- 26 Ağustos 2022
- 28
- 7
- 33
- Konu Sahibi Sultan2323
Kızlar aranızda erken doğum riski yada tansiyon nedeniyle hamileliğimde adalat kullanan var mı. Ben kullanmaya başladımda suyum arttı aynı şeyi yaşayan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adalat değil ama aynı işlevi için kullanılan nidicart endol felan kullandım. Bu ilaçların yan etkileri oluyor biride suyu arttirmasi. Doktorlarım dönüşümlu ve araliklarla ilac kullandirtmisti banaKızlar aranızda erken doğum riski yada tansiyon nedeniyle hamileliğimde adalat kullanan var mı. Ben kullanmaya başladımda suyum arttı aynı şeyi yaşayan var mı acaba
Benimde adalata kadar suyum normaldi adalatı kullandığım hafta arttı sonra 1 hafta bıraktım kasılmaların çok oldı tekrar başladım ben suyun artmasını adalata bağladım doktor bşy demiyo şeker olabilir dedi günde 3 defa şekerini ölçtüm geçen hafta şeker değerim de normal çıktıAdalat değil ama aynı işlevi için kullanılan nidicart endol felan kullandım. Bu ilaçların yan etkileri oluyor biride suyu arttirmasi. Doktorlarım dönüşümlu ve araliklarla ilac kullandirtmisti bana
Seker de su arttirimi yapabilir. Beslenme şekli de arttirabilir. Bi çok unsur var. Bana da doktorum ilactandir demedi. Demezler de zaten. Onun dışında evde açlık tokluk şeker ölçüm ile ne yazikki gebelik sekeri var yok saptanamaz. Şeker yüklemesi ile ancak belli olur. Zira bende yüklemeden 1 ay öncesinde ölçümlere başlamıştım ve şekerim yok diyodum ama yüklemede gebelik sekeri çıktı. Haa bu arada şehir efsanaleri var koca karı lafları çok dolanır suyun fazla diye günlük içtiğin su miktarını asla düşürme en az 2 buçuk lt suyunu günlük tüket. Ictigin suyla alakalı değildir asla kafanı bulandirmasin duyacağınız bi söz olursaBenimde adalata kadar suyum normaldi adalatı kullandığım hafta arttı sonra 1 hafta bıraktım kasılmaların çok oldı tekrar başladım ben suyun artmasını adalata bağladım doktor bşy demiyo şeker olabilir dedi günde 3 defa şekerini ölçtüm geçen hafta şeker değerim de normal çıktı
Kordon dolanması nerdeyse her bebekte yasanabilecek bi durum özellikle küçük haftalarda iken bu durum çok da risk teşkil etmiyor. Enf bende de vardı. Kisalik şeker sancılar. Enf ne yazikki hiç bitmemisti bende damar yolundan ilac alarak tedavi gördüm onda bile sadece azalma olmuştu. Suan kaçıncı haftadasin.Şu arttıktan sonra bebeğin boynuna kordon dolandı. Valla anlamadım ya sürekli yeni bşy çıkyo allah beterlerinden korusun. Rahim ağzı kısaşığıyla upraşırken su arttı onla uğraşırken kordon dolandı. Yeşil renkte akıntım da var antibiyotikte kullandım bayağı bu 3. Kutı antibiyorik
31 oldumKordon dolanması nerdeyse her bebekte yasanabilecek bi durum özellikle küçük haftalarda iken bu durum çok da risk teşkil etmiyor. Enf bende de vardı. Kisalik şeker sancılar. Enf ne yazikki hiç bitmemisti bende damar yolundan ilac alarak tedavi gördüm onda bile sadece azalma olmuştu. Suan kaçıncı haftadasin.
Sabredin bi sey kalmamış. Rabbım sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah31 oldum