarına ve gazetelerine baskın yapılmasının kabul edilemeyeceğini ifade eden Ağaoğlu, binlerce endişesi olduğunu da belirterek, “Cumhuriyet’in kaçıncı yılını kutluyoruz ama bir türlü asla demokratik bir devlet olamadık. Endişelerim bu bakımdan çok fazla. Bunlar büsbütün işi daha da kötüye götürdüler. Hukuk devleti bile değiliz bu da ortada. Geleceği aydınlık görememeye başladım. Bakalım seçimler ne olacak” dedi.

Böyle bir Cumhurbaşkanı görmedik

Türkiye’de bütün darbeleri teker teker yaşadığını ve hepsinin acısını çekerek yaşamış bir kuşaktan geldiğini vurgulayan Ağaoğlu, Erdoğan’a ise şu sözlerle yüklendi: “Bütün ümidim daha güzel bir gelecek içindi. Herhalde bu AK Parti’yle birlikte tek adam partisi oldu çıktı. Cumhurbaşkanlığı bile hukuk dışı çünkü partinin başkanından Cumhurbaşkanı olamaz. Tarafsız olması lazım, cumhurbaşkanı hala oy verin deyip duruyor, olmaz. Benim bütün dileğim Cumhurbaşkanı’nın tarafsız olması. Bir de buna bakın Allah aşkına, ne tarafsızı ya. Herkes kötü bir tek kendisi iyi. Böyle bir Cumhurbaşkanı görmedik, bununla görüyoruz. Tayyip Erdoğan’la görüyoruz. Bu dönem Cumhuriyet tarihimizin en acıklı dönemi.”

Kadın doğru söylemiş mübarek herkes bölücü herkes vatan haini şehit babası karaktersiz, çiftçi anasını da alır gider, madenci dayak yer ayrıca ölmek yaptığı işin fıtratında vardır, öğrenci at gözlüğü takmalıdır ola ki eleştirirse hapsi boylar, geri kalan herkes paralelci zaten...

Millet evinde çay sohbetlerinde, sinema buluşmalarında, avm gezmelerinde falan örgüt kuruyo ellam herkes bi kötü herkes bi bölücü bitek kendileri iyi...

Şeytanın en sevdiği günah kibirdir ama bakıyosun hakaret bunlarda ayakkabı kutuları bunlarda gemicik bunlarda dinin tövbe haşa tekeli de bunlarda. Ya sabır Allah'ım.

Back